کمیسیون عمران مجلس عملکرد دستگاه‌های خدمات‌رسان مراسم اربعین را بررسی کرد

  • کد خبر: ۴۳۳۸۹۲
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۵
کمیسیون عمران مجلس عملکرد دستگاه‌های خدمات‌رسان مراسم اربعین را بررسی کرد
نشست امروز (دوشنبه ۵ مرداد) کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با حضور مسئولان دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان فعال در برگزاری مراسم اربعین حسینی با هدف بررسی آخرین اقدامات، ارزیابی آمادگی‌ها و نظارت بر روند خدمات‌رسانی به زائران اربعین برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا رضایی‌کوچی، رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در این نشست با تأکید بر جایگاه راهبردی و تمدنی مراسم اربعین گفت: برگزاری باشکوه مراسم اربعین حسینی، یکی از مهم‌ترین رویداد‌های دینی، فرهنگی و اجتماعی جهان اسلام است که امروز ابعادی فراتر از مرز‌های ملی پیدا کرده و به نمادی از وحدت، اقتدار و عظمت جهان تشیع تبدیل شده است. طبیعی است هر اندازه این مراسم با نظم، انسجام و کیفیت بیشتری برگزار شود، پیام فرهنگی و معنوی آن نیز مؤثرتر به دنیا منتقل خواهد شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه وظیفه همه دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان و پشتیبان این است که با تمام توان، زمینه سفری ایمن، روان و شایسته را برای زائران فراهم کنند اظهار کرد: موضوعاتی از جمله حمل‌ونقل، تردد در مرزها، تأمین آب شرب، خدمات زیرساختی، پوشش بیمه‌ای، رسیدگی درمانی و مدیریت بازگشت زائران از جمله محور‌های مهمی است که باید با دقت ویژه دنبال شود تا مردم در این مسیر با کمترین مشکل مواجه شوند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خوشبختانه بر اساس گزارش‌های ارائه‌شده در این جلسه، دستگاه‌ها نسبت به سال‌های گذشته با آمادگی و هماهنگی بهتری وارد میدان شده‌اند و این مسئله جای تقدیر دارد. در ستاد اربعین و مجموعه دستگاه‌های مسئول، تلاش‌های ارزشمندی در حال انجام است، اما با توجه به حجم گسترده سفر‌ها و حساسیت این ایام، لازم است همه بخش‌ها تا پایان مراسم در آماده‌باش کامل باقی بمانند.

رضایی‌کوچی با بیان اینکه کمیسیون عمران مجلس در چارچوب وظایف نظارتی خود، گزارش عملکرد تمامی دستگاه‌ها را جمع‌بندی و بررسی خواهد کرد افزود: همچنین طی روز‌های آینده تا پایان برگزاری مراسم اربعین، اگر در هر بخشی مانع، ضعف یا مسئله‌ای وجود داشته باشد که نیازمند ورود و حمایت مجلس باشد، حتماً اقدامات لازم انجام خواهد شد.

وی از معرفی یکی از اعضای کمیسیون عمران برای حضور در جلسات ستاد اربعین خبر داد و گفت: برای تقویت هماهنگی‌ها و پیگیری میدانی موضوعات، یکی از اعضای کمیسیون عمران مجلس به‌صورت مشخص در جلسات ستاد اربعین حضور خواهد داشت تا به‌ویژه در موضوعات مرتبط با حمل‌ونقل، زیرساخت‌های مرزی، آب و خدمات عمومی، هماهنگی‌ها و پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه هدف اصلی این است که زائران اربعین با کمترین زحمت، بیشترین امنیت و مناسب‌ترین خدمات این سفر معنوی را انجام دهند گفت: همه دستگاه‌ها باید با هم‌افزایی، مسئولیت‌پذیری و اقدام به‌موقع، در تحقق این هدف نقش‌آفرینی کنند.

در ادامه این نشست، اعضای کمیسیون عمران مجلس نیز بر ضرورت تقویت و افزایش و توسعه ناوگان جاده‌ای به‌ویژه اتوبوس‌های استاندارد، کاهش مشکلات مردم در مرز‌ها و تسهیل تردد زائران و جلوگیری از ازدحام جمعیت تأکید کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.