جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

صلاحیت وزیر پیشنهادی صمت سه‌شنبه بررسی می‌شود

  • کد خبر: ۴۴۹۰۱
  • ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵
صلاحیت وزیر پیشنهادی صمت سه‌شنبه بررسی می‌شود
سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که بررسی صلاحیت و رای اعتماد وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در دستور کار جلسه علنی فردا قرار دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسین فرهنگی اظهار کرد: در جلسه علنی فردا (سه شنبه) مجلس ابتدا گزارش کمیسیون صنایع و معادن درباره وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت قرائت خواهد شد و بعد از آن ۲ نماینده مخالف و ۲ نماینده موافق هر کدام به مدت ۱۵ دقیقه در مورد وزیر پیشنهادی صحبت خواهند کرد و در نهایت آقای رزم حسینی نیز نیم ساعت فرصت خواهد داشت تا از برنامه و صلاحیت خود دفاع کند.

سخنگوی هیات رییسه مجلس با ابراز بی اطلاعی از حضور یا عدم حضور رئیس جمهور در جلسه رای اعتماد گفت: در آیین نامه یک ساعت فرصت دفاع از وزیر پیشنهادی، برای رئیس جمهور پیش بینی شده است.

پیش از این حسین مدرس خیابانی به عنوان وزیر پیشنهادی صنعت به مجلس معرفی شده بود که نمایندگان به او رای اعتماد ندادند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->