زارعی: بازی‌های خانگی استقلال مشهد در سالن ۷ هزار نفری ثامن برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۴۵۱۳۴۸
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۷
امیر زارعی - مدیرکل ورزش و جوانان
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با اشاره به حضور تیم والیبال استقلال مشهد در لیگ برتر کشور گفت: برنامه‌ریزی شده است دیدار‌های خانگی این تیم در سالن ۷ هزار نفری شهید رئیسی مجموعه ورزشی ثامن برگزار شود.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر زارعی در مجمع انتخاباتی هیئت والیبال استان که با حضور میلاد تقوی، رئیس فدراسیون والیبال و اعضای مجمع برگزار شد، ضمن تبریک انتخاب جبار قوچان‌نژاد به‌عنوان رئیس جدید این هیئت، اظهار کرد: خوشحالیم که پس از دو سال، وضعیت مدیریتی هیئت والیبال استان مشخص شد و امیدواریم این انتخاب سرآغاز روز‌های موفقی برای والیبال خراسان رضوی باشد.

وی با اشاره به مسئولیت اعضای مجمع افزود: اعضای مجمع، نمایندگان جامعه والیبال استان هستند و وظیفه آنان تنها به حضور در انتخابات و رأی دادن محدود نمی‌شود. انتظار داریم تمامی اعضا، فارغ از اینکه به کدام نامزد رأی داده‌اند، در تصمیم‌گیری‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و تحقق اهداف هیئت مشارکت فعال داشته باشند و عملکرد و وعده‌های رئیس منتخب را پیگیری کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت برگزاری منظم مجامع سالانه تصریح کرد: هیئت استان باید با برگزاری مجامع سالانه، زمینه بیان دیدگاه‌ها، بررسی عملکرد و مشارکت اعضا در تصمیم‌گیری‌های کلان والیبال را فراهم کند.

آغاز عملیات احداث سالن ۳ هزار نفری مهران از آذرماه

زارعی در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه زیرساخت‌های ورزشی استان اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، برنامه‌ریزی برای آغاز عملیات احداث سالن ۳ هزار نفری مهران از آذرماه و با استفاده از ظرفیت مولدسازی صورت گرفته است. این مجموعه براساس طراحی‌های انجام‌شده، با هدف میزبانی از رقابت‌های سطح بالای بین‌المللی از جمله لیگ ملت‌های والیبال پیش‌بینی شده و امیدواریم با حمایت فدراسیون، شاهد تحقق این پروژه مهم باشیم.

وی افزود: مشهد و خراسان رضوی به چنین زیرساختی نیاز دارند و تکمیل آن می‌تواند نقش مهمی در توسعه والیبال حرفه‌ای و افزایش ظرفیت میزبانی رویداد‌های ملی و بین‌المللی داشته باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان با اشاره به طرح‌های عمرانی استان ادامه داد: استفاده از ظرفیت مولدسازی برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی از اولویت‌های جدی اداره کل است و در این راستا، احداث، تکمیل و بهره‌برداری از ۱۵ مکان ورزشی در دستور کار قرار دارد. همچنین موضوع مجموعه ورزشی انقلاب نیشابور از جمله پروژه‌هایی است که با جدیت پیگیری می‌شود.

زارعی با تأکید بر جایگاه ورزش قهرمانی نیشابور گفت: معتقدم نیشابور در برخی رشته‌های ورزشی از مشهد نیز پیشتاز است و باید متناسب با ظرفیت ورزشکاران و استعداد‌های این شهرستان، توسعه زیرساخت‌های ورزشی آن مورد توجه قرار گیرد.

فعالیت تنها ۱۳ شهرستان در والیبال استان قابل قبول نیست

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با انتقاد از محدود بودن فعالیت والیبال در شهرستان‌های استان اظهار کرد: فعالیت تنها ۱۳ شهرستان در رشته والیبال به هیچ عنوان قابل قبول نیست و انتظار داریم هیئت جدید با برنامه‌ریزی هدفمند، زمینه فعال‌سازی ظرفیت‌های والیبال در سایر شهرستان‌ها را فراهم کند.

وی همچنین بر ضرورت تقویت ارتباط هیئت استان با شهرستان‌ها تأکید کرد و گفت: رؤسای هیئت‌های شهرستانی مسائل، مطالبات و راهکار‌هایی دارند که باید از سوی اداره کل، هیئت استان و فدراسیون شنیده شود. مشارکت شهرستان‌ها در مسابقات استانی و توسعه فعالیت‌های پایه از موضوعاتی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

ضرورت توجه ویژه به والیبال بانوان

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با درخواست از رئیس جدید هیئت والیبال استان برای توجه ویژه به حوزه بانوان خاطرنشان کرد: بانوان ورزشکار در سال‌های اخیر سهم قابل توجهی در افتخارات و مدال‌آوری ورزش استان داشته‌اند و تجربه نشان داده هر جا فرصت و امکانات مناسب در اختیار آنان قرار گرفته، استعداد‌های ارزشمندی شناسایی شده است.

وی افزود: انتظار داریم در برنامه‌های هیئت جدید، والیبال بانوان در کنار بخش مردان به‌صورت جدی مورد حمایت قرار گیرد و زمینه شناسایی استعدادها، توسعه امکانات و حضور موفق بانوان در رقابت‌های مختلف فراهم شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.