به گزارش شهرآرانیوز، سرمربی تراکتور پس از دیدار برابر استقلال اظهار کرد که تیمش با شناخت کامل از شیوه بازی حریف وارد زمین شده بود. نکونام معتقد بود استقلال در نیمه نخست عملکرد بهتری داشت، اما تراکتور فرصتهای بیشتری برای گلزنی ایجاد کرد و حتی میتوانست با برتری به رختکن برود.
نکونام درباره نیمه دوم گفت: «بازی کاملاً در اختیار ما بود و تا دقیقه ۹۰ استقلال را تحت فشار گذاشتیم.» او همچنین تأکید کرد فوتبالی که تیمش در نیمه دوم ارائه داد، همان چیزی بوده که از تراکتور انتظار داشته است.
سرمربی تراکتور با اشاره به موقعیتهای از دسترفته تیمش افزود که محمد نادری و شهریار مغانلو در موقعیتهای نزدیک به دروازه موفق به گلزنی نشدند و یک گل دیگر تراکتور نیز مردود اعلام شد. او درباره صحنه هند نیز خواستار بررسی دقیق تصمیم داور شد.
نکونام از عملکرد وحید کاظمی تمجید کرد و او را یکی از بهترین داوران ایران دانست. سرمربی تراکتور همچنین درباره شرایط بدنی تیمش گفت هدف این است که بازیکنان بتوانند تا پایان مسابقه، چه با فوتبال مالکانه و چه با پرس و فشار، همین کیفیت را حفظ کنند.
او درباره مقایسه تراکتور فعلی با تیم سالهای گذشته نیز اظهار داشت که ترکیب کنونی تفاوت زیادی با تیم دوران اسکوچیچ دارد و طبیعی است هواداران از تیمشان انتظار موفقیت داشته باشند.
نکونام همچنین درباره بازگشت هاشمنژاد توضیح داد که نمیخواهد با استفاده عجولانه از این بازیکن، روند آمادهسازی او را به خطر بیندازد و امیدوار است هاشمنژاد بتواند در ادامه برای تراکتور و فوتبال ایران مؤثر باشد.
سرمربی تراکتور در بخش دیگری از صحبتهایش از اهمیت شوتزنی بازیکنان گفت و تأکید کرد بازیکنان حتی در صورت از دست رفتن شوت نیز باید به این کار ادامه دهند. او معتقد بود تراکتور استقلال را بهخوبی آنالیز کرده و اجازه ایجاد موقعیتهای معمول این تیم را نداده است.
نکونام درباره غیبت خداداد عزیزی نیز گفت حضور او برای تیم اهمیت زیادی دارد و امیدوار است دوره محرومیتش هرچه زودتر به پایان برسد. او عزیزی را «نعمت» و فردی مهم برای تراکتور دانست.
سرمربی تراکتور در پایان درباره یاسر آسانی نیز گفت این بازیکن در نیمه نخست تحت کنترل بوده و تعویض او تغییری در برنامه تاکتیکی تراکتور ایجاد نکرده است. نکونام آسانی را یکی از بازیکنان باکیفیت خارجی لیگ دانست و تأکید کرد که این بازیکن توانایی تأثیرگذاری زیادی در بازیهای استقلال دارد.