پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جمشیدی چرا به مجمع بسکتبال نرفت؟

  • کد خبر: ۴۳۱۲۶
  • ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۸
جمشیدی چرا به مجمع بسکتبال نرفت؟
غیبت نماینده بازیکنان در مجمع فدراسیون بسکتبال کمی عجیب به نظر می‌رسد!
گروه ورزش/شهرآرانیوز، محمد جمشیدی ملی پوش خوب بسکتبال کشورمان قرار بود امروز به عنوان نماینده بازیکنان در مجمع سالیانه فدراسیون حضور داشته باشد، اما او در این مجمع غایب بوده است.
هنوز مشخص نیست چرا جمشیدی در مجمع حاضر نشده البته از گوشه و کنار شنیده می‌شود در ادامه بحث و جدلی که مسئولان تیم شهرداری گرگان با رئیس فدراسیون داشته اند به بازیکن خود اجازه حضور در مجمع را نداده اند!
جمشیدی یکی از بازیکنان خوب بسکتبال ماست، اما آیا غیر از او بازیکن دیگری نبود که بتواند راهی مجمع شود؟ بازیکن بزرگتری نداشتیم که در دسترس هم باشد؟
به هر حال هر چه که بود به نظر نمی‌رسد غیبت نماینده بازیکنان در مجمع وجه خوبی برای فدراسیون داشته باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->