حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس
سرخط خبرها

روحانی در گفتگو با اردوغان: بحران قره باغ باید از طریق مذاکره حل شود

  • کد خبر: ۴۷۷۲۱
  • ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰
روحانی در گفتگو با اردوغان: بحران قره باغ باید از طریق مذاکره حل شود
رئیس جمهور روابط با کشور دوست و همسایه ترکیه را یک الگو برای سایر همسایگان دانست و بر توسعه بیش از پیش روابط در زمینه های اقتصادی و تجاری تاکید کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی عصر پنج شنبه در تماس تلفنی "رجب طیب اردوغان" رئیس جمهور ترکیه با اشاره به برگزاری نشست شورای عالی همکاری‌های دو کشور در تهران به صورت ویدئو کنفرانس، برضرورت اجرای هرچه سریعتر توافقات دو کشور بویژه در زمینه همکاری‌های تجاری و بانکی تاکید کرد.

روحانی با اشاره به تاثیر منفی تحریم‌های غیر قانونی آمریکا و همینطور شیوع ویروس کرونا بر روابط تجاری و اقتصادی دو کشور، ابراز امیدواری کرد که با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و افزایش تردد کامیون‌ها و تعداد پرواز‌ها سطح روابط تجاری و اقتصادی دو کشور دوباره افزایش یابد.

رئیس جمهور در ادامه مبارزه با تروریسم در منطقه را موضوعی مهم عنوان کرد و افزود: گروه‌های تروریستی می‌توانند خطر بزرگی برای منطقه باشند

روحانی همچنین برای همکاری با ترکیه در زمینه مقابله با ویروس کرونا و اشتراک تجربیات در این زمینه اعلام آمادگی کرد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به بحران قره باغ و ضرورت حفظ امنیت شهر‌های مرزی ایران با کشور‌های آذربایجان و ارمنستان، گفت: موضع ما در این زمینه کاملا روشن است و معتقدیم جنگ راه حل نیست و باید از طریق گفتگو و مذاکره مشکل حل شود.

روحانی افزود: معتقدم ایران و ترکیه به عنوان دو کشور قدرتمند در منطقه و همچنین کشور روسیه می‌توانند برای استقرار صلح و ثبات در منطقه کمک کنند و شاهد استقرار صلح و آرامش در منطقه با اجرای حقوق بین الملل و تمامیت ارضی باشیم.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به همکاری ایران، ترکیه و روسیه برای کمک به حل مشکلات سوریه در قالب روند آستانه، ابراز امیدواری کرد که ادامه این همکاری‌ها منجر به حل مشکلات سوریه، پایان فعالیت تروریسم در منطقه و حفظ تمامیت ارضی سوریه شود.

رئیس جمهور ترکیه نیز در این تماس تلفنی از ایران به عنوان دوست و همسایه خوب ترکیه نام برد و بر توسعه روابط و همکاری‌های دو کشور در قالب اجرای توافقات شورای عالی همکاری‌های دو کشور تاکید کرد.

رجب طیب اردوغان تاکید کرد: به حمایت از ایران در برابر تحریم‌های یکجانبه آمریکا ادامه خواهیم داد و برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی همچون گذشته همه تلاش خود را انجام می‌دهیم.

رئیس جمهور ترکیه همکاری با ایران در زمینه مبارزه با تروریسم را عامل مهمی در برقراری صلح و امنیت در منطقه دانست و برادامه این همکاری‌ها تاکید کرد.

اردوغان همچنین ابراز امیدواری کرد که همکاری ایران و ترکیه در زمینه بحران قره باغ، منجر به حل این بحران از طریق گفتگو و بازگشت آرامش و صلح به منطقه شود.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->