ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه دستگیری شرور غرب تهران توسط پلیس اطلاعات + تصویر فروش پلاستیک به نرخ نان | گلایه مردم از قیمت گذاری پلاستیک در نانوایی‌ها مواد فروش تهرانپارس با ۴۵ کیلو تریاک دستگیر شد جزئیات ارائه گذرنامه اربعین ویژه بازنشستگان کشوری استان تهران  سازمان محیط زیست در حال پیگیری تأمین حق تالاب‌های کشور برخورد با ۷ واحد غیرمجاز تفکیک زباله در یکی از شهرستان‌های تهران ۲۱ تاکسیدرمی حیوانات وحشی در تهران کشف و ضبط شدند مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان رضوی: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که مهر تا آبان موجودی مخازن سد‌ها را از دست خواهیم داد شمارش معکوس تنفس در مشهد | آلودگی هوای مشهد امروز به اوج رسید (۵ مرداد ۱۴۰۴) معمای قتل هولناک مادر و ۳ کودک خردسال اعترافات تکان‌دهنده زن جوان به قتل شوهر با سم موش
سرخط خبرها

جدیدترین عارضه بیماری کرونا در بدن را بشناسید

  • کد خبر: ۴۴۰۳۲
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۴
جدیدترین عارضه بیماری کرونا در بدن را بشناسید
رئیس انجمن اورولوژی ایران با اشاره به عوارض ویروس کرونا بر بدن، گفت: ممکن است ویروس کرونا در قسمتی از بدن جاگیر شود ولی به علت واکنشی که در بدن ایجاد می‌کند بتواند اعضای دیگر را نیز تخریب کند، کلیه نیز از این قاعده جدا نیست و ممکن است در نهایت شاهد نارسایی حاد کلیه باشیم.
به گزارش شهرآرانیوز، رئیس انجمن اورولوژی ایران با اشاره به عوارض ویروس کرونا بر بدن، گفت: ممکن است ویروس کرونا در قسمتی از بدن جاگیر شود، ولی به علت واکنشی که در بدن ایجاد می‌کند بتواند اعضای دیگر را نیز تخریب کند، کلیه نیز از این قاعده جدا نیست و ممکن است در نهایت شاهد نارسایی حاد کلیه باشیم.

دکتر عباس بصیری در گفتگو با ایسنا، گفت: آنچه که در مورد کرونا به اثبات رسیده، این است که بخش‌هایی از بدن وجود دارد که به آن رسپتور یا گیرنده‌های سطح سلول گفته می‌شود و ویروس می‌تواند به آن بچسبد و جاگیر شود. این رسپتور‌ها در ریه‌ها بیش از همه‌جای بدن است، اما در کلیه‌ها هم این رسپتور‌ها موجود است.

وی افزود: همانگونه که ویروس کرونا در ریه می‌تواند به رسپتور‌های موجود بچسبد، می‌تواند به رسپتور‌های کلیه هم متصل شود و موجب تکثیر و چسبندگی در لوله‌های کلیوی شود. البته میزان این چسبندگی در کلیه به مراتب کمتر از ریه است، اما می‌تواند تا بروز نارسایی کلیه نیز پیشروی کند.

وی در ادامه تاکید کرد: بنابراین ممکن است ویروس کرونا در قسمتی از بدن جاگیر شود، ولی به علت واکنشی که در بدن ایجاد می‌کند بتواند اعضای دیگر را نیز تخریب کند، کلیه نیز از این قاعده جدا نیست و ممکن است در نهایت شاهد نارسایی حاد کلیه باشیم.

بصیری با اشاره به اینکه هنوز مشاهده نشده که عوارض کرونا بر کلیه منجر به نارسایی کامل آن شود، گفت: معمولا نارسایی‌های حاد مشاهده می‌شوند که با درمان‌های کمکی و دارو درمانی برگشت پیدا می‌کنند و به حالت نارسایی کامل نمی‌رسند.

وی با بیان اینکه هنوز گرفتاری‌های کلیوی ناشی از بروز کرونا آنقدر زیاد نبوده که بتوان گزارشی تحلیلی از آن در دست داشت، تاکید کرد: البته قاعدتا هرچه واکنش ایمنی بدن نسبت به ویروس بیشتر باشد و مریض هم حال بدتری داشته باشد احتمال افزایش عوارض بیماری نیز بالا می‌رود.

رئیس انجمن اورولوژی ایران با اشاره به اینکه انجام اعمال جراحی در حوزه کلیه و مجاری ادرار پس از شیوع کرونا تا ۵۰ درصد کاهش یافته است، اظهار کرد: به لحاظ علمی تقسیم بندی در مورد اعمال جراحی وجود دارد که اعمال جراحی به دسته فوق اورژانس، اورژانسی، واجب و در نهایت به اعمال الکتیو تقسیم می‌کنیم. منطقی است در مناطقی که پیک کرونا را تجربه می‌کنند اعمال جراحی الکتیو و کمتر ضرورت‌دار انجام نشود تا بیمار در مواجهه با کرونا نباشد. اما از آن طرف تاکید می‌کنیم اعمال جراحی ضروری نیز به تاخیر نیفتند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->