رهبر انصارالله یمن: شمشیری که روی پرچم عربستان نقش بسته، تنها علیه امت اسلامی از غلاف بیرون می‌آید

  • کد خبر: ۴۵۱۰۳۱
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۵
عبدالملک الحوثی
رهبر جنبش انصارالله یمن تاکید کرد که شمشیری که روی پرچم عربستان نقش بسته، تنها علیه امت اسلامی از غلاف بیرون می‌آید.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی در سخنانی به مناسبت دهمین سالروز جنایت ائتلاف سعودی‌آمریکایی در منطقه الصالة الکبری صنعا در سال ۲۰۱۶ اظهار کرد: رژیم عربستان خود را خادم حرمین شریفین معرفی می‌کند، اما شمشیری که روی پرچم آن نقش بسته تنها علیه امت اسلامی از غلاف بیرون می‌آید.

وی تصریح کرد: جنایت الصالة الکبری که رژیم سعودی در صنعا مرتکب آن شد، باعث شهادت و زخمی شدن حدود ۱۰۰۰ نفر شد، همه استان‌های یمن شاهد جنایت‌های ضدبشری و جنایت‌های جنگی رژیم سعودی بوده‌اند، عربستان با مشارکت آمریکا و رژیم صهیونیستی عامدانه مرتکب جنایت علیه ملت یمن می‌شود، رژیم سعودی بر خلاف آن چیزی که نشان می‌دهد، اعتیاد به ریختن خون بی‌گناهان دارد و همه ملت‌های اسلامی بایستی به این رژیم به عنوان جنایتکار نگاه کنند.

رهبر انصارالله یمن عنوان کرد: رژیم سعودی برای شکستن اراده ملت یمن و وادار کردن آن به تسلیم تلاش می‌کند، اما در توهم به‌سر می‌برد، ۱۲ سال تجاوز نشان می‌دهد که هر بار دشمن سعودی بیشتر خون مردم یمن را می‌ریزد، ملت غیور یمن برای مقابله با متجاوز، مصمم‌تر می‌شود؛ هر کس در کنار عربستان ایستاده، او نیز در این گناه و تجاوز دست دارد.

هرچه عربستان بیشتر بر تجاوز و محاصره اصرار کند، بیشتر ضرر می‌کند

الحوثی تاکید کرد: دشمنان ما خشمگین هستند چراکه یمن حاکمیت خود را بر سرزمینش اعمال کرده است. آنچه امنیت دریانوردی بین‌المللی را تهدید می‌کند، اقدام عربستان در تبدیل منطقه باب‌المندب به منطقه جنگی است؛ موضع ما قوی است و ما شدیدترین ضربات را به نیرو‌های سعودی وارد می‌کنیم. هرچه عربستان بر تجاوز و محاصره بیشتر اصرار کند، بیشتر ضرر می‌کند. عربستان در صادرات نفت زیان می‌بیند و تاسیسات نفتی و پایگاه‌های نظامی آن هدف قرار می‌گیرد.

رهبر انصارالله یمن اضافه کرد: بار دیگر از مردم یمن می‌خواهم که فردا جمعه در تظاهرات میلیونی در صنعا و همه استان‌ها مشارکت و بر موضع ثابت خود در مقابله با تجاوزات و محاصره و محکومیت جنایت‌های سعودی، تاکید کنند.

وی گفت: ما آماده‌ایم تا در هر دور آتی از تشدید تنش‌های دشمن اسرائیلی، با یاری خداوند و در بالاترین سطح گزینه‌ها و مواضع از ملت فلسطین حمایت کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.