برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

لمس با دستکش، جدیدترین حاشیه سریال «آقازاده» + ویدیو

  • کد خبر: ۴۶۶۸۷
  • ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸
لمس با دستکش، جدیدترین حاشیه سریال «آقازاده» + ویدیو
جدیدترین جاشیه سریال «آقازاده» وقتی رقم خورد گه مادر (لعیا زنگنه) با دستی که دستکش داشت، صورت پسرش (سینا مهراد) را لمس کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، جدیدترین اتفاق جالب توجه در سریال «آقازاده» این است که مادر (لعیا زنگنه) نگران به پسرش (سینا مهراد) می‌گوید: «تو پسر منی جیگر گوشه منی، آخه من قربون این صورت نجیبت بشم، نگرانم، مثل اون روزهای که تب می‌کردی تا صبح بالا سرت بودم و ...» همزمان با این حرفها مادر صورت پسرش را لمس کرده و بر گونه و سر و صورت او دست می‌کشد و نوازشش می‌کند و این دیالوگ‌ها را می‌گوید!
نگران نباشید هیچ مشکل شرعی و سانسوری ندارد! چرا ؟ چون لعیا زنگنه دستکش آشپزخانه دستش است و در واقع تماسی صورت نمی‌گیرد!

واقعا از این محصول سازمان اوج هر نوبت شاهد نوع جدیدی از ساختارشکنی هستیم که نمی‌توان راجع به آن ساده نظر داد. آیا این نگاه بیشتر به سخره گرفتن این موضوعات است یا ارائه راهکار و شیوه جدید فرار از سانسور؟ یا شاید هم برای مفرح کردن فضا و تنوعی در ذائقه تماشاگر است که چنین تمهیداتی را به کار می‌برند.

پیشتر در معدود فیلم‌های شاهد تماس بین مرد و زن بوده‌ایم مثل تماس‌های که در فیلم‌های علیرضا داوود نژاد وجود دارد و چون بازیگران برادر و خواهر یل عمو و برادرزاده و ... هستند مشکلی وجود ندارد یا در همین اواخر در فیلم «شنای پروانه» به دلیل زن و شوهر بودن جواد عزتی و مه‌لقا باقری چندین بار تماس بین آنها بود که آن هم مشکلی نداشت.

ولی مقوله تماس بین بازیگرانی که با هم محرم نیستند همواره با چالش همراه بوده است به گونه‌ای که در صحنه‌های برخی فیلم‌ها دیده‌ایم که مثلا زن غش کرده است و مرد کنارش فقط دارد داد می‌زند و بالا پایین می‌پرد تا عاقبت یک زن دیگری بیایید و به همسرش کمک کند و ...

 


 

بیشتر بخوانید: پخش سکانس جنجالی عقد موقت در سریال آقازاده + فیلم

 


 

حال سازندگان سریال «آقازاده» به تمهید جدیدی روی آورده‌اند استفاده از دستکش، آن هم دستکش آشپزخانه که مادر با آن در حال کار است. بسیار هم عالی، می‌توان شخصیتی هم نوشت که وسواسی باشد و همیشه با دستکش به دست راحت به سر و صورت شخصیت‌های پسر، شوهر، برادر و ... دست بزند و هیچ مشکلی هم نداشته باشد. و یا اگر قرار است زن در فیلم بیهوش شود قبلتر به دلیلی دستکشی به دست شوهر کنیم (کرونا بهانه خوبی است) و آن موقع که زن بیهوش بر زمین افتاده شوهر با دستان دستکشی صورتش را تکان دهد و داد بزند : «عزیزم چی شد؟ چرا غش کردی؟ و ...»

بهرحال ممنون از سازندگان آقازاده که راه‌حل‌های بدیعی را به سینما و شبکه نمایش خانگی ایران ارائه می‌کنند و هر دفعه یک پله به جلو می‌رویم. مانند همان مهریه شکلات و تناول کاسه آش.

مدتی پیش حامد عنقا (تهیه کننده سریال) در مصاحبه‌ای با روزنامه «هفت صبح» ذکر کرده بود:

« بالاخره ما به عنوان درام‌نویس و بهرنگ توفیقی به عنوان کارگردان، مگر چه ابزارهایی برای بالا بردن جذابیت سریال در اختیار داریم؟ ما سعی می‌کنیم با دور از ذهن بودن برخی سکانس‌ها توجه جلب کنیم. الحمدلله چیزی که دوست داشتیم به لحاظ تبلیغاتی اتفاق بیفتد با این سکانس افتاد.»

امیدوارانه به تمهیدات و ابزارهای جذابیت داستانی قسمت‌های بعدی سریال آقازاده چشم دوخته‌ایم تا ببینیم این بار چه راه حل جدیدی برای بالا بردن جذابیت و حل مشکلات سینما، تلویزیون و شبکه نمایش خانگی ارائه می‌دهند.

لمس با دستکش، شاید بوسه با ماسک!

و فقط می‌توان گفت: بچه‌ها مچکریم.

 

 

تعداد بازدید : 502

 

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->