مسابقات فیتنس‌چلنج خراسان رضوی در فضای باز برگزار شد | ماهور گلبهار قهرمان شد

  • کد خبر: ۴۴۱۶۳۷
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۷
مسابقات فیتنس‌چلنج خراسان رضوی در فضای باز برگزار شد | ماهور گلبهار قهرمان شد
«شهرآرانیوز-گروه ورزش»، مسابقات قهرمانی فیتنس‌چلنج باشگاه‌های خراسان رضوی با حضور بیش از ۶۰ ورزشکار در مشهد برگزار شد و تیم ماهور گلبهار با کسب عنوان نخست، قهرمان این رقابت‌ها شد؛ این مسابقات برای نخستین‌بار در کشور در فضای عمومی و روباز برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسابقات قهرمانی فیتنس‌چلنج باشگاه‌های خراسان رضوی با عنوان «یادبود شهدای مدرسه میناب» ششم شهریورماه در مشهد برگزار شد.

در این دوره بیش از ۶۰ ورزشکار از شهرستان‌های مختلف خراسان رضوی در رده‌های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان با یکدیگر به رقابت پرداختند.

ویژگی اصلی این دوره از مسابقات، برگزاری رقابت‌ها خارج از فضای مرسوم سالن‌های ورزشی بود. مسابقات برای نخستین‌بار در کشور در یک فضای عمومی و روباز برگزار شد تا فیتنس‌چلنج در معرض دید شهروندان قرار گیرد و زمینه آشنایی بیشتر عموم جامعه با این رشته فراهم شود.

ورزشکاران حاضر در این رقابت‌ها در بخش‌های گلد، سیلور، برنز، گلد دانشجویان و اسپیدفیت انفرادی به میدان رفتند.

در این میان، اضافه شدن بخش «برنز» با هدف فراهم کردن امکان حضور ورزشکاران تازه‌وارد و علاقه‌مندان این رشته و همچنین برگزاری بخش ویژه دانشجویان، از جمله تغییرات این دوره از مسابقات بود.

در پایان رقابت‌های تیمی، ماهور گلبهار با کسب عنوان نخست قهرمان شد، ریست در جایگاه دوم قرار گرفت و آرسس و نیشابور نیز به‌ترتیب رتبه‌های سوم و چهارم را به دست آوردند.

برگزاری این رویداد در فضای عمومی شهر، علاوه بر ایجاد فرصت رقابت برای ورزشکاران، با هدف توسعه ورزش همگانی و معرفی بیشتر فیتنس‌چلنج به شهروندان انجام شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.