اسامی جدید محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد + عکس جان باختن راننده جوان در سانحه رانندگی بلوار توس مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) کشف بیش از ۳۷ کیلوگرم مواد افیونی در شهرک سیدی مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) انفجار گاز در حسینیه ارشاد همدان (۱۸ آبان ۱۴۰۳) تصادف در صالح آباد خراسان رضوی پنج مصدوم برجای گذاشت حریق یک کارخانه در شهرک علم و فناوری مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) نزاع دسته جمعی در کاشمر یک کشته و سه مجروح برجا گذاشت (۱۷ آبان ۱۴۰۳) اصلاحیه دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ منتشر شد سالمندان را ارج بنهیم که این ره که می رویم به ترکستان است درباره وعده‌های غذایی متعادل و باکیفیت | تغذیه سالم، انسان سالم و زمین سالم داروهایی که جانتان را می گیرد اهدای ۵۰ سری جهیزیه به زوج‌های دارای معلولیت در مشهد مصرف کدام مکمل‌ها به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند؟ آزمون وکالت ۱۴۰۳ با استقبال بی‌نظیر ۸۷ هزار داوطلب برگزار شد شال‌پیچ‌های زورگیر در دام پلیس مشهد راز قتل مرد گمشده در رامسر | مقتول را کشتند و در بشکه آتش زدند ۵ روایت از  پرستارانی که  روز‌های سخت را صبورانه تحمل می‌کنند | سفیران مهر و ایثار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳) | تداوم هوای سرد تا اوایل هفته آینده رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت با یک موتور سیکلت خبر خوب وزیر علوم برای داوطلبان کنکور سراسری (۱۷ آبان ۱۴۰۳) والدین دختر رزمی‌کار که در یک باشگاه غیرمجاز در مشهد به قتل رسیده بود، از خونخواهی گذشتند + عکس خراسان رضوی در انتظار جمعه بارانی | بارش‌ها تا شنبه ادامه دارد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از تولید داروی ایرانی که عمر بیماران سرطانی را افزایش می‌دهد انزوای اجتماعی برای سالمندان مبتلا به انسداد مزمن ریه عوارض مرگبار دارد سازش بیش از ۸ هزار زوج در آستانه طلاق، طی ۲۰ ماه گذشته سرماخوردگی، از رایج‌ترین بیماری‌های ویروسی است نکاتی جهت آماده‌شدن برای کولونوسکوپی آیا سیاست‌های تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور اصلاح خواهد شد؟ قول تأمین اجتماعی به بازنشستگان: حقوق آبان‌ماه بازنشستگان با متناسب‌سازی پرداخت می‌شود (۱۷ آبان ۱۴۰۳) + فیلم مهم‌ترین چالش‌ فضای مجازی در کشور نگاه ابزاری است ماجرای فرود اضطراری یک هواپیما در تبریز (۱۶ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آنفلوآنزا از چه زمانی شایع می‌شود؟

  • کد خبر: ۴۴۰۳۰
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۰
آنفلوآنزا از چه زمانی شایع می‌شود؟
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، با بیان اینکه مواردی از هم‌زمانی کرونا و آنفلوآنزای عمدتا نوع A در کشور‌های نیم کره جنوبی زمین وجود داشته است، گفت: البته خوشبختانه شیوع شدیدی اتفاق نیفتاده است که جای امیدواری دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، با بیان اینکه مواردی از هم‌زمانی کرونا و آنفلوآنزای عمدتا نوع A در کشور‌های نیم کره جنوبی زمین وجود داشته، گفت: البته خوشبختانه شیوع شدیدی اتفاق نیفتاده است که جای امیدواری دارد.

دکتر مسعو مردانی ، درباره وضعیت آنفلوآنزا در پاییز گفت: به طور کلی همواره با آغاز فصل سرد سال شاهد بروز موارد تک‌گیر آنفلوآنزا هستیم و در حال حاضر هم ممکن است اتفاق بیفتد. در برخی موارد به دلیل نوع ویروس آنفلوآنزا که جهش‌هایی دارد، تغییراتی در ماهیت ویروس ایجاد می‌شود و باعث می‌شود که عده‌ای که آنتی‌بادی خنثی‌کننده این ویروس را نداشتند یا واکسن تزریق نکرده بودند، به آنفلوآنزا مبتلا شوند و یک موج اپیدمیک ایجاد شود. این موج اپیدمیک معمولا در فصول سرد سال ایجاد می‌شود و هر چهار تا ۱۰ سال یک‌بار ممکن است به وقوع بپیوندند. افراد در معرض خطر اگر واکسن تزریق کرده باشند، احتمال اینکه مبتلا شوند، کمتر است.

وی با بیان اینکه بروز موارد تک گیر آنفلوآنزا معمولا از مهر و آبان آغاز می‌شود و حتی ممکن است تا فروردین هم ادامه یابد، افزود: باید توجه کرد که در سال گذشته در آبان، دی و بهمن ماه اپیدمی آنفلوآنزا را داشتیم و حتی منجر به مرگ و میر هم شد، اما از آنجایی که انتقال آنفلوآنزا به شدت بیماری کووید۱۹ نیست، وضعیت ابتلا به آنفلوآنزا به شدت کرونا نخواهد بود.

مردانی تاکید کرد: هر سوشی که در واکسن از آن استفاده می‌کنند، هر سال با سال دیگر متفاوت است. به همین دلیل است که هر سال باید واکسن آنفلوآنزا را تمدید کرد. عمدتا توصیه می‌شود افراد بالای ۶۵ سال، کودکان بین شش ماه تا شش سال، افراد دیابتی، بیماران مبتلا به بیماری‌های تضعیف کننده سیستم ایمنی، افراد اچ‌آی‌وی مثبت، زنان باردار و افرادی که به بیماری‌های قلبی، ریوی و کلیوی مبتلا هستند، واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند.

وی همچنین اظهار کرد: یکی از پیش‌بینی‌های امسال این است که برخلاف سال‌های قبل که اپیدمی آنفلوآنزا را داشتیم، به دلیل مسائلی مانند استفاده از ماسک، فاصله‌گذاری فیزیکی، شست‌شوی دست‌ها و... که نشان می‌دهد رفتار‌های بهداشتی مردم بهتر شده و بارقه‌ای از امید ایجاد می‌کند، موارد بیماری آنفلوآنزا کمتر شود.

مردانی ادامه داد: در عین حال در کشور‌های نیم کره جنوبی که فصل سرد را گذرانده‌اند، مواردی از همزمانی کرونا و آنفلوآنزای عمدتا نوع A وجود داشته است، اما خوشبختانه شیوع شدیدی اتفاق نیفتاده است که جای امیدواری دارد.

وی درباره زمان تشخیص نوع آنفلوآنزایی که ممکن است امسال در کشور ایجاد شود، گفت: زمانی که موارد جدید بیماری اتفاق افتد و به آزمایشگاه مرجع ارسال شود، نوع ویروس آنفلوآنزا مشخص خواهد شد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->