پیش‌فروش بلیت‌های جشنواره تهران-مبارک آغاز شد

  • کد خبر: ۴۵۲۶۳۲
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۶
 جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک
پیش‌فروش بلیت نمایش‌های صحنه‌ای بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک از ۲۳ مهر آغاز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پیش‌فروش بلیت نمایش‌های صحنه‌ای بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک از پنجشنبه ۲۳ مهر، ساعت ۱۲ آغاز می‌شود. علاقه‌مندان برای خرید بلیت می‌توانند به سامانه تیوال مراجعه کنند.

خبرنگاران و اهالی رسانه نیز می‌توانند با استفاده از کد اختصاصی که از سوی دبیرخانه جشنواره برای آن‌ها ارسال می‌شود، بلیت نمایش‌های موردنظر خود را به‌صورت روزانه از طریق سامانه فروش تهیه کنند.

بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک به دبیری پوپک عظیم‌پور تبریزی، از ۲۵ تا ۳۰ مهر ۱۴۰۵ در تهران برگزار می‌شود.

مراسم افتتاحیه این دوره شنبه ۲۵ مهر، ساعت ۱۶، در محوطه باز مجموعه تئاتر شهر برگزار خواهد شد. از علاقه‌مندان، هنرمندان، دانشجویان، استادان و نمایشگران حوزه نمایش عروسکی دعوت شده است با عروسک‌های خود در این مراسم حضور پیدا کنند.

مراسم اختتامیه جشنواره نیز پنجشنبه ۳۰ مهر، ساعت ۱۸، در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.