نتیجه و فیلم خلاصه بازی رئال مادرید و پاریس‌سن‌ژرمن(۱۹ تیر ۱۴۰۴)| تحقیر آلونسو و شاگردان پایان کار حسینی و استقلال؟ + عکس لیون در لیگ یک ماندنی شد پایان کار صادقی و پرسپولیس؟ بازگشت کوجو، پایان شایعات جدایی عارف غلامی در لیست خرید ساپینتو آشورماتوف: استقلال باشگاه بزرگی است و به دنبال قهرمانی هستم سنگ بزرگ سازمان لیگ، پیش پای پرسپولیس ترکیب احتمالی رئال مادرید و پاری‌سن‌ژرمن برای دیدار نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها | بازگشت ام‌باپه و دمبله فسخ یک طرفه آلوز؛ تکنیسین تراکتور از دسترس خارج شد واکنش رئیس هیئت‌مدیره استقلال به شکایت کاریله پرسپولیس راهی ترکیه شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) رونی کلمن تحت مراقبت‌های ویژه | حال پادشاه بدنسازی خوب نیست! پخش زنده بازی رئال‌مادرید و پاری‌سن‌ژرمن در جام‌جهانی باشگاه‌ها (۱۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ساپینتو: شرایط ایران دوباره تغییر کند، از کشور می‌روم ماجرای پرواز سخت و ترسناک رئال‌مادرید پیش از بازی با پاری‌سن‌ژرمن + جزئیات حیدری، اولین دستیار ایرانی ساپینتو در استقلال سلمانی با پرسپولیس تمدید کرد + عکس پایان فوتبال گل‌کوچک پیشکسوتان مشهد با معرفی تیم‌های برتر + ویدیو
سرخط خبرها

کریمی، اسماعیلی، دانشگر و باقری غایبان استقلال آسیا؟

  • کد خبر: ۴۲۳۵۲
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۰
کریمی، اسماعیلی، دانشگر و باقری غایبان استقلال آسیا؟
علی کریمی، محمددانشگر و فرشید اسماعیلی بازیکنانی هستند که با پیشنهاد‌های خارجی مواجه اند وبه همین دلیل در تمرینات استقلال شرکت نکرده‌اند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، علی کریمی، محمددانشگر و فرشید اسماعیلی بازیکنانی هستند که با پیشنهاد‌های خارجی مواجه اند وبه همین دلیل در تمرینات استقلال شرکت نکرده‌اند تا درآستانه سفر آبی‌ها به قطر احتمال غیبت‌شان در لیگ قهرمانان آسیا به نقطه اوج برسد. کریمی و دانشگر با پیشنهاد‌هایی از لیگ قطر مواجه‌اند و گفته می‌شود فرشید اسماعیلی هم به قصد لژیونرشدن قید همراهی با استقلال در لیگ قهرمانان آسیا را زده است!
 
در کنار این ۳ بازیکن فرشید باقری هم علاقه‌ای به حضور درلیگ قهرمانان آسیا ندارد، چون می‌داند بعد از لیگ قهرمانان آسیا جایی در استقلال ندارد و باید به تیم جدید برود. به همین دلیل باقری هم در صدد جدایی از استقلال است و حتی گفته می‌شود مذاکرات خوبی با باشگاه گل گهر سیرجان نیز انجام داده است.
 
وضعیت دیگر بازیکنان استقلال هم تا حد زیادی نامشخص است و اگر باشگاه استقلال بتواند تا ساعات باقی ماند به سفر به قطر نظر مساعد کریمی، دانشگر، اسماعیلی و همین باقری را جلب کند آن‌ها در لیگ قهرمانان آسیا با آبی‌ها خواهند بود.
 
سفر دانشگر به شمال کشور و عدم پاسخگویی علی کریمی به پرسش‌ها تا حد زیادی این موضوع را پیچیده کرده و وضعیت اسماعیلی هم نامشخص است. این وضعیت در حالی استقلال را در آسیا تهدید می‌کند که طبق برنامه برای صبح پنج شنبه هواپیما رزرو شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->