فرصت دوماهه به بابک زنجانی برای پرداخت بدهی ۲ میلیارد یورویی به شرکت نفت روسیه زیردریایی هسته‌ای جدید خود را به آب انداخت لاریجانی در همایش «ما و غرب»: ایران می‌تواند در کمتر از دو هفته بمب اتم بسازد، اما فتوای رهبری مانع است افتتاح شعبه تخصصی شورای حل اختلاف فعالان صنعت دام، طیور و آبزیان در خراسان رضوی رئیس مجلس: توافق با تلگرام از اساس کذب است پزشکیان در دیدار با مدیران ارشد صنعت هسته‌ای: دولت با تمام توان از پیشرفت و تقویت این ظرفیت‌ها پشتیبانی خواهد کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۴) + فیلم ترامپ و شی بر سر ایجاد «کانال‌های ارتباطی نظامی» توافق کردند نیرو‌های واکنش سریع سودان ۳۰۰ زن در الفاشر را به قتل رساندند درخواست‌های مجازی برای تحریم امارات در شبکه‌های اجتماعی همایش «ما و غرب»؛ از تبیین ماهیت تمدن غرب تا بازخوانی گفتمان مقاومت اسلامی اصلاح ماده ۵۸ بانک مرکزی در تعیین نرخ خرید و فروش ارز در حمله آمریکا به یک کشتی در کارائیب ۳ نفر کشته شدند صحن علنی مجلس آغاز شد| بررسی طرح تعطیلی پنجشنبه در دستور کار کمیسیون اجتماعی جنگ قدرت بین مقامهای ارشد زن اروپایی پرواز پهپادهای مشکوک بر فراز پایگاه هوایی ناتو در بلژیک قطع دسترسی ۴۲ میلیون آمریکایی به برنامه کمک غذایی انهدام ۹۸ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه روسیه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) روسیه، استفاده افراطی آمریکا از زور در دریای کارائیب را محکوم کرد بحرین: ایران آمریکا باید مذاکرات را از سر بگیرند صدرالحسینی: یک میلیارد دلار طلا از سودان برای آمریکا خارج شده است استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره‌های باور و نشاط پیشگام است ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است
سرخط خبرها

آخرین مناظره ترامپ و بایدن درمورد چه موضوعاتی است؟

  • کد خبر: ۴۷۵۱۱
  • ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
آخرین مناظره ترامپ و بایدن درمورد چه موضوعاتی است؟
هنگامی‌که دو رقیب ریاست‌جمهوری آمریکا روز پنجشنبه ۱ آبان ۹۹ برای آخرین مناظره مقابل هم قرار بگیرند، نوبت هرکدام از آن‌ها، برای پاسخ‌گویی به سوالاتی درباره خانواده‌های آمریکایی، نژاد در آمریکا، تغییرات اقلیمی، امنیت ملی و رهبری فرابرسد، میکروفون دیگری قطع خواهد بود.
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ هنگامی‌که دو رقیب ریاست‌جمهوری آمریکا روز پنجشنبه ۱ آبان ۹۹ برای آخرین مناظره مقابل هم قرار بگیرند، نوبت هرکدام از آن‌ها، برای پاسخ‌گویی به سوالاتی درباره خانواده‌های آمریکایی، نژاد در آمریکا، تغییرات اقلیمی، امنیت ملی و رهبری فرابرسد، میکروفون دیگری قطع خواهد بود.
 
۹۰ دقیقه مناظره انتخاباتی ترامپ و بایدن به بخش‌های ۱۵ دقیقه‌ای و ۶ موضوع تقسیم شده است و هر نامزد دو دقیقه زمان دراختیار دارد تا پاسخ خود را بدون هیچ وقفه‌ای ارائه دهد و سپس به مدت ۹ دقیقه، میکروفن‌های طرفین روشن خواهد بود تا وارد بحث آزاد درباره آن موضوع شوند. کمیسیون غیرحزبی برگزاری مناظرات ریاست‌جمهوری، طی اعلام این مقررات جدید مطرح کرده که از نارضایتی کمپین‌های طرفین مناظره به‌خوبی باخبر است و با این همه، تأکید کرده که چنین مقرراتی به منظور برقراری موازنه و در جهت منافع مردم آمریکا، که این مناظره‌ها برای آنان برگزار می‌شود، اعمال شده است. کمپین ترامپ اعتراض خود را به مقررات جدید و دقیقه‌آخری این مناظره اعلام و درعین‌حال بیان کرده است که جمهوری‌خواهان در مناظره پنجشنبه‌شب شرکت خواهند کرد.
 
جمهوری‌خواهان همچنین به موضوع چندین سوال که دبیر این نشست، کریستین ولکر، خبرنگار ان‌بی‌سی، انتخاب کرده است، معترض بوده و مطرح کرده اند که پیش از این توافق کرده بودند مبحث سیاست خارجی موضوع بحث این مناظره باشد. ترامپ نیز در همین راستا گفته است که شرایط این مناظره را «بسیار ناعادلانه» می‌داند و همچنین بی‌طرفی کمیسیون را زیر سوال برده است. از طرف دیگر، سخنگوی کمپین بایدن اعلام کرده که پیش از این، کمپین‌های انتخاباتی ترامپ و بایدن، هر دو با کمیسیون مناظره توافق کرده بودند که انتخاب موضوعات مناظره برعهده ولکر باشد. کمپین دموکرات‌ها، جمهوری‌خواهان را به دروغ‌گویی متهم کرده و گفته است که «دونالد ترامپ از پاسخ‌گویی به سوالات بیشتر درباره واکنش اسف‌بار دولتش به ویروس کرونا واهمه دارد.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->