واکنش سخنگوی وزارت خارجه روسیه به «حملات تروریستی» اوکراین به پایانه خط لوله خزر

  • کد خبر: ۴۳۴۶۰۳
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۱
واکنش سخنگوی وزارت خارجه روسیه به «حملات تروریستی» اوکراین به پایانه خط لوله خزر
سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت حمله شبانه کی‌یف با پهپاد به کشتی‌ها در ترمینال دریایی کنسرسیوم خط لوله خزر ماهیت «تروریستی» دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه عصر پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای عنوان کرد: در بامداد ۳۰ ژوئیه (۸ مرداد ماه)، رژیم کی‌یف بار دیگر اقدامات تروریستی علیه تانکر‌های نفتی در منطقه ترمینال دریایی کنسرسیوم خط لوله خزر در نووروسیسک انجام داد.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در ادامه تاکید کرد: برخی از حامیان مالی کی‌یف نگران خطر تشدید درگیری در اوکراین در بحبوحه تمایل ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین برای گسترش درگیری هستند.

زاخارووا گفت: سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در سخنرانی‌های عمومی و در تماس با شرکای خارجی، مرتبا توجه را به ماهیت تروریستی رژیم کی‌یف جلب می‌کند و به تهدیدی که ازقصد برای زیرساخت‌های انرژی بین‌المللی ایجاد کرده، اشاره می‌کند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه با بیان اینکه زلنسکی صلاحیت قانونی خود را از دست داده، افزود: زلنسکی ناتوانی کامل در مذاکره را نیز نشان می‌دهد و منافع اقتصادی ایالات متحده و قزاقستان، که کی‌یف آنها را شرکای خود می‌نامد، به‌طور فزاینده‌ای از سیاست متکبرانه زلنسکی آسیب می‌بیند.

او در پایان گفت: بعید است که کاخ سفید متوجه آنچه در حال وقوع است، نباشد. ما امیدواریم که مقامات آمریکایی که بر کی‌یف نفوذ کنند، سرانجام ارزیابی مناسبی از خط ریاکارانه زلنسکی ارائه دهند و او را مهار کنند. ما از سازمان ملل و سایر ساختار‌های بین‌المللی نیز همین انتظار را داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.