تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه
سرخط خبرها

نقشه جدید شفر برای باشگاه استقلال

  • کد خبر: ۴۷۰۴۷
  • ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵
نقشه جدید شفر برای باشگاه استقلال
وینفرد شفر نقشه‌های تازه‌ای برای افزایش غرامت خود کشیده و قصد دارد در نامه جدید فیفا به باشگاه استقلال درخواست جدید خود را اعلام کند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بدون شک اگر باشگاه استقلال نتواند بدهی شفر را پرداخت کند با محرومیت‌های قابل توجهی مواجه خواهد بود. علاوه برآنکه پنجره نقل وانتقالاتی استقلال همچنان بسته خواهد ماند، ۶ امتیاز نیز کسر می‌شود.

البته شفر هنوز سیاست خود در قبال خلف وعده‌های باشگاه استقلال را اعلام نکرده و هیچ بعید نیست او در سیاستی غیرمنتظره خواستار افزایش دوباره غرامت خود از باشگاه استقلال شود. شفر توضیحاتی در این خصوص داده که نشان می‌دهد درحال برنامه ریزی برای تهدید دوباره باشگاه استقلال است: «براساس قوانین جدید فیفا، تقسیط کردن بدهی‌ها مورد پذیرش نیست. این حقیقتی است که بار‌ها در مورد آن توضیح داده ام. از زمانی که سعادتمند از باشگاه خارج شده، هیچ تماسی از سوی مسئولان رسمی استقلال با من برقرار نشده است. صادقانه بگویم، فیفا تقسیط کردن بدهی را برای هیچ باشگاهی نمی‌پذیرد. شنیده ام که باشگاه باید در هفته آینده منتظر نامه بعدی فیفا باشد و این یعنی جریمه مالی بیشتر که باید به فیفا پرداخت شود.»

شفر درحالی این صحبت‌ها را به زبان آورده که باشگاه استقلال برای ثبت نام بازیکنان جدید خود فقط تا اول آبان ماه فرصت دارد و آبی‌ها باید تا قبل از آن اقدام به واریز وجوه درخواستی شفر کنند تا بتوانند از بازیکنان جدید خود بهره بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->