در دیدار پزشکیان با دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ارمنستان چه گذشت؟ اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک سال و نیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه پزشکیان بر تقویت بیش از پیش همکاری‌های ایران و تاجیکستان تاکید کرد التماس زلنسکی به آمریکا در پی پیشروی‌های روسیه تهدید هدفمند گروسی: شکست دیپلماسی با ایران عواقبی جدی در پی دارد عراقچی: غنی سازی در ایران‌چیزی نیست که متوقف بشود پزشکیان با خانواده شهدای خدمت دیدار کرد وقوع انفجار در شهر المیادین سوریه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایراد هیئت عالی نظارت درباره تعطیلی «پنج‌شنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: هیچ چالشی در روابط تهران و ایروان وجود ندارد وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم همسر شهید جمهور: دیپلماسی باید با قدرت بیشتری دنبال شود وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشور‌های مختلف هستند ولایتی: تهران توسعه اقتصادی همسایگان عرب خود را تهدید نمی‌بیند | قدرت منطقه‌ای ایران باعث اصرار آمریکا و غرب برای توافق با ما شده است
سرخط خبرها

غفلت بهارستانی‌ها از وظایف اصلی خود | از تهدید روحانی تا اعتصاب آب و غذای نمایندگان

  • کد خبر: ۵۰۱۰۱
  • ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷
  • ۱
غفلت بهارستانی‌ها از وظایف اصلی خود | از تهدید روحانی تا اعتصاب آب و غذای نمایندگان
یکی از انتقادات مهم به مجلس یازدهم در هفته‌ها و ماه‌های اخیر، موضوع تصویب‌نکردن قوانین مورد نیاز به‌منظور بهبود شرایط دشوار کشور است؛ مسئولیتی که درست برای ایفای آن، دوم اسفند سال‌۹۸ و در‌جریان یازدهمین دوره انتخابات مجلس، از مردم رأی گرفتند.
گروه سیاست | شهرآرانیوز؛ یکی از انتقادات مهم به مجلس یازدهم در هفته‌ها و ماه‌های اخیر، موضوع تصویب‌نکردن قوانین مورد نیاز به‌منظور بهبود شرایط دشوار کشور است؛ مسئولیتی که درست برای ایفای آن، دوم اسفند سال‌۹۸ و در‌جریان یازدهمین دوره انتخابات مجلس، از مردم رأی گرفتند. به نظر می‌رسد عمل به این وظیفه به‌عنوان اصل نمایندگی، در حاشیه برخی رویداد‌ها و اقدامات قرار گرفته است، به‌گونه‌ای‌که با گذشت شش‌ماه از آغاز به کار مجلس، طرحی که توانسته باشد از شورای نگهبان مجوز «قانون» دریافت کند، تصویب نشده است.
 
ناظران سیاسی، بخشی از این ناکامی در قانون‌گذاری را به‌دلیل انجام اقداماتی می‌دانند که گرچه گاهی مثبت ارزیابی می‌شود، نمی‌تواند جایگزین وظیفه اصلی مجلس یعنی قانون‌گذاری در کشور شود. سفر‌های استانی، نظارتی یا بازدید‌های میدانی، ازجمله این اقدامات است که شماری از نمایندگان مجلس در چندماه گذشته با اعلام اینکه قصد آشنایی با مشکلات مناطق محروم را دارند، انجام داده‌اند. تقنین و نظارت، دو اصل اساسی در وظایف مصرح قوه مقننه است که پرداختن خارج از قاعده به یکی از آن‌ها، موجب غفلت از دیگری می‌شود؛ غفلتی که این روز‌ها در عملکرد نمایندگان مجلس یازدهم دیده می‌شود.
 
احضار پرتکرار وزرا به مجلس، نامه‌های مکرر به رئیس‌جمهوری، اختصاص وقت و انرژی به موضوعاتی، چون اتومبیل نمایندگان، واکسن آنفلوآنزای خانواده‌های نمایندگان، شفافیت آرای نمایندگان، اعتصاب آب و غذای نمایندگان، توهین‌ها و تهدید‌ها علیه رئیس‌جمهوری از‌سوی نمایندگان، از مهم‌ترین خبر‌های رسیده از بهارستان در رسانه‌های رسمی و غیررسمی داخل و حتی خارج از کشور است.
 
دراین میان، طرح‌های مصوب هم به دلایل مختلف حقوقی و قانونی از‌سوی شورای نگهبان رد شده و در عمل، مجلس را تاکنون در قانون‌گذاری ناکام گذاشته است؛ این در‌حالی است که کشور بیش از همیشه، نیازمند قوانینی متقن و دقیق است تا بتواند از این بحران به سلامت عبور کند و در‌صورت عبور نمایندگان از بحران، آن‌ها سه سال آینده را برای انواع سفر‌های نظارتی و استانی در‌اختیار خواهند داشت. در همین زمینه حسین کمالی، دبیرکل حزب اسلامی کار، به خبرآنلاین می‌گوید: با بررسی طرح‌هایی که در این چند ماه از‌سوی نمایندگان مجلس ارائه شده است، می‌توان دریافت که آن‌ها ظاهرا از مطالعات کافی و لازم در آن زمینه‌ها برخوردار نبوده‌اند.
 
او معتقد است: نمایندگان می‌خواهند کار‌هایی انجام دهند، اما چون کارآشنا و آگاه به مسائل روز و جامعه نیستند، شاهد چنین پیشنهاد‌ها و تصمیم‌هایی ازسوی آن‌ها هستیم؛ البته می‌توان خوش‌بینانه فرض کرد که این تصمیمات با اعتقادات آن‌ها همراه است و معتقدانه عمل می‌کنند، اما چه معتقدانه عمل کنند و چه غیر‌معتقدانه، تصمیمات اگر برمبنای اعتقاداتشان نباشد و فقط بخواهند مردم را کنترل کنند و این تصمیمات غلط را بگیرند، می‌تواند به جامعه زیان بزند.

ابوالقاسم رئوفیان، فعال سیاسی اصولگرا نیز در واکنش به سخنان اخیر قالیباف که گفته است «تصمیمات ما در حوزه مسکن، بورس، ترخیص کالا‌های اساسی از گمرک، سیاست‌های پولی و بانکی، نظام بودجه‌ریزی، اختصاص ارز ترجیحی، سوداگری‌ها در بازار ارز، طلا و خودرو، بی‌تفاوتی نسبت‌به گرانی‌ها و رها‌کردن بازار و بی‌توجهی به تولید ملی، به پاستور و بهارستان و باب همایون و میرداماد ارتباط دارد، نه به جورجیا و میشیگان و آریزونا. پس به مردم آدرس غلط ندهید.» به ایرنا گفت: مردم وقتی در فاصله شش‌ماه مانده به انتخابات، این کلمات را از آقای قالیباف می‌شنوند، ذهنشان به این سمت می‌رود که این سخنان بوی تبلیغات انتخاباتی می‌دهد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
باسلام کد ملی من هست ۰۰۳۴۸۸۳۵۵۱من‌شیمایی هستم ترا بجان انکه دوستشدار
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۸
0
0
من شیمایی هستم ترا بجان انکه دوستش داری باهر قیمتی شده این ۶۰ درصدمن بفرش چون دیکه ابرو برای من نمانده شمارکدملی اینجا نب هست ۰۰۳۴۸۸۳۵۵۱التماس دعا برای همه شما قربانشما باهمان کدملی خدا نگهدارشما باشد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->