برخورد بار کامیون با پل هوایی شهید فهمیده در مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) انتقام از قاتل با قتل فجیع سه عضو خانواده سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد
سرخط خبرها

مراقب حس دلزدگی در زندگی باشیم

  • کد خبر: ۴۲۶۰۰
  • ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۰
مراقب حس دلزدگی در زندگی باشیم
الهام اعلمی‌دوست
همه ما با آرزوها، خواسته‌ها و فانتزی‌هایی وارد زندگی مشترک می‌شویم و انتظار داریم آنچه تا پیش از این در قصه‌ها، فیلم‌ها و کتاب‌ها خوانده‌ایم در زندگی خودمان هم رقم بخورد: یک ماه عسل طولانی. ولی زندگی خیلی زودتر از آنچه تصورش را می‌کنیم روی ریل یکنواختی می‌افتد و تکراری می‌شود. این لحظه‌ای است که چیزی از اعماق درونمان نهیب می‌زند: اشتباه کرده‌ای، اشتباه آمده‌ای و اشتباهی زندگی می‌کنی. این احساس عجیبی نیست و حتما تعجب می‌کنید اگر بشنوید بیش از ۹۰ درصد زوج‌ها آن را خیلی زود در زندگی مشترکشان تجربه می‌کنند.
 
با وجود این، پاسخ همه به این احساس یکسان نیست. عده زیادی در همان لحظه می‌مانند و جز سرزنش کردن خودشان و داشتن آرزو‌های دور و دراز برای یک امداد غیبی، معمولا کاری نمی‌کنند. برخی هم به تصور اینکه اشتباه کرده‌اند، برمی‌گردند و شیرازه زندگی‌شان را به هم می‌زنند غافل از اینکه این احساس را دوباره هم تجربه خواهند کرد. کسانی هم هستند که پس از قدری تأمل، خود را برای یک شروع دوباره آماده می‌کنند. اینکه جزو کدام دسته باشیم، فقط و فقط به خودمان برمی‌گردد، ولی باید بدانیم که هیچ‌کس جز خودمان مسئول خوشبختی یا بدبختی‌مان نیست.
 
واقعیت این است که خیلی از انتظارات ما از زندگی مشترک غیرواقع‌بینانه و غیرمنطقی است و تا زمانی که متوجه آن نشویم، همین آش است و همین کاسه! به عبارت ساده‌تر، تا زمانی که نقش خودمان را در زندگی پیدا نکنیم و متوجه نباشیم که چه کرده‌ایم و چه باید بکنیم، انتظار هیچ فرج و گشایشی در زندگی نیست. بعد از گذشتن از مرحله خودشناسی است که می‌توان به سراغ طرف مقابل رفت و فکری و عملی به بررسی نقش او در آنچه اتفاق افتاده پرداخت. اگر دوطرف یه این حد از کمال فکری رسیده و مسئولیت‌پذیر باشند، تازه می‌توانند نقش خود را در رسیدن به ایده‌آل‌های زندگی مشترک تعریف کنند و با هم برای تحقق آن قدم بردارند که معمولا کمتر این اتفاق می‌افتد.
 
درست است که طی کردن مسیر پرفرازونشیب زندگی مشترک با هماهنگی ۲ طرف خیلی ایده‌آل‌گرایانه است، ولی اگر اتفاق هم نیفتد، کمترین دستاوردش این است که ما به این آگاهی می‌رسیم که لازمه طی‌کردن منطقی یک زندگی است و باعث می‌شود پس از آن در برخورد با هر مشکلی مسئولانه‌تر رفتار کنیم. اشتباه دیگر بیشتر زوج‌ها که بی‌ارتباط با احساس دلزدگی در زندگی مشترک نیست این است که تصور می‌کنیم زندگی مشترک یعنی اینکه یا همه‌چیز در آن باید دونفره رقم بخورد یا اینکه تعطیل شود. به عبارتی، اگر یکی از زوج‌ها در برنامه‌ای همراهی نمی‌کند، پس باید آن را کنار گذاشت. این در حالی است که همه ما سلایق و سرگرمی‌های متفاوتی داریم که پیگیری آن‌ها باید به‌تن‌هایی در درون زندگی مشترک دنبال شود، مانند مطالعه کردن یا به سینما رفتن و فیلم دیدن. البته برای این فردیت‌ها هم حد و اندازه‌ای تعریف شده است و نباید به زوجیت زندگی مشترک صدمه بزند. نکته آخر اینکه اجازه ندهیم مشکلات و تنش‌های کوچکی که در زندگی به وجود می‌آیند آن‌قدر روی هم تلنبار شوند که دیگر نتوان برای آن‌ها کاری کرد. یعنی هرگاه با ذهنیت‌ها و توانایی‌هایی که داریم دیگر نتوانستیم خودمان در زندگی مشترکمان تغییری ایجاد کنیم، حتما وقت آن است که از نفر سومی برای حل مشکلاتمان کمک بخواهیم، کسی که بی‌طرفانه و البته آگاهانه بتواند ما را در رسیدن به مقصدمان همراهی کند
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->