بیانیه وزارت خارجه عربستان: آماده کمک به برادران ایرانی هستیم پزشکیان: صلح و اعتماد گمشده‌های امروز بشر هستند قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیراندازی مجدد پاکستان در مرز کشمیر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از بحث‌های حاشیه‌ای و غیرمهم در عمل، نه در حرف، پرهیز کنیم
سرخط خبرها

قالیباف مطرح کرد: چرا بورس انرژی رونق نگرفته است؟!

  • کد خبر: ۴۳۰۶۰
  • ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۹
قالیباف مطرح کرد: چرا بورس انرژی رونق نگرفته است؟!
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید تهدید را به فرصت تبدیل کرد گفت: باید به این سوال پاسخ دهیم که چرا بورس انرژی آنطور که مد نظر است، رونق نگرفته است. این همان تغییر رویکردهاست که باید رخ دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز سه شنبه و بعد از صحبت‌های وزیر نفت درباره برنامه‌های این وزارتخانه در جمع بندی اظهار کرد: با توجه به اقدامات دشمن و تحریم و فشار به کشور نمی‌توان انتظار داشت که طبق برنامه‌ها و هدفگذاری‌ها وزارت نفت کارهایش را پیش ببرد. البته که باید همه در مجلس، دولت و پژوهشگاه‌ها بپذیریم که باید تهدید دشمن را به فرصت تبدیل کرده و رویکردها، هدفگذاری، روش‌های خودمان را با ابزار و تجهیزات فنی بکار گرفته و مبتنی بر داشته‌های درونی حرکت کنیم.

وی افزود: مطمئنم این توان در وزارت نفت و بخش صنعت و تکنولوژی وجود دارد؛ کاری سخت و شدنی که گام‌های خوبی هم برای رسیدن به آن برداشته شده، البته در مواردی عقب ماندگی جدی و در مواردی دیگر اقدامات خوبی صورت گرفته است. نمونه آن پالایشگاه خلیج فارس است که در سفر خوزستان بازدید کردم. افتخار می‌کنیم به توان فنی کشور که در طول دوره سه ساله توانسته ظرفیتی بالغ بر حدود ۱۴ میلیون تن فرآورده تولید کند. پس باید چنین باوری در بین تصمیم گیران وجود داشته باشد.

رئیس مجلس درباره بورس انرژی گفت: باید به این سوال پاسخ دهیم که چرا بورس انرژی آنطور که مد نظر است، رونق نگرفته است. این همان تغییر رویکردهاست که باید روی دهد.

قالیباف با انتقاد از میزان مصرف انرژی گفت: ما از جمله کشور‌های مصرف کننده بالای انرژی هستیم؛ لذا عملکرد ما درباره الگوی مصرف انرژی قابل قبول نیست.

وی با اشاره به حضور وزیر نفت در مجلس و برگزاری جلسات مختلفی با نمایندگان مجلس گفت: اینکه امروز جلسه منطقی و قابل بحث بود دلیل آن این است که وزیر نفت و همکارانش بسیاری از موضوعات مطرح شده از سوی نمایندگان را پذیرفته اند. این مسیر ادامه پیدا کند تا وزارت نفت با کمیسیون انرژی و مرکز پژوهش‌ها بحث‌های مطرح شده را نهایی کنند. این کار در دو یا سه هفته پیش رو قابل انجام است. مطمئنم می‌توانیم مشکلات را در سال پایانی دولت حل کنیم.

رئیس قوه مقننه با اشاره به مشکل گاز مایع، گفت: تصمیم بر این شده که برای تامین گاز مایع افراد در سایت ثبت نام کنند. حال اینکه این افراد در روستا‌های دوردست گاز را به زحمت بر روی کول خود می‌گذارند. پس دیگر امکان ثبت نام در سایت و گرفتن سهمیه ندارد. درست است تعداد آن‌ها محدود است، اما جزو شریف‌ترین و مستضعف‌ترین مردم هستند که باید مورد توجه قرار گیرند. بحث دیگر هم مربوط به تامین سوخت کشاورزان است. کشاورزان از این وضعیت رنج می‌برند. ان شاء الله مجلس و دولت در کنار انجام کار‌های بزرگ به این دو قشر هم توجه کنند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->