وقوع انفجار در اطراف فرودگاه نظامی حماه (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: خواسته‌های ایران در رابطه با کریدور زنگزور رعایت شده است وزیر کشور: یک میلیون و ۱۰۰ هزار تبعه غیرمجاز از کشور خارج شده‌اند | کاهش ۶ درصدی در تراکنش‌های خرید نان واکنش چین به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه حذف چهار صفر از پول ملی در دولت تصویب شد عراقچی: دور بعدی مذاکرات فعلاً تنظیم نشده است واکنش انگلیس به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه | یک میلیون نفر آواره خواهند شد کشور‌های اروپایی در مخالفت با اشغال غزه بیانیه صادر کردند نتانیاهو برای پایان‌دادن به جنگ علیه غزه شرط گذاشت بدهی آمریکا چقدر است؟ نشست سه جانبه اردن، سوریه و آمریکا در امان برگزار شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حمله تازه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد صحبت‌های مهم رئیس جمهور درباره سهمیه بندی بنزین | نباید به دهک‌های ۸ تا ۱۰ یارانه بنزین بدهیم (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) فرمانده ارتش پاکستان برای دومین بار در دو ماه گذشته به آمریکا رفت ادامه هشدار برنامه جهانی غذا درباره قحطی در غزه شهادت ۶۱ فلسطینی دیگر در غزه | شمار شهدا به ۶۱ هزار و ۴۳۰ نفر رسید (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: ظلم به کارگران و سوء استفاده از منابع معدنی قابل قبول نیست | تقویت آموزش‌های مهارتی برای رفع کمبود نیروی کار ماهر در مشهد زنگزور، کنسرسیوم جدید آمریکا برای مهار ایران، روسیه و چین راهپیمایی حمایت از مردم مظلوم غزه در استانبول شهادت یک جنین در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه بن‌گویر خواستار سرنگونی تشکیلات خودگردان فلسطین شد اعلام حمایت اپوزیسیون اسرائیل از تصمیم معترضان برای مختل کردن اقتصاد رژیم صهیونیستی طوفان‌های شدید در «نبراسکا»‌ی آمریکا قربانی گرفت گاردین خبر داد: نشت آب رادیواکتیو از پایگاه بمب هسته‌ای بریتانیا به دریا پژمان‌فر: خانواده‌ها شهریه اجباری مدارس دولتی عادی را به کمیسیون اصل ۹۰ گزارش دهند دستگیری حدود ۵۰۰ نفر در جریان اعتراضات حامیان فلسطین در لندن
سرخط خبرها

آخرین مناظره ترامپ و بایدن درمورد چه موضوعاتی است؟

  • کد خبر: ۴۷۵۱۱
  • ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
آخرین مناظره ترامپ و بایدن درمورد چه موضوعاتی است؟
هنگامی‌که دو رقیب ریاست‌جمهوری آمریکا روز پنجشنبه ۱ آبان ۹۹ برای آخرین مناظره مقابل هم قرار بگیرند، نوبت هرکدام از آن‌ها، برای پاسخ‌گویی به سوالاتی درباره خانواده‌های آمریکایی، نژاد در آمریکا، تغییرات اقلیمی، امنیت ملی و رهبری فرابرسد، میکروفون دیگری قطع خواهد بود.
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ هنگامی‌که دو رقیب ریاست‌جمهوری آمریکا روز پنجشنبه ۱ آبان ۹۹ برای آخرین مناظره مقابل هم قرار بگیرند، نوبت هرکدام از آن‌ها، برای پاسخ‌گویی به سوالاتی درباره خانواده‌های آمریکایی، نژاد در آمریکا، تغییرات اقلیمی، امنیت ملی و رهبری فرابرسد، میکروفون دیگری قطع خواهد بود.
 
۹۰ دقیقه مناظره انتخاباتی ترامپ و بایدن به بخش‌های ۱۵ دقیقه‌ای و ۶ موضوع تقسیم شده است و هر نامزد دو دقیقه زمان دراختیار دارد تا پاسخ خود را بدون هیچ وقفه‌ای ارائه دهد و سپس به مدت ۹ دقیقه، میکروفن‌های طرفین روشن خواهد بود تا وارد بحث آزاد درباره آن موضوع شوند. کمیسیون غیرحزبی برگزاری مناظرات ریاست‌جمهوری، طی اعلام این مقررات جدید مطرح کرده که از نارضایتی کمپین‌های طرفین مناظره به‌خوبی باخبر است و با این همه، تأکید کرده که چنین مقرراتی به منظور برقراری موازنه و در جهت منافع مردم آمریکا، که این مناظره‌ها برای آنان برگزار می‌شود، اعمال شده است. کمپین ترامپ اعتراض خود را به مقررات جدید و دقیقه‌آخری این مناظره اعلام و درعین‌حال بیان کرده است که جمهوری‌خواهان در مناظره پنجشنبه‌شب شرکت خواهند کرد.
 
جمهوری‌خواهان همچنین به موضوع چندین سوال که دبیر این نشست، کریستین ولکر، خبرنگار ان‌بی‌سی، انتخاب کرده است، معترض بوده و مطرح کرده اند که پیش از این توافق کرده بودند مبحث سیاست خارجی موضوع بحث این مناظره باشد. ترامپ نیز در همین راستا گفته است که شرایط این مناظره را «بسیار ناعادلانه» می‌داند و همچنین بی‌طرفی کمیسیون را زیر سوال برده است. از طرف دیگر، سخنگوی کمپین بایدن اعلام کرده که پیش از این، کمپین‌های انتخاباتی ترامپ و بایدن، هر دو با کمیسیون مناظره توافق کرده بودند که انتخاب موضوعات مناظره برعهده ولکر باشد. کمپین دموکرات‌ها، جمهوری‌خواهان را به دروغ‌گویی متهم کرده و گفته است که «دونالد ترامپ از پاسخ‌گویی به سوالات بیشتر درباره واکنش اسف‌بار دولتش به ویروس کرونا واهمه دارد.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->