چالش‌های صادرات در خراسان رضوی؛ از حمل‌ونقل تا ارز چندنرخی فرزین: شرکت‌های تحت تملک بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری و فولاد پرداخت شد ریزش ۱۰۲ دلاری اونس جهانی در یک روز پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ اشتغال بیش از ۳۰ هزار نفر در صنعت چاپ خراسان رضوی | ۷۰ درصد اقتصاد استان برپایه صنایع غذایی است صدور ویزای کار برای اتباع افغانستانی از مهر ۱۴۰۴ آغاز شد آخرین وضعیت تشکیل مرکز جذب سرمایه‌های خارجی در خانه تاریخی «ملک» مشهد پیش‌بینی افزایش سطح کشت کلزا تا ۳۲۰۰ هکتار در خراسان رضوی صدور مجوز واردات ۱۲۰ هزار تن برنج برای تنظیم بازار در خراسان رضوی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | اثر افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در بازار آزاد نمایان شد هشدار به زعفران‌کاران | مراقب بازی دلالان باشید! کشاورزان همچنان منتظر تعیین قیمت رسمی گندم بررسی قیمت گوشت گوساله و گوسفند در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | ران گوسفندی چند؟ ثبت نام ۲ خودروی وارداتی آغاز شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات پایان متعادل بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سایپا باز هم محصولاتش را گران می‌کند پشت پرده بسته‌بندی‌های جعلی در بازار لوازم یدکی | قطعاتی که شب چینی‌اند و صبح کُره‌ای!  میزگرد شهرآرا درباره موانع و فرصت های صادرات در خراسان رضوی | چرخ‌های صادرات، آخرین امید حرکت اقتصاد قیمت دینار عراق در بازار آزاد مشهد اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) نوسان قیمت دلار در کانال ۱۰۶ هزار تومان در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) تعرفه‌های آمریکا به شرکت‌های دنیا ۳۵ میلیارد دلار زیان وارد کردند مسیر قیمت طلا از ابتدای سال | بررسی روند صعودی طلا شوک دوم مالیات به نفت: این‌‍ بار توقیف ۳۲۹ هزار میلیارد تومان برخی نانوایی‌ها از مدار آرد دولتی خارج شدند سطح زیر کشت زعفران در خراسان رضوی ۹۵ هزار هکتار است | پیش‌بینی کاهش وزن عملکرد محصول به دلیل تشدید تغییرات اقلیمی
سرخط خبرها

طرح هر پشت بام یک نیروگاه خورشیدی در کشور اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۴۶۷۸۷
  • ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۲
طرح هر پشت بام یک نیروگاه خورشیدی در کشور اجرا می‌شود
طرح استفاده از مولدهای خورشیدی کوچک برای مشترکان پر مصرف طراحی شده تا بتوانند مصرف خود را بهینه کرده و به جمع مشترکان خوش مصرف بپیوندند.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه اطلاع رسانی در باره زمان اجرای طرح به زودی انجام خواهد شد، خاطرنشان ساخت: مشترکان پر مصرف برای استفاده از مولدهای خورشیدی کوچک در سامانه‌ای که برای این طرح ایجاد خواهد شد ثبت نام کرده و اقدام‌های لازم را مرحله به مرحله انجام می‌دهند.

 

معاون برنامه‌ریزی و اموراقتصادی شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران ادامه داد: مولدهای در نظر گرفته شده در این طرح فضای خیلی کمی را اشغال می‌کنند تا آنجا که برای هر تولید کیلوات انرژی خورشیدی به تقریبا چهار تاپنج متر مربع فضا نیاز است.

 

رجبی مشهدی گفت: برخی مشترکان پرمصرف در حد ۴۰۰تا ۵۰۰وات نیروگاه خورشیدی نیاز دارند که می‌توانند این میزان را برروی کولر آبی نصب کرده و  از آن به عنوان سایه بان کولر آبی استفاده کنند که این کار کارآیی کولر را هم افزایش خواهد داد.

وی ادامه داد: استفاده از این مولدهای کوچک خورشیدی سبب خواهد شد تا مصرف برق  از شبکه سراسری کاهش داده شود و به نوعی خود مشترک بخشی از مصرف خود را تامین کند که این می تواند در اصلاح الگوی مصرف تاثیر گذار باشد.

 

سخنگوی صنعت برق افزود: مشترکانی که مصرف برق بسیار بالایی دارند، می‌توانند از انرژی خورشیدی بیشتر و از مولدهای با قدرت بالاتر استفاده کنند.

رجبی مشهدی گفت: توصیه نخست ما به مشترکان پرمصرف آن است که بهینه سازی را اولویت قرار دهند و در مرحله بعد به سمت استفاده از انرژی خورشیدی که کم صدا و پاک است و نیاز به تعمیر و نگهداری کمی دارد، بروند.

وی ادامه داد: البته این طرح می تواند بعنوان یک نیروگاه کوچک از سوی همه مشترکان مورد استفاده قرار گیرد.

 

 تسهیلاتی که برای این طرح در نظر گرفته شده

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت توانیر درباره تسهیلاتی که برای مشترکان در این طرح در نظر گرفته شده، افزود: سرمایه گذاری در این طرح توسط خود مشترک صورت می‌گیرد اما بهره آن وام یا یارانه سود تسهیلات را سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری برق ایران( ساتبا) پرداخت خواهد کرد و به این ترتیب کمک خواهد شد تا یک وام بدون بهره در اختیار  مشترک قرار گیرد و مشترک به صورت قسطی آن را بازگرداند.

 

رجبی مشهدی خاطرنشان کرد: مشترکان پرمصرف از هزینه‌های صورت حسابی که بابت بهای برق می‌پردازند می‌توانند هزینه‌های آن نیروگاه را تامین کرده و به تدریح که بدهی آنها تسویه شدصاحب یک نیروگاه خورشیدی کوچک شوند.

 

سخنگوی صنعت برق گفت: این اقدام مبارکی است که بخش عمده‌ای از راهبرد ما در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور خواهد بود که درآینده می‌تواند میزان آلایندگی ناشی از مصرف سوخت‌های فسیلی در نیروگاه‌ها را نیز کاهش دهد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->