۲۵ پروژه اولویت‌دار خراسان رضوی در مسیر برنامه ۱۰۰ هفته‌ای‌ | توسعه درمان فقط با ساخت بیمارستان محقق نمی‌شود

  • کد خبر: ۴۴۷۴۳۸
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۶
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
استاندار خراسان رضوی، با اشاره به قرار گرفتن بیمارستان پیامبر اعظم(ص) مشهد در فهرست پروژه‌های اولویت‌دار استان گفت: بر اساس برنامه زمان‌بندی تعیین‌شده، این بیمارستان باید تا اسفند ۱۴۰۶ به سرانجام برسد و روند اجرای آن در قالب برنامه ۱۰۰ هفته‌ای استان به‌صورت مستمر پیگیری و کنترل خواهد شد.

مجتبی سالاری | شهرآرانیوز؛ غلامحسین مظفری، در آیین بهره‌برداری از درمانگاه اورژانس بیمارستان پیامبر اعظم(ص) مشهد اظهار کرد: امروز در منطقه‌ای پرجمعیت و مهم از شهر مشهد شاهد بهره‌برداری از بخشی از یک پروژه مهم درمانی هستیم؛ پروژه‌ای که با توجه به نیاز‌های موجود در حوزه درمان، می‌تواند بخشی از نیاز‌های مردم این منطقه را پاسخ دهد.

وی افزود: در حوزه درمان باید تلاش کنیم فاصله خودمان را با میانگین کشور کاهش دهیم تا بتوانیم خدمات بهتری به مردم مشهد و همچنین مهمانان این شهر ارائه کنیم و عدالت بیشتری در دسترسی به خدمات درمانی ایجاد شود.

مظفری ادامه داد: یکی از مسائل مهم در مشهد، تمرکز بخش قابل توجهی از مراکز درمانی در مرکز شهر است. بیمارستان‌های امام رضا (ع) و قائم (عج) بخش عمده‌ای از خدمات درمانی مشهد و حتی بخشی از نیاز‌های درمانی استان‌های اطراف را پوشش می‌دهند و همین مسئله ضرورت توسعه و پراکندگی مناسب زیرساخت‌های درمانی در نقاط مختلف شهر را نشان می‌دهد.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی در کنار توسعه زیرساخت‌ها گفت: ساختمان و تجهیزات در حوزه درمان اهمیت دارند، اما شاید مهم‌تر از آن، همکاران و کادر درمان هستند که در این مجموعه‌ها به مردم خدمت می‌کنند.

وی ضمن قدردانی از کادر درمان افزود: همه مشکلات و نیاز‌های مردم در حوزه درمان باید مورد توجه قرار گیرد و وظیفه ما این است که از همه ظرفیت‌های موجود برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم استفاده کنیم.

مظفری تأکید کرد: اصل برای ما این است که پروژه‌ها انجام شوند و به بهره‌برداری برسند. اینکه چه کسی پروژه را شروع کرده یا چه مدیری ادامه آن را دنبال کرده، موضوع اصلی نیست؛ مهم این است که کار به سرانجام برسد و مردم بتوانند از نتیجه آن استفاده کنند.

بیمارستان پیامبر اعظم تا اسفند ۱۴۰۶ تکمیل می‌شود

وی با اشاره به برنامه استان برای تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار اظهار کرد: این پروژه در قالب طرح «خراسانیان» و پروژه‌هایی که باید به سرانجام برسند، در فهرست پروژه‌های مهم استان قرار گرفته است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: باید مقداری از تعارفات کم کنیم، برای پروژه‌ها برنامه دقیق داشته باشیم و زمان‌بندی مشخصی تعیین کنیم. بر همین اساس برای پروژه بیمارستان پیامبر اعظم نیز برنامه زمان‌بندی در نظر گرفته شده و هدف‌گذاری ما این است که کل بیمارستان تا اسفند ۱۴۰۶ به سرانجام برسد.

وی افزود: باید برای پروژه‌ها روزشمار داشته باشیم و روند اجرای آنها را بر اساس برنامه کنترل کنیم تا مشخص باشد هر بخش از کار در چه مرحله‌ای قرار دارد و چه زمانی باید به نتیجه برسد.

سه‌شنبه‌ها؛ پیگیری هفتگی پروژه‌های اولویت‌دار

مظفری با اشاره به برنامه ۱۰۰ هفته‌ای استان گفت: در حال حاضر ۲۵ پروژه به‌عنوان پروژه‌های اولویت‌دار تعریف شده‌اند و قرار است در قالب برنامه ۱۰۰ هفته‌ای برای تکمیل آنها تلاش کنیم.

وی ادامه داد: سه‌شنبه هر هفته حداقل سه ساعت ابتدایی روز به این پروژه‌ها اختصاص پیدا می‌کند و نمایندگان مشهد نیز در این جلسات حضور خواهند داشت یا درگیر پیگیری‌های مربوط به پروژه‌ها خواهند بود.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: این پیگیری‌ها برای آن است که قدم‌به‌قدم مطابق برنامه پیش برویم و روند اجرای پروژه‌ها را کنترل کنیم. مسئولیت ما این است که در برابر مردم پاسخگو باشیم و نشان دهیم پروژه‌ها بر اساس برنامه مشخص در حال پیشرفت هستند.

پروژه‌ها نباید با تغییر مدیران متوقف شوند

مظفری با اشاره به اینکه ممکن است برخی پروژه‌ها در دوره مدیریتی فعلی به پایان نرسند، گفت: برخی پروژه‌ها ممکن است در دوره مدیریتی ما به سرانجام نرسند، اما باید هر بخشی از مسیر را دقیق، کارشناسی‌شده و بر اساس مطالعات انجام دهیم تا مدیران بعدی بتوانند ادامه مسیر را به شکل مشخص دنبال کنند.

وی افزود: مهم این است که پروژه‌ها بر اساس مطالعات دقیق و برنامه‌ریزی کارشناسی‌شده پیش بروند و کار به‌گونه‌ای تحویل داده شود که مسیر ادامه پروژه برای مدیران بعدی نیز روشن باشد.

مشهد باید پاسخگوی نیاز‌های درمانی منطقه باشد

استاندار خراسان رضوی در ادامه با اشاره به جایگاه مشهد اظهار کرد: برخی پروژه‌های این شهر فرامنطقه‌ای، ملی، استانی و حتی فراتر از سطح ملی هستند و باید با همین نگاه نسبت به آنها برنامه‌ریزی کرد.

وی افزود: ما معتقدیم خراسان به معنای حوزه تمدنی خراسان، امروز در مشهد ظرفیت و مسئولیت ویژه‌ای دارد. مشهد مورد توجه کشور‌های اطراف است و باید شرایطی ایجاد کنیم که بتواند بخشی از نیاز‌های منطقه را پاسخ دهد.

مظفری خاطرنشان کرد: البته در وهله نخست باید تلاش کنیم نیاز‌های اولیه مردم مشهد و خراسان برطرف شود و پس از آن بتوانیم با تقویت زیرساخت‌ها، ظرفیت‌های فرامنطقه‌ای مشهد را نیز فعال کنیم.

تأکید بر همکاری دستگاه‌ها برای تکمیل پروژه

وی با اشاره به روند اجرای بیمارستان پیامبر اعظم گفت: در این پروژه همکاری جدی، مستمر و هماهنگی میان بخش‌های مختلف وجود داشته است و از ظرفیت‌های مختلف برای پیشبرد آن استفاده شده است.

استاندار خراسان رضوی افزود: از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، همکاران استان و همه افرادی که در اجرای این پروژه نقش داشته‌اند، قدردانی می‌کنم. افرادی که در منطقه حضور دارند نیز پیگیر اجرای پروژه بوده‌اند و این مطالبه‌گری و پیگیری‌ها در کنار تلاش مجموعه مدیریتی و اجرایی، به پیشرفت کار کمک کرده است.

مظفری در پایان با اشاره به شرایط دشوار مدیریت پروژه‌های بزرگ گفت: مسئولیت سنگینی بر عهده ماست و شرایط نیز دشوار است، اما باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود و همکاری همه بخش‌ها، پروژه‌های اولویت‌دار را به سرانجام برسانیم.

وی همچنین با گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس اظهار کرد: اگر امروز از اقتدار و سربلندی کشور صحبت می‌کنیم، این موضوع به برکت خون شهدا و ایستادگی مردم در دوران دفاع مقدس است و مسئولیت امروز مدیران این است که از فرصت خدمت برای ایجاد آرامش، آسایش و شرایط بهتر برای مردم استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.