گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

قالیباف: ضروری است با اقدامات فعالانه و موثر اجازه فشار بیشتر را به مردم ندهیم

  • کد خبر: ۴۳۷۳۴
  • ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۷
قالیباف: ضروری است با اقدامات فعالانه و موثر اجازه فشار بیشتر را به مردم ندهیم
رئیس مجلس با اشاره به شکست حقوقی آمریکا در شورای امنیت گفت: کمیسیون امنیت ملی حرکت‌های یکجانبه آمریکا که مورد اعتراض دیگر کشور‌های جامعه بین الملل نیز هست را رصد کند و اقدامات متقابل لازم را برای صیانت از منافع مردم با جدیت پیگیری کند و به صحن ارائه دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز مجلس با تبریک آغاز هفته دفاع مقدس گفت: منطق دفاع مقدس یعنی باور به توان مردم و اعتقاد راسخ به اینکه سنت‌های الهی تخلف ناپذیر هستند، هرگاه مردم را باور کنیم پیروز خواهیم شد و هرگاه آن‌ها را فراموش کنیم و در راس امور ندانیم در چشم برهم زدنی شکست بر ما چیره خواهد شد.

وی افزود: دفاع مقدس برای ما مدرسه مردم باوری است، به عینه شاهد بودیم در ابتدای جنگ هنگامی که باوری به حضور مردم توسط مسئولان وجود نداشت چگونه دشمنان پیشروی کردند و چگونه چند ماه پس از حضور مردم و باور واقعی به توان ملت عملیات‌هایی مانند شکست حصر آبادان، طریق القدس و فتح المبین در ابتدای سال ۶۱ به وقوع پیوست.

قالیباف گفت: آن منطق همچنان زنده و پیش روی ما است، اگر مردم را فراموش کنیم شکست خواهیم خورد و اگر به توان آن‌ها باور داشته باشیم و کار را به آن‌ها واگذار کنیم پیروزی حاصل خواهد شد، شعار هفته دفاع مقدس امسال شعاری پر مغز و درس آموز است، ما قوی هستیم، این همان منطقی است که موجب شکست‌های امروز دشمنان مردم ایران شده است.

وی ادامه داد: به عنوان مثال در خصوص همین اقدامات اخیر آمریکا نیز باید تاکید کرد که به دلیل اقتدار و ایستادگی مردم ایران دشمن به آن چه می‌خواست نرسید، ولی نباید به این شکست‌های حقوقی و سیاسی آمریکا دل خوش باشیم و فراموش کنیم که دشمن ظالم ما در صورت ادامه یافتن برخی غفلت‌ها گام به گام در تشدید تحریم‌ها جلوتر می‌آید تا به نظام تحریم‌ها شکل جدیدی بدهد.

رییس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تجربه این مدت نشان داده است هرگاه در مقابل اقدامات خصمانه آمریکا منفعل عمل کردیم فشار تحریمی بیشتری به معیشت مردم وارد شده است، پس ضروری است با اقدامات فعالانه، هوشمندانه و موثر اجازه ندهیم بیش از این به مردم فشار بیشتری وارد شود، در همین راستا ضروری است کمیسیون امنیت ملی پس از شکست مفتضحانه آمریکا در حوزه حقوقی و سیاسی حرکت‌های یکجانبه آمریکا که مورد اعتراض دیگر کشور‌های جامعه بین الملل نیز هست را رصد کند و اقدامات متقابل لازم را برای صیانت از منافع مردم با جدیت پیگیری کند و به صحن ارائه دهد.

قالیباف عنوان کرد: وظیفه ما آن است که مردم را قوی کنیم، مسئله مردم ما ناکارامدی در اداره کشور، شرایط سخت معیشتی، حمایت نشدن از لحاظ اقتصادی است، نباید کشور و معیشت مردم را معطل غرب کنیم، باید مردم را در اولویت قرار دهیم و باید از تجربه‌های روشن ملت ایران بهره ببریم و بدانیم که دشمنی آمریکا با این ملت ریشه دار است و اینکه ترامپ رییس جمهور شود یا بایدن هیچ تفاوتی در سیاست اصلی ضربه زدن به ملت ایران حاصل نخواهد شد، پس لازم است بر روی قوی‌تر شدن ملت ایران تمرکز کنیم، پیروزی واقعی را زمانی اعلام کنیم که اقتصاد و مردم قوی شدند و احساس کنند در زندگی خود تغییرات ملموس ایجاد شده است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->