توقیف ۲ خودروی حامل ۳۹ رأس گوسفند قاچاق در تربت‌جام

  • کد خبر: ۴۵۲۱۲۴
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۸
فراجا پلیس
فرمانده انتظامی شهرستان تربت‌جام از کشف ۳۹ رأس گوسفند قاچاق به ارزش تقریبی ۲۵ میلیارد ریال و توقیف دو دستگاه خودروی حامل دام فاقد مجوز خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمدرضا شهنواز در تشریح این خبر اظهار داشت: مأموران پلیس آگاهی شهرستان تربت‌جام در پی رصد‌های اطلاعاتی، از حمل دام زنده فاقد مجوز مطلع شدند که بلافاصله موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: مأموران پلیس آگاهی با حضور در محل، یک دستگاه خودروی کامیونت فورس حامل ۲۸ رأس گوسفند و یک دستگاه خودروی وانت مزدا حامل ۱۱ رأس گوسفند را شناسایی و توقیف کردند.

شهنواز تصریح کرد: دام‌های مکشوفه فاقد مجوز حمل از سوی اداره دامپزشکی و جهاد کشاورزی بودند که در مجموع، ۳۹ رأس گوسفند قاچاق به ارزش تقریبی ۲۵ میلیارد ریال کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان تربت‌جام در پایان خاطرنشان کرد: خودرو‌های توقیفی به همراه دام‌های مکشوفه و مالک مربوطه برای طی مراحل قانونی به پلیس آگاهی منتقل شدند و پرونده تشکیل‌شده به مرجع قضایی ارسال شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.