اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترور خبرنگاران، حربه اسرائیل برای طولانی‌کردن جنگ در غزه سفیر پاکستان در تهران: مصمم به ارتقای حجم مبادلات تجاری با ایران به ۱۰ میلیارد دلار هستیم پزشکیان خبر داد: جلوگیری از سوزاندن ۷۰۰ میلیون دلار ثروت ملی در سال لاریجانی: توجه به مسائل منطقه‌ای راهبرد جمهوری اسلامی در امنیت ملی است دو تیم تروریستی در شمال و جنوب سیستان و بلوچستان متلاشی شدند صدراعظم آلمان: برگزاری نشست آلاسکا «خبر خوبی» بود سخنگوی وزارت خارجه: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
سرخط خبرها

یک خانه، هدیه روسیه برای تولد فرزند سوم

  • کد خبر: ۴۸۱۶۶
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۰
یک خانه، هدیه روسیه برای تولد فرزند سوم
 موالید روسیه با ۱.۵۸ تولد به ازای هر زن به شدت کاهش یافته است؛ بعد از روی کار آمدن پوتین، سیاست‌های تشویقی برای افزایش جمعیت بیش از پیش قوت گرفت؛ دولت این کشور برای فرزند اول ۱۵ هزار دلار و برای تولد فرزند سوم یک خانه به پدر و مادر نوزاد هدیه می‌هد!

به گزارش شهرآرانیوز، جمعیت کشور روسیه حدود ۱۴۵ میلیون نفر و رشد جمعیت آن منفی است؛ بعد از روی کار آمدن پوتین در کشور روسیه سیاست‌های تشویقی برای افزایش جمعیت بیش از پیش قوت گرفت.

 

بر این اساس، خانواده‌هایی که دارای فرزند می‌شوند مورد حمایت‌های مالی برای تربیت و رشد فرزندشان قرار می‌گیرند؛ دولت این کشور برای فرزند اول ۱۵ هزار دلار و برای تولد فرزند سوم یک خانه به پدر و مادر نوزاد هدیه می‌هد؛ همچنین مادری که دارای فرزند می‌شود می‌تواند ۹ هزار و ۶۰۰ دلار کمک هزینه دریافت کند.

 

به گزارش "worldpopulationreview" بین سال‌های ۱۹۹۳ و ۲۰۰۸، جمعیت روسیه با تغییر از ۱۴۸.۳۷ به ۱۴۳.۲۵ میلیون نفر کاهش چشمگیری در جمعیت خود مشاهده کرد؛ در این مدت، روسیه نرخ زاد و ولد پایین و مرگ بالایی را تجربه کرد؛ بعد از این دوره، جمعیت این کشور دوباره به ۱۴۵.۹۳ میلیون نفر افزایش یافت؛ با این حال، پیش‌بینی می‌شود که جمعیت روسیه در اواخر سال ۲۰۲۰ به اوج خود رسیده و مجدداً کاهش یابد.

 

روسیه با ۱.۵۸ تولد به ازای هر زن یکی از کشور‌هایی است که کم‌ترین نرخ باروری را در جهان دارد؛ این میزان کمتر از میزان نرخ جایگزینیِ ۲.۱ تولد برای هر زن است؛ همچنین با میانگین سنی ۴۰.۳ سال یکی از سالمندترین کشور‌های جهان است.

 

تخمین زده می‌شود که روسیه تا سال ۲۰۵۰ از نهمین کشور پرجمعیت جهان به رتبه ۱۷ برسد! همینطور تخمین‌ها نشان می‌دهد که جمعیت روسیه از ۱۴۲ میلیون نفر در سال ۲۰۱۴ به ۱۲۸ میلیون نفر تا سال ۲۰۵۰ کاهش می‌یابد! اقتصاد روسیه در دهه اول قرن ۲۰ به شدت رشد کرد و در سال ۲۰۰۹ جمعیت روسیه رشدی اندک، اما چشمگیر داشت؛ این افزایش بین ۱۵ هزار تا ۲۵ هزار نفر گزارش شده و علت آن کاهش نرخ مرگ و میر و افزایش مهاجرت بوده است.

 

رشد جمعیت و آمار جمعیتی مدت‌هاست که برای روسیه یک مشکل محسوب می‌شود، زیرا یک دهه پیش این کشور سالانه ۱ میلیون نفر را از دست می‌داد؛ در این رابطه ولادیمیر پوتین سیاست‌های تشویقی زیادی را برای خانواده‌ها در نظر گرفت تا این معضل را برطرف کند.

 

جمعیت کشور ما نیز با نرخ رشد زیر یک درصد و نرخ باروری ۱.۷ فرزند روند کاهش و سالمندی خود را آغاز کرده است، اما تا کنون در ارگان‌های مدیریتی کشور برنامه‌ای برای کنترل آن انجام نشده است، این در حالی است که پژوهشگران جمعیتی پیش‌بینی می‌کنند که تا سال ۲۰۵۰ بیش از ۳۰ درصد جمعیت کشور سالمند خواهند بود!

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->