نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

فروش گوشت سار و گنجشک در فضای مجازی + عکس

  • کد خبر: ۴۴۷۴۶
  • ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۲
  • ۲
فروش گوشت سار و گنجشک در فضای مجازی + عکس
تخلفان، پس از صید و شکار غیرقانونی پرندگانی چون گنجشک، سار و کبوتر بدون برخورداری از مجوز بهداشتی و تایید سازمان دامپزشکی، لاشه این پرندگان را به معرض فروش می‌گذارند.

به گزارش شهرآرانیوز، متاسفانه تخلفات شکار و صید در کشور به حدی گسترش یافته که متخلفان علاوه بر به نمایش گذاشتن تصاویر تخلفاتشان در فضای مجازی، برای فروش لاشه‌های شکار هم از مشتریان سفارش می‌پذیرند! متخلفانی که برای کسب درآمدهای بادآورده حتی از کشتار دسته‌جمعی گنجشک و سار و کبوتر هم ابایی ندارند.

 

این کشتار‌های فله‌ای که در هر نوبت صید، دستکم ۵۰۰ گنجشک قربانی آن هستند در حالی صورت می‌گیرد که طبق مصوبه شورای عالی محیط زیست در خصوص جرائم نقدی صید و شکار جانوران وحشی، جرائم نقدی قابل پرداخت بابت ضرر و زیان وارده به محیط زیست ناشی از شکار و صید غیرمجاز پرندگانی، چون سار، گنجشک و کبوتر به ازای هر یک، معادل ۵۰ هزار تومان است، اما سودجویان در سایه بی‌تفاوتی‌ها نسبت به این تخلفات، سود قابل توجهی از صید و فروش غیرقانونی این پرندگان نگون‌بخت حاصل می‌کنند.

از سوی دیگر فروش لاشه جانوران مستلزم تایید سازمان دامپزشکی است، اما متخلفان بدون برخورداری از تایید سازمان دامپزشکی، لاشه این پرندگان را به متقاضیان فروخته و برای فروش بیشتر در تبلیغات خود گوشت گنجشک را دارای فوایدی عجیب و غریب عنوان می‌کنند.

این در حالی است که از اواخر سال گذشته با افزایش جرائم محیط زیستی در فضای مجازی و حساسیت و نگرانی فعالان محیط زیست از تخلفات مرتبط با حیات وحش یگان حفاظت محیط زیست کشور طی توافق‌نامه‌ای با پلیس فتا، مرکزی را تحت عنوان مرکز فوریت‌های سایبری راه‌اندازی کرد تا تخلفات محیط زیستی در فضای مجازی شناسایی شده و پس از تشکیل پرونده به دستگاه قضا معرفی شوند.

حالا باید منتظر ماند و دید مرکز نوپای فوریت‌های سایبری سازمان حفاظت محیط زیست برای مبارزه با تبلیغات گوشت پرندگان در فضای مجازی اقدامی صورت خواهد داد یا متخلفان همچنان در مصونیت از هرگونه برخورد قانونی به کشتار پرندگان و فروش گوشت آن‌ها ادامه خواهند داد.
 
 
سفارش گوشت سار و گنجشک در فضای مجازی + عکس
 
منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
3
0
با سلام
برای مزاج بلغمی، گوشت سار و گنجشک توصیه شده... از کجا باید گیر بیاریم؟
بعدشم شما به فکر محیط زیست هستین، به فکر اروومیه باشید... به فکر جنگل خوار ها باشید...
nila
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۳۰
ما نگران همه هستیم شما نمیخواد به دیگران درس بدی. کارد بخوره به اون شکمت که به خاطرش حاضری هر چیزی رو قربانی کنی. گنجشک مگه چقدر گوشت داره که اونم قربانی خودخواهی خودت میکنی؟ شما انسان هاق خودخواه حال به هم زنین. امثال تو دریاچه ارومیه رو خشک کردن. نبودتون از وجودتون سودمند تره. به این میگن زندگی انگلی.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->