سامانه یکپارچه وصول حق بیمه و مالیات ایجاد می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر قیمت جدید تخم‌مرغ برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد واریز ۱۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز به صندوق توسعه ملی بررسی فایل‌های اجاره ملک با رهن ۳۰۰ میلیون تومان در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکسیناسیون هاری امسال نیز بدون محدودیت در خراسان رضوی انجام می‌شود ۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰درصد ظرفیت شهرک‌های صنعتی به علت قطع برق تعطیل شده است بررسی وضعیت تسهیلات دهی بانک‌های خراسان رضوی | نسبت مصارف به منابع بانکی افزایش می‌یابد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هلو و زردآلو به بازار آمد مقایسه قیمت گوشت در ایران و سایر کشورهای دنیا | آیا گوشت در ایران واقعا از همه کشور‌های دنیا گران‌تر است؟ گران‌فروشی نان، در صدر شکایات مردم طرح تعویض کولر‌های گازی برای عبور از بحران کمبود برق از سوی دولت | عملی خواهد بود؟ پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افت ۵۰ درصدی فروش رستوران‌های مشهد

  • کد خبر: ۴۸۷۷۷
  • ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۶
افت ۵۰ درصدی فروش رستوران‌های مشهد
رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران مشهد گفت: گرانی مواد غذایی، ادامه‌دارشدن شیوع کرونا و کاهش ۵۰ درصدی مشتری شرایط را برای صنف ما سخت کرده است.
طنین همتی|شهرآرانیوز، حسن امیریان، رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران مشهد درباره وضعیت رستوران‌های شهر مشهد اظهار کرد: رستوران‌های ما از نظر کاسبی حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد افت کرده‌اند و مردم به خوردن غذا در بیرون در شرایط کرونایی تمایلی ندارند، ولی ما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، واحد‌های صنفی را به‌طور مدون رصد می‌کنیم.

وی گفت: همچنین گرانی موادغذایی سرسام‌آور شده است، به‌طور مثال یک روغن ۱۷ کیلویی در ۲ ماه گذشته ۱۶۰ هزار تومان بوده است، اما الان باید ۴۵۰ هزار تومان خریداری کنیم و این فقط یک قلم مواد مصرفی ماست و کرونا و کاهش مشتری هم به مشکلات ما اضافه شده است.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران مشهد در ادامه گفت: متأسفانه تعیین نرخ‌های ما زیرنظر انجمن حقوق مصرف‌کننده است، در صورتی که در قانون نظام صنفی در اولویت ۲، تعیین نرخ رستوران باید فقط بر اساس اعلام انجمن باشد. تعیین نرخ چلوکبابی و آشپزخانه باید دست واحد صنفی باشد، ولی متأسفانه در مشهد با این بهانه که این‌ها زیرنظر رستوران‌ها هستند، برای صنف چلوکبابی‌ها هم تعیین نرخ می‌کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر باتوجه‌به وضع موجود تقاضای تغییر نرخ کنیم، ۲ ماه طول می‌کشد تا نرخ تأیید شود که با این افزایش قیمت‌ها که روزبه‌روز هم تغییر می‌کند، درعمل قیمتی که بعد ۲ ماه به ما اجازه فروش می‌دهند، برای ما سوخته است.
امیریان یادآور شد: نزدیک ۳۰ درصد واحد‌های صنفی ما تعطیل کردند و جوازهایشان را باطل کردند؛ این تعطیلی نه فقط برای کرونا که به‌علت نداشتن نرخ نیز بوده است، با وجود اینکه آب و برق، حقوق کارگر و بیمه افزایش یافته است.

وی افزود: ستاد تسهیلات برای صنف ما کاری نکرده است و اگر هم شرایطی برای وام فراهم کند، آن‌قدر موانع سفت‌وسخت می‌گذارد که کارفرما از درخواستش پشیمان می‌شود.
رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران مشهد در ادامه یادآور شد: چند برند معروفمان در مشهد جمع کردند و حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ واحد صنفی چلوکبابی مجبور شدند تعطیل کنند و عامل بزرگ آن هم نداشتن نرخ بوده و کرونا فقط یک علت کوچک آن بوده است.
به گفته وی اگر سازمان صمت سهمیه موادغذایی می‌داد، در کنترل گرانی بسیار مؤثرتر بود تا اینکه ستاد تنظیم بازار واحد‌های صنفی را به‌دلیل افزایش قیمت واقعی نرخ جریمه کند.
امیریان تأکید کرد: ما از روز شنبه تا چهارشنبه هر هفته ۲ بازرس داریم که به‌طور میانگین روزی ۱۵ واحد صنفی را بازرسی می‌کنند که در صورت تکرار رعایت‌نکردن بهداشت و دیگر مسائل، واحد صنفی پلمب می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->