مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با بخشی از قانون مهریه مجلس شورای اسلامی

  • کد خبر: ۴۴۵۷۲۸
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۰
  • ۲
مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با بخشی از قانون مهریه مجلس شورای اسلامی
هیئت عالی نظارت مجمع، در نهایت ماده ۱ و تبصره‌های ۳ ، ۴، ۵، ۶، ۷ و ۸ آن و نیز ماده ۶ قانون مهریه را مغایر سیاست‌های کلی نظام قانونگذاری و سیاست‌های کلی خانواده دانستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در جلس هیئت عالی نظارت که به ریاست عباسعلی کدخدایی سرپرست دبیرخانه مجمع و با حضور اکثریت اعضا و نمایندگان روسای قوای مجریه، مقننه، قضائیه و وزیر دادگستری و همچنین رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس برگزار شد و مصوبات «مقابله با جنایات بین‌المللی» و «اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی احکام راجع به مهریه» مجلس شورای اسلامی بررسی شد.

در ادامه رسیدگی جلسه قبل پیرامون مصوبه «مقابله با جنایات جنگی»، گزارش بررسی دفتر هیئت عالی نظارت و کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع در خصوص ماده ۱۴ این لایحه و مغایرت‌های آن با سیاست‌های کلی نظام قرائت شد و پس از استماع نظر نمایندگان قوای قضائیه و مقننه، اعضای مجمع به تبادل نظر پرداختند و نهایتاً به مغایرت ماده ۱۴ این مصوبه با سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری رای دادند.

در بخش دیگر این جلسه، گزارش کمیسیون‌های «علمی، فرهنگی و اجتماعی» و «حقوقی و قضایی» مجمع در خصوص طرح «اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی احکام راجع به مهریه» ارائه شد. 

پس از استماع نظر معاون زنان و امور خانواده ریاست جمهوری و رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، اعضای هیئت عالی نظارت به ارائه دیدگاه‌های خود درخصوص مغایرت‌های این مصوبه با سیاست‌های کلی نظام بویژه در مورد نحوه ورود قانونگذار به اجرای محکومیت مالی و موضوعات مرتبط با حقوق خانواده پرداختند.

اعضای هیئت عالی نظارت مجمع، در نهایت ماده ۱ و تبصره‌های ۳ ، ۴، ۵، ۶، ۷ و ۸ آن و نیز ماده ۶ را مغایر سیاست‌های کلی نظام قانونگذاری و سیاست‌های کلی خانواده دانستند.

در ابتدای این جلسه، عباسعلی کدخدایی سرپرست دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام با آرزوی نصرت الهی برای فرماندهان و دلاورمردان نیروهای مسلح و توفیق برای همه خدمتگزاران مردم اظهار داشت: ملت مبعوث و مسلمان ما در عرصه‌های گوناگون نشان داده‌اند که پشتیبان ولایت فقیه و حافظان مرزها و امنیت ایران اسلامی هستند و از این بابت شکرگزار خداوند متعال هستیم. 

 کدخدایی با اشاره به اینکه دشمنی‌های استکبار جهانی پایانی ندارد گفت: اخیراً هم آژانس بین المللی انرژی اتمی، قطعنامه غیر قانونی و خلاف اصول حقوق بین‌الملل را علیه ملت ما به شکلی ظالمانه تصویب کرد.

وی افزود: ما این اقدام مغرضانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و همچنین تلاش مذبوحانه برای عدم صدور روادید برای رئیس سازمان انرژی اتمی ایران را محکوم می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۵
0
0
من دلم. خیلی شکسته مهریه نمیخام اما دوست دارم شوهرم و خانوادش برن زندان اونا یه دختر 14ساله رو اوردن تو زندگیم بچه شیرخوارمو ازم گرفتن خودمم 30سالم شدم مطلقه این از قوانین ازدواج مجددو صیغه این چه صیغه شومی بود که با خوندنش زندگیم متلاشی شد اقایون شما میتونین تحمل کنین زنتون خیانت کنه که شما توقع دارین زن تحمل کنه خیانتو
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۹
0
0
مهریه در ایران باید در زمان غقد ازدواج در دفتر خانه های ازدواج برای فقیر وغنی به صورت درجا پرداخت شود تا بساط تمام این فسادها و تعبیر تفسیرها آقایون علوم انسانی در مجلس کشور که باعث فروپاشی هزاران خانواده در ایران شده برچیده شود مهریه یک هدیه کوچک از طرف مرد به زن در زمان عقد است نه مصادره اموال یک طرف و بیچاره کردن مردم .التماس تفکر برای افراطی های مجلس کشور که جان و مال و ناموس مردم دستشون افتاده و دارن با قوانین عقب مانده مردم ایران رو نابود می کنند.