اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دونالد ترامپ: دست‌کم ۳۰۶ رأی الکترال می‌گیرم

  • کد خبر: ۴۸۷۱۶
  • ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۴
دونالد ترامپ: دست‌کم ۳۰۶ رأی الکترال می‌گیرم
دونالد ترامپ ساعاتی پس از بازگشت از کمپین‌های فشرده خود به کاخ سفید، در مصاحبه‌ای تلفنی گفت که «حس خوبی» درباره روز انتخابات دارد و مدعی شد «دست‌کم ۳۰۶ رأی الکترال» به دست خواهد آورد.
به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، امروز سه‌شنبه در مصاحبه با فاکس اند فرندز گفت: رقابت فوق‌العاده‌ای می‌شود.

ترامپ حین پیش‌بینی پیروزی خودش، بخشی از صحبت‌هایش را به انتقاد دوباره از جو بایدن و دموکرات‌های کنگره اختصاص داد که به گفته او در دوران حضورش در کاخ سفید «ریاکارانه» رفتار کردند.

ترامپ همچنین گفت که به صورت زودهنگام اعلام پیروزی نخواهد کرد، چون «دلیلی ندارد بازی درآورد»، چون ایالت‌ها برای شمارش آرا خصوصا آرای پستی زمان نیاز دارند. ترامپ پیش‌بینی کرد که بیش از ۳۰۶ رأی الکترال به دست آورد. او برای پیروزی به ۲۷۰ رأی الکترال نیاز دارد.

دونالد ترامپ دوشنبه، در آخرین کارزار‌های انتخاباتی‌اش، به چهار ایالت سفر کرد و طی سه روز ۱۴ گردهمایی انتخاباتی داشت. ترامپ بامداد امروز به کاخ سفید رسید.

مصاحبه تلفنی ترامپ با فاکس نیوز ساعت ۷:۴۵ دقیقه صبح امروز به وقت شرق آمریکا انجام شد و تا ۸:۲۰ صبح به طول انجامید.

ترامپ با پیش‌بینی پیروزی در ایالت‌های کلیدی، بار دیگر به نظرسنجی‌هایی که او را عقب‌تر از بایدن نشان می‌دهند، حمله کرد. او گفت که منتقدان در دوران ریاست جمهوری او "«بدجنسی» کرده‌اند و گفت‌وگو با دشمنان داخلی سخت‌تر از رهبران خارجی متخاصم است.

دونالد ترامپ گفت: سخت‌ترین کشور برای تعامل، آمریکاست.

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین دوباره از پوشش رسانه‌ها از جمله در فاکس‌نیوز انتقاد کرد.
 
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->