یحیی سریع: نیرو‌های یمنی پیشروی در الجوف را دفع کردند | حمله موشکی یمن به پادگان بدر عدن (۱۵ مهر ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۵۰۸۳۲
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۶
یحیی سریع
سخنگوی نیروهای مسلح یمن از دفع پیشروی نیروهای وابسته به عربستان در استان الجوف خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن تأکید کرد: نیرو‌های ما موفق شدند نیرو‌های وابسته به عربستان را که سعی در پیشروی به سمت پایگاه‌های نیرو‌های مسلح یمن در شرق استان جوف را داشتند، دفع کنند.

وی افزود: در این عملیات محل تجمع نیرو‌های وابسته به عربستان با چند موشک بالستیک و پهپاد هدف قرار گرفت و دشمن موفق به پیشروی نشد.

سرتیپ یحیی سریع همچنین گفت که نیرو‌های وابسته به عربستان هیچ گونه پیشروی نکرده‌اند و ده‌ها نفر از آنها کشته و زخمی شده و تعدادی از خودرو‌های آنها نیز منهدم شده است.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن امروز همچنین از حمله با موشک‌های بالستیک به تجهیزات نظامی عربستان در پادگان «بدر» در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی عدن خبر داد.

وی در بیانیه‌ای اعلام کرد: تجهیزات نظامی عربستان را که به پادگان «بدر» در نزدیکی فرودگاه بین المللی عدن رسیده است، با موشک‌های بالستیک هدف قرار دادیم.

سریع گفت که در نتیجه این حمله چندین افسر سعودی کشته و زخمی شدند.

وی تاکید کرد: به دشمن هشدار می‌دهیم که از فرودگاه غیرنظامی عدن، برای اهداف نظامی استفاده نکند.

از سوی دیگر «سمیر الحاج» معاون وزیر دفاع دولت یمن وابسته به عربستان اعلام کرد که عملیات موسوم به «فجر یمن» همچنان ادامه دارد.

شبکه سعودی العربیه با اشاره به روز سوم عملیات مذکور مدعی پیشروی نیرو‌های وابسته به عربستان در چند محور از جمله استان تعز و ادامه عملیات در مأرب، ساحل غربی و هدف قرار دادن مواضع انصارالله در صنعا، صعده و الحدیده شد.

العربیه همچنین به نقل از الحاج مدعی شد که سیطره انصارالله بر برخی روستا‌ها و شهرستان‌های یمن هرگز مسیر نبرد را تغییر نخواهد داد و این عملیات تا پایان ادامه دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.