خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک‌میلیون‌دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود
سرخط خبرها

ادعای محمود فکری: با دیاباته مشکلی ندارم

  • کد خبر: ۵۰۶۶۵
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۳
ادعای محمود فکری: با دیاباته مشکلی ندارم
سرمربی تیم استقلال تهران مدعی شد مشکلی میان او و شیخ دیاباته وجود ندارد و در صورت نیاز از این بازیکن مقابل ماشین سازی استفاده می کند.
به گزارش شهرآرانیوز، محمود فکری سرمربی استقلال در نشست خبری قبل بازی تیمش مقابل ماشین‌سازی در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر اظهار کرد: هر بازی برای استقلال از اهمیت خودش برخوردار است و هر تیمی که مقابل استقلال بازی می‌کند، با انگیزه است و امیدوارم که بازیکنان ما با تمام انرژی و توان خود مقابل ماشین‌سازی قرار بگیرد و در نهایت بتوانیم برنده این بازی باشیم. ماشین‌سازی تیم خوبی است و مربی و بازیکان خوبی دارد. با توجه به انگیزه‌آی که ماشین‌سازی دارد، این تیم می‌تواند برای ما دردسرساز شود، اما امیدوارم در یک فضای خوب، بتوانیم بازی خوبی را ارائه دهیم و سه امتیاز این مسابقه را به دست آوریم.

او در پاسخ به سوالی در خصوص اتفاقات پیش در بازی برابر فولاد گفت: من در یک فرصت بهتر درباره آن بازی صحبت می‌کنم، اما در حال حاضر بهتر است که تمرکز خود را برای بازی مقابل ماشین‌سازی بگذاریم. ان‌شاءالله بعد از بازی برابر ماشین‌سازی در خدمت شما هستیم.

او درباره وضعیت چمن ورزشگاه آزادی خاطرنشان کرد: در بازی قبلی ما این اتفاق افتاد و چمن بازی بلند بود. امیدوارم در بازی پیش رو چمن کوتاه‌تر شود و شکل خودش را داشته باشد، چون چمن بلند، بازی را کندتر می‌کند و باعث می‌شود مسابقه حالت زیبای خودش را نداشته باشد. امیدوارم چمن بازی از کیفیت خوبی برخودار باشد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره وضعیت شیخ دیاباته در تیمش خاطرنشان کرد: این بازیکن مشکل خاصی ندارد و در اردوی ما حضور دارد و اگر لازم باشد از دیاباته استفاده خواهیم کرد.

فکری درباره محروم و مصدوم تیمش گفت: مصدوم تیم ما فرشید اسماعیلی است که از ناحیه زانو مشکل دارد و سیاوش یزدانی از قبل مصدومیت داشته است و نمی‌تواند در این بازی ما را همراهی کند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->