اسلامی: تسلیم فشار‌ها نمی‌شویم |سکوت آژانس در برابر تجاوز، لکه ننگی در تاریخ آن است + متن کامل سخنرانی پزشکیان وارد دوحه قطر شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) ارتش پاکستان در تلافی حمله روزهای گذشته ۳۱ تروریست را هدف قرار داد رافائل گروسی: توافق با ایران، مراحل فنی همکاری را مشخص می‌کند نایب‌رئیسی شصت‌ونهمین کنفرانس سالانه آژانس انرژی اتمی به ایران رسید نگاهی به کشمکش نظامی و سیاسی امارات و عربستان در جنوب یمن آغاز یازدهمین اجلاس گروه کاری مقامات عالی‌رتبه در امور دریای خزر در عشق آباد ترکمنستان کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آغاز شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر راه: ساخت مسکن کارگری توسط صاحبان صنایع حمایت خواهد شد نزدیک شدن ایران، عربستان و اردن به یکدیگر در سایه بحران‌های دیپلماتیک اسرائیل رئیس قوه‌قضائیه ویژگی‌ها و مختصات عفو معیاری اخیر را تبیین و تشریح کرد عراقچی: توافق ما با آژانس در سایه شرایط جدید و نگرانی‌های امنیتی ایران است ادعای رئیس جمهور اوکراین: در مناطق مرزی «سومی» پیشروی داشته‌ایم شبکه «حامی و پیرو» عامل بزرگ شدن دولت تخریب گسترده غزه به روایت تصاویر ماهواره‌ای + عکس کره‌شمالی: هسته‌ای بودن ما در قانون ثبت شده و تغییرناپذیر است پزشکیان تهران را به مقصد دوحه ترک کرد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاسخ مبهم ترامپ به احتمال درگیری نظامی با ونزوئلا دیوان محاسبات کشور بر فرآیند اجرای بیمه خبرنگاران نظارت خواهد کرد پزشکیان پیش از سفر به دوحه: رژیم صهیونیستی به اکثر کشورهای اسلامی تجاوز کرده است انتقادگسترده از پیش‌نویس مصوبه نشست امروز سران عربی-اسلامی در قطر عراقچی در ایکس: ایران در مقابله با بلایی که منطقه را تهدید می‌کند در کنار مسلمانان ایستاده است دیدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با خانواده فرماندهان شهید جنگ ۱۲ روزه تحمیلی امکان ثبت غیرحضوری اعتراض به جرائم رانندگی فراهم شد تظاهرات هزاران نفر در آنکارا علیه سرکوب مخالفان ترکیه نماینده ادوار مجلس: مذاکره با آمریکا دلیلی بر علاقه به ارتباط با آمریکا نیست ساعت کاری ادارات خراسان شمالی در روز ۲۴ شهریور ماه تغییر کرد + جزئیات
سرخط خبرها

قالیباف مطرح کرد: چرا بورس انرژی رونق نگرفته است؟!

  • کد خبر: ۴۳۰۶۰
  • ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۹
قالیباف مطرح کرد: چرا بورس انرژی رونق نگرفته است؟!
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید تهدید را به فرصت تبدیل کرد گفت: باید به این سوال پاسخ دهیم که چرا بورس انرژی آنطور که مد نظر است، رونق نگرفته است. این همان تغییر رویکردهاست که باید رخ دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز سه شنبه و بعد از صحبت‌های وزیر نفت درباره برنامه‌های این وزارتخانه در جمع بندی اظهار کرد: با توجه به اقدامات دشمن و تحریم و فشار به کشور نمی‌توان انتظار داشت که طبق برنامه‌ها و هدفگذاری‌ها وزارت نفت کارهایش را پیش ببرد. البته که باید همه در مجلس، دولت و پژوهشگاه‌ها بپذیریم که باید تهدید دشمن را به فرصت تبدیل کرده و رویکردها، هدفگذاری، روش‌های خودمان را با ابزار و تجهیزات فنی بکار گرفته و مبتنی بر داشته‌های درونی حرکت کنیم.

وی افزود: مطمئنم این توان در وزارت نفت و بخش صنعت و تکنولوژی وجود دارد؛ کاری سخت و شدنی که گام‌های خوبی هم برای رسیدن به آن برداشته شده، البته در مواردی عقب ماندگی جدی و در مواردی دیگر اقدامات خوبی صورت گرفته است. نمونه آن پالایشگاه خلیج فارس است که در سفر خوزستان بازدید کردم. افتخار می‌کنیم به توان فنی کشور که در طول دوره سه ساله توانسته ظرفیتی بالغ بر حدود ۱۴ میلیون تن فرآورده تولید کند. پس باید چنین باوری در بین تصمیم گیران وجود داشته باشد.

رئیس مجلس درباره بورس انرژی گفت: باید به این سوال پاسخ دهیم که چرا بورس انرژی آنطور که مد نظر است، رونق نگرفته است. این همان تغییر رویکردهاست که باید روی دهد.

قالیباف با انتقاد از میزان مصرف انرژی گفت: ما از جمله کشور‌های مصرف کننده بالای انرژی هستیم؛ لذا عملکرد ما درباره الگوی مصرف انرژی قابل قبول نیست.

وی با اشاره به حضور وزیر نفت در مجلس و برگزاری جلسات مختلفی با نمایندگان مجلس گفت: اینکه امروز جلسه منطقی و قابل بحث بود دلیل آن این است که وزیر نفت و همکارانش بسیاری از موضوعات مطرح شده از سوی نمایندگان را پذیرفته اند. این مسیر ادامه پیدا کند تا وزارت نفت با کمیسیون انرژی و مرکز پژوهش‌ها بحث‌های مطرح شده را نهایی کنند. این کار در دو یا سه هفته پیش رو قابل انجام است. مطمئنم می‌توانیم مشکلات را در سال پایانی دولت حل کنیم.

رئیس قوه مقننه با اشاره به مشکل گاز مایع، گفت: تصمیم بر این شده که برای تامین گاز مایع افراد در سایت ثبت نام کنند. حال اینکه این افراد در روستا‌های دوردست گاز را به زحمت بر روی کول خود می‌گذارند. پس دیگر امکان ثبت نام در سایت و گرفتن سهمیه ندارد. درست است تعداد آن‌ها محدود است، اما جزو شریف‌ترین و مستضعف‌ترین مردم هستند که باید مورد توجه قرار گیرند. بحث دیگر هم مربوط به تامین سوخت کشاورزان است. کشاورزان از این وضعیت رنج می‌برند. ان شاء الله مجلس و دولت در کنار انجام کار‌های بزرگ به این دو قشر هم توجه کنند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->