آغاز مرمت ۱۷ بنای تاریخی در خراسان رضوی پاییز امسال گرم‌ترین و خشک‌ترین فصل ۵۷ سال اخیر ایران و خاورمیانه ریسک‌پذیری آگاهانه در زندگی هشدار سازمان هواشناسی برای خشکسالی شدید در سال جاری | وضعیت سدهای مهم مشهد وخیم است اعلام برنامه‌های آموزش و پرورش به مناسبت روز دانش‌آموز در مشهد و استان + جزئیات زمان‌بندی و محل برگزاری جشن‌ها بیش از ۸۵ درصد نوجوانان ایرانی حداقل در یک شبکه اجتماعی عضویت دارند پیشگیری و غربالگری هپاتیت‌ها، کلید حفظ سلامت کبد و خانواده افراد فاقد بیمه درمانی روی تخت بیمارستان بیمه می‌شوند تشخیص دیرهنگام اختلال تنگی نخاع، عوارض جدی در بر دارد صدور هشدار سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) چرا چاقی در میان دانش آموزان بیشتر شده است؟ مصرف این قارچ‌ها جانتان را تهدید می‌کند! اعتراض یک نماینده مجلس به نابرابری‌های آموزشی و محرومیت برخی از دانش‌آموزان از امکانات ضروری هزینه ۵ میلیارد ریالی خراسان رضوی برای طرح‌های مرتبط با پدافند غیرعامل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بارش برف در نواحی کوهستانی استان نصب بیش از ۳۰۰ کنتور آب هوشمند برای مشترکان پرمصرف خراسان رضوی طی یک سال گذشته یک جان‌باخته و ۵ مصدوم، حاصل بی‌احتیاطی‌های جاده‌ای خراسان رضوی در روز گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه‌متمرکز ۱۴۰۵، امروز (۱۱ آبان ۱۴۰۴) مدیریت آلرژی‌های پاییزی دانش‌آموزان با روش‌های طب سنتی رئیسی: تعداد تولد‌ها به زیر یک میلیون رسیده است هشدار جدی درباره آب‌نبات‌های دودزا مهلت ثبت سفارش کتب درسی تک‌جلدی آغاز شد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) + آدرس سایت آخرین وضعیت توزیع شیر در مدارس | اولویت با مناطق محروم است مشاوران املاک مشهد مانع اجرای قانون ثبت رسمی معاملات با اثرات پنهان قند بر بدن آشنا شوید سرماخوردگی در کودکان می‌تواند منجر به ایست قلبی شود ۹۵ درصد بیماران پروانه‌ای حاصل ازدواج فامیلی هستند انتقاد بازنشستگان فولاد از خدمات ناچیز بیمه تکمیلی | داروخانه‌ها و مراکز درمانی پاسخگوی بازنشستگان نیستند مشهد؛ در تقاطع فرونشست و  گسل | درباره تهدیدی انسان ساخت که تاب آوری شهر در برابر زلزله را کاهش می دهد
سرخط خبرها

کمیسیون اقتصادی مجلس: اختصاص ارز 4200 تومانی به دارو غلط است | بیمه نبودن 10 میلیون نفر مانعی برای تداوم اختصاص ارز دولتی دارویی نیست

  • کد خبر: ۴۶۰۶۶
  • ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۴
  • ۱
کمیسیون اقتصادی مجلس: اختصاص ارز 4200 تومانی به دارو غلط است | بیمه نبودن 10 میلیون نفر مانعی برای تداوم اختصاص ارز دولتی دارویی نیست
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: هدررفت منابع ناشی از تخصیص ارز چهارهزار و ۲۰۰ تومانی برای بهداشت و درمان و در کنار آن دارو‌هایی که به شکل قاچاق از کشور خارج می‌شود، باید حتما متوقف شود. نداشتن پوشش بیمه‌ای تعدادی از افراد مانعی نیست که بخواهیم به خاطر آن سیاست غلط اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی را ادامه دهیم.
به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان می‌کند: هنوز درباره جزئیات طرح انتقال مابه‌التفاوت ارز ترجیحی و آزاد در کمیسیون بحثی صورت نگرفته است ولی نداشتن پوشش بیمه‌ای ۱۰ میلیون نفر از افراد مانعی نیست که بخواهیم به خاطر آن سیاست غلط اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی را ادامه دهیم.
 
در حال حاضر در مجلس طرحی مبنی بر حذف کامل ارز ترجیحی برای دارو و انتقال مابه‌التفاوت آن با ارز آزاد به شرکت‌های بیمه‌ای مطرح شده است. سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس درباره این طرح به تسنیم گفته بود: «در این طرح قیمت دارو برای مردم تغییر نمی‌کند، اما جلوی قاچاق معکوس دارو گرفته می‌شود.»

رسانه‌ها موضوع را بررسی کرده و با تکیه بر بیانیه انجمن اقتصاد سلامت، آن را به چالش کشید. حالا مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون که پیشتر ادعا کرده بود قیمت دارو با این طرح تغییر نخواهد کرد به موارد مورد انتقاد پاسخ می‌دهد.

نداشتن پوشش بیمه‌ای مانعی نیست
طغیانی در پاسخ به این موضوع که حدود ۱۰ میلیون نفر در ایران فاقد پوشش بیمه‌ای هستند و با طرح مجلس برای انتقال مابه‌التفاوت ارز آزاد و ترجیحی به شرکت‌های بیمه‌ای متضرر خواهند شد، می‌گوید: هدررفت منابع ناشی از تخصیص ارز چهارهزار و ۲۰۰ تومانی برای بهداشت و درمان و در کنار آن دارو‌هایی که به شکل قاچاق از کشور خارج می‌شود، باید حتما متوقف شود. انتقال مابه‌التفاوت به شرکت‌های بیمه‌ای تنها یک راه پیشنهاد شده است تا هزینه روی دوش بیمار نیفتد.

او اضافه می‌کند: اگر جلوی هدررفت منابع ارزی ما گرفته شود تکمیل پوشش بیمه‌ای مردم کار دشواری نیست، اما متاسفانه اگر جلوی هدررفت گرفته نشود منابع بیش از این نابود می‌شود.

ابن نمابنده معتقد است اگرچه این باور وجود دارد که به خاطر عدم پوشش بیمه‌ای ممکن است طرح با مشکل مواجه شود، اما اگر مجلس به شکل مشخصی برای این کار برنامه بریزد، می‌شود کار را پیش برد.

طغیانی ادامه می‌دهد: باید به جای این که یارانه حمایتی را به تولیدکننده یا واردکننده بدهیم آن را به دست مصرف‌کننده برسانیم. حتی درباره کسانی که پوشش بیمه‌ای ندارند و اساسا در سیستم بیمه‌ای کشور تعریف نشده‌اند، می‌توان از طریق سازمان غذا و دارو سامانه‌ای ترتیب داد تا آن‌ها نیز بتوانند دارو را ارزان‌تر دریافت کنند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان می‌کند: هنوز درباره جزئیات این طرح در کمیسیون بحثی صورت نگرفته است، ولی نداشتن پوشش بیمه‌ای تعدادی از افراد مانعی نیست که بخواهیم به خاطر آن سیاست غلط اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی را ادامه دهیم.

هم ارز می‌گیرند هم گران می‌فروشند!
طغیانی در واکنش به نگرانی شرکت‌های دارویی از ایفای به موقع تعهدات شرکت‌های بیمه‌ای می‌گوید: این نگرانی به جا است.

این نماینده در پاسخ به ادعای شرکت‌های تولیدی دارو که معتقدند قیمت‌گذاری محصولاتشان عادلانه نیست، عنوان می‌کند: همین الان هم که ارز ۴۲۰۰ تومانی توزیع می‌شود غالب مواقع به دلایل و بهانه‌های مختلف شرکت‌های دارویی که دارو یا مواد اولیه را وارد کرده‌اند قیمت را افزایش می‌دهند. مشکل ما در حوزه‌های مختلف با ارز ۴۲۰۰ تومانی همین است. در حال حاضر هم ارز تخصیص می‌دهیم و هم کالا گران می‌شود. شرکت‌ها به بهانه متضرر شدن و با همین استدلال‌ها افزایش قیمت می‌دهند.

نماینده استان اصفهان درباره نگرانی شرکت‌های بیمه‌ای نسبت به بدعهدی دولت با توجه به شرایط بودجه نیز توضیح می‌دهد: این درست است که یک نگرانی از سوی شرکت‌های دارویی وجود دارد از باب تامین ارزشان و یک نگرانی در شرکت‌های بیمه‌ای وجود دارد از باب انجام و ادای تعهدات دولت. هر یک از این‌ها باید مورد پردازش قرار بگیرد چرا که درست و بجا است. هنوز درباره جزئیات طرح در کمیسیون بحثی صورت نگرفته است، اما در بررسی جزئیات حتما به این موارد می‌پردازیم.
منبع: تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
0
0
این دروغ های چرت چیه ارز 4200کجاست خجالت بکشید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->