شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علت آلودگی آب در روستای ابرده شاندیز مشخص شد

  • کد خبر: ۴۴۳۲
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۳
علت آلودگی آب در روستای ابرده شاندیز مشخص شد
فرماندار طرقبه شاندیز از برخورد قانونی با مقصر اصلی آلودگی آب در روستای ابرده علیا خبر داد.

نجمه سرباز-شهرآرانیوز، سید حسن حسینی در گفتگو با خبرنگار ما طبق تائید آلودگی میکروبی آب و نتایج مثبت آزمایش‌های نمونه انسانی در مرکز بهداشت استان، اظهارداشت: طبق آزمایش ۱۰۰ میلیون لیتر آبی که از مخزن برداشتند و آزمایش کردند ۷ و دو دهم کلیفرم مدفوعی در این آب مشاهده شده که این مهم، علت شیوع مسمومیت شهروندان روستای ابرده علیا بوده است.
وی با بیان اینکه منشا این آلودگی از برخی از رستوران‌هایی که در اطراف این روستا مستقر هستند، بوده، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از رستوران‌ها فاضلاب خود را بدون توجه به مسائل قانونی در رودخانه‌ها و حریم آن رها می‌کنند و این در حالی است که همه این رستوران‌ها سپتیک دارند و موظفند که سپتیک‌ها را با تانکر تخلیه کنند؛ با این حال به احتمال زیاد یکی از رستوران‌های واقع در مسیر رودخانه، از عدم نظارت سواستفاده کرده و شبانه فاضلاب خود را در رودخانه رها کرده و باعث این آلودگی شده است.
حسینی تصریح کرد:در حال بررسی هستیم تا مقصر اصلی را شناسایی کنیم و برخورد قانونی از طریق مقامات قضائی با آن داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->