فیلم «خرگوش سیاه، خرگوش سفید» شهرام مکری در جشنواره بوسان بازیگر نقش جایگزین مصطفی زمانی در نسخه آمریکایی سریال «یوسف پیامبر» چه کسی است؟ + عکس و بیوگرافی سعید روستایی از احتمال اکران «برادران لیلا» خبر داد + عکس «پوست شیر» رقیب سریال‌های ترکی در برزیل شد + عکس پائولو سورنتینو: سینما در برابر نسل‌کشی غزه ناتوان است جایگزین سریال هاتف از شبکه آی فیلم مشخص شد + زمان پخش و خلاصه داستان تولیت آستان قدس رضوی: نقش اهالی رسانه در امیدآفرینی و تقویت همبستگی ملی بی‌بدیل است | هر سخنی علیه وحدت ملی، خیانت به کشور است ویدئو | جدیدترین فیلم از پشت صحنه سریال هری پاتر در خیابان‌های لندن بازسازی حریم تئاتر شهر وارد مرحله جدید شد آرنولد شوارتزنگر: ترامپ مثل رشته فرنگی خیس بود! + فیلم پلاسکو در کمین کنسرت‌ها | ایمنی سالن‌ها زیر سوال است مجید قیصری به عنوان دبیر علمی جایزه جلال آل‌احمد منصوب شد انتقاد محمود پاک‌نیت از روند تولید سریال‌ها: کیفیت قربانی سرعت شده است برد پیت با «F۱» به پلتفرم‌های دیجیتال می‌آید حضور بانیپال شومون و کاظم سیاحی در «الیور توئیست» قطعی شد یوتیوب برای اولین بار خواهان پخش مراسم اسکار شد سعید چنگیزیان در کنار سحر دولتشاهی در نمایش «رامسس دوم» درباره کتاب «پاسیاد پسر خاک» و آشنایی با زندگی و مبارزات سیدعلی اکبر ابوترابی فرد | مرد جنگ و صلح نمایش آئینی «آسمان هشتم» در حرم مطهر امام رضا (ع) روی صحنه می‌رود
سرخط خبرها

شروع اکران سه فیلم جدید در سینماها

  • کد خبر: ۴۳۳۰۵
  • ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۸
شروع اکران سه فیلم جدید در سینماها
اکران سه فیلم جدید سینمایی در حالی از امروز در سینماها آغاز می‌شود که دو فیلم «بی‌حسی موضعی» و «دریا موج کاکا» پس از یک هفته نمایش، کمتر از یکصد میلیون فروش داشتند.
به گزارش شهرآرانیوز - با شروع برنامه جدید اکران سینما‌ها فیلم‌هایی با بازی محمدرضا فروتن، هدیه تهرانی و حسن معجونی از چهارشنبه، ۲۶ شهریور روی پرده رفته‌اند.
 
 
شروع اکران سه فیلم جدید در سینماها

 
«آقای سانسور» به کارگردانی علی جبارزاده با بازی محمدرضا فروتن، بهرام افشاری و بهاره رهنما ترکیب جدیدی از همکاری این سه بازیگر را دارد.
 
 
شروع اکران سه فیلم جدید در سینماها
 
 
«آبادان یازده ۶۰» مهرداد خوشبخت هم یکی از فیلم‌های دفاع مقدسی جشنواره فجر سال قبل است که با بازی علیرضا کمالی، حسن معجونی و ویدا جوان به ماجرایی در زمان جنگ تحمیلی می‌پردازد که شهر آبادان در آستانه سقوط قرار گرفته بود.
 
 
شروع اکران سه فیلم جدید در سینماها
 

«روز‌های نارنجی» نیز دیگر فیلمی است که در جشنواره‌های خارجی متعددی حضور داشته و جوایزی هم کسب کرده است. هدیه تهرانی، علی مصفا و مهران احمدی بازیگران اصلی این فیلم به کارگردانی آرش لاهوتی هستند.

این فیلم‌ها در حالی روانه اکران شده‌اند که سازندگان بعضی از آن‌ها در گفتگو‌هایی تاکید کرده‌اند که یا از اکران در این شرایط ناراضی هستند یا اینکه برای سینما به نوعی از خودگذشتگی کرده‌اند چرا که میزان حضور مخاطب در سالن‌های سینما آنقدر کم است که هم فیلم‌ها و هم سینما‌ها با ضرر‌های مالی هنگفتی روبرو شده‌اند. مهم‌ترین مسئله‌ای که در این باره مطرح می‌شود این است که علیرغم توصیه‌ها مردم به راحتی به رستوران‌ها می‌روند، اما حاضر به سینما رفتن نیستند آن هم به این خاطر که خیلی‌ها اصلا نمی‌دانند سینما‌ها باز هستند.

البته مدتی قبل انتقادی هم در فضای مجازی مطرح شد، مبنی براینکه در سینما فرهنگ تماشاگری که قصد تماشای فیلمی را داشته باید پول چند بلیت اضافی را هم می‌داده تا تعداد تماشاگر به حد نصاب برسد. این موضوع پیش از شیوع کرونا هم رویه‌ای مرسوم در سینما‌ها بود، ولی تصور می‌شد در اوضاع فعلی ممانعتی برای حداقل تعداد تماشاگر نباشد، اما پیگیری ایسنا از محمدرضا صابری - سخنگوی انجمن سینماداران - حاکی از این است که این رویه به دلیل به صرفه نبودن، همچنان برقرار است و معمولا فیلم‌ها در هر سانس برای کمتر از پنج تماشاگر نمایش داده نمی‌شود.  

با این حال با ثباتی که تا حدودی در روز‌های اخیر در آمار مبتلایان کرونا وجود داشت انتظار می‌رفت آمار تماشاگران سینما که صاحبانش بر رعایت پروتکل‌ها تاکید دارند افزایش یابد و این امید هست که با اکران فیلم‌های جدید رونقی در سینما‌ها ایجاد شود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->