توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات ارزان در فروشگاه‌ها، روستا بازار‌ها و غرف سازمان تعاون روستایی عراقچی: سه کشور اروپایی مشروعیت حقوقی و سیاسی برای فعال‌سازی سازوکار‌های برجام را از دست داده‌اند ۶۶ درصد صهیونیست‌ها از آینده «اسرائیل» ناامید شده‌اند کالابرگ دهک‌های پرداخت‌نشده بزودی واریز می‌شود رهبر انصارالله: دو میلیارد مسلمان صرفاً تماشاگر گرسنگی شدید در غزه هستند ویدئو| توضیحات وزیر نفت درباره ماجرای بنزین ماشین رئیس‌جمهور ویدئو| سیر تا پیاز مکانیزم ماشه دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: مردم از خبرنگار‌ها زودتر خبر‌ها را دارند+ فیلم کشتار دام‌های مولد در کمیسیون کشاورزی مجلس بررسی می‌شود المیادین: مذاکرات ایران با نمایندگان تروئیکا، در هفته آینده برگزار می‌شود (۲۹ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: بحران آب از آنچه امروز درباره آن صحبت می‌شود، جدی‌تر است درگیری‌ها در السویداء در جنوب سوریه ازسر گرفته شد گزارش آکسیوس از اختلاف ترامپ و نتانیاهو درباره جنگ سوریه تنش‌های ترامپ با رئیس بانک مرکزی آمریکا ادامه دارد آیا تهران اول مرداد ۱۴۰۴ تعطیل است؟ درخواست دروزی‌ها برای خروج تمامی نیرو‌های الجولانی از السویداء صدور کیفرخواست پرونده کوروش کمپانی+ جزئیات (۲۹ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست پرونده کوروش کمپانی+ جزئیات (۲۹ تیر ۱۴۰۴) کرملین: پوتین و لاریجانی دیدار کردند (۲۹ تیر ۱۴۰۴) روسیه برای ادامه مذاکرات صلح اوکراین اعلام آمادگی کرد غذای فاسد کار دست نتانیاهو داد معاون اول رئیس جمهور به محتکران کالاها هشدار جدی داد فارین افرز: ایران تنها کشوری است که یک قدرت هسته‌ای را به‌شدت هدف قرار داد دستور رئیس‌جمهوری به ۳ وزیر در زمینه امنیت غذایی ایران درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی، در شورای امنیت گزارش رسمی ثبت کرد وزیر نیرو بابت مشکل آب از مردم عذرخواهی کرد + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: تعامل توأم با رفاقت، رمز پیروزی در جبهه فرهنگی است | ضرورت حفظ و تحکیم انسجام اجتماعی
سرخط خبرها

طرح قطر برای اعطای اقامت به خریداران ملک

  • کد خبر: ۴۹۴۹۸
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۳
طرح قطر برای اعطای اقامت به خریداران ملک
قطر به افرادی که سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار دلاری در بازار املاک این کشور انجام می‌دهند اقامت موقت می‌دهد. همچنین خرید ۱ میلیون دلاری ملک در این کشور مزیت دریافت اقامت دائم و تابعیت این کشور را برای سرمایه گذاران و خانواده‌شان دارد. افراد دارای اقامت دائم از حق تحصیل و خدمات بهداشت و درمان رایگان نیز استفاده می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، قطر بازار املاک خود را به روی خارجیان باز کرده و با اساس طرحی جدید به خریداران خانه یا مغازه حق دریافت اقامت کوتاه و بلند مدت این کشور ثروتمند حاشیه خلیج فارس را اعطا می‌کند.

این طرح بخشی از برنامه بلندمدت قطر برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفت و گاز است که سپتامبر گذشته نهایی شده است.

قطر بر پایه این طرح از سرمایه‌گذاران خارجی دعوت کرده تا با خرید واحدهای مسکونی و تجاری برج‌های جزیره ساحلی مروارید یا شهر جدید لوسَیل که استادیوم جام جهانی ۲۰۲۲ در آن قرار دارد، از مزیت دریافت تابعیت این کشور بهره‌مند شوند.

پیش از این، سرمایه گذاران خارجی برای دریافت اقامت قطر نیازمند کسب حمایت مالی یک شرکت یا شخص قطری بودند، اما اکنون آنها حق دارند با سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار دلاری در بازار املاک این کشور اقامت موقت و با خرید ۱ میلیون دلاری از مزیت دریافت اقامت دائم و تابعیت این کشور را برای خود و خانواده‌شان همراه با بهره‌مندی از حق تحصیل و خدمات بهداشت و درمان رایگان دریافت کنند.

مطابق اعلام شرکت مشاوره املاک وَلواِسترات، قیمت واحدهای مسکونی برج‌های سر به فلک کشیده و نیمه خالی قطر از سال ۲۰۱۶ تاکنون نزدیک به یک سوم شده است.

در حال حاضر با سرمایه ۲۰۰ هزار دلاری می‌توان یک استودیوی ۵۰ مترمربعی در مجتمع‌های لوکس شمال دوحه خریداری کرد و با ۱ میلیون دلار هم امکان خرید یک آپارتمان سه خوابه ۳۳۰ متر مربعی در جزیره ساحلی مروارید وجود دارد.


فعالان بازار مسکن قطر می‌گویند، هم اکنون تقاضای قابل توجهی وجود ندارد ولی با افزایش تبلیغات در آستانه برگزاری جام جهانی فوتبال به احتمال زیاد پای ثروتمندان لبنانی، ایرانی، هندی و مصری به این بازار باز خواهد شد.

هر چند قطر در مقایسه با امارات عربی متحده سطح سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای اعطای اقامت دائم را بیش از ۷۰۰ هزار دلار پایین آورده ولی هنوز مشخص نیست این کشور کوچک و فوق محافظه‌کار، جایی که محدودیت‌های سخت برای آزادی بیان و فروش الکل وجود دارد، چقدر برای ثروتمند جهان جذاب خواهد بود.

افزون بر این، طرح اعطای ویزای طلایی از طریق سرمایه‌گذاری در بسیاری از کشورها به دلیل بروز فساد اداری و پولشویی با انتقاد گسترده‌ای مواجه است و مشخص نیست که قطر برای غلبه بر این چالش چه برنامه‌ای دارد.

منبع: انتخاب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->