بازدید استاندار خراسان رضوی از محور جنوب غربی بردسکن با حضور فرمانده فراجا تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت | ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین ! افزایش تعرفه کالا‌های چینی به ۱۲۵ درصد چشم بینای پدافند بر حریم هوایی ایران| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از ناگفته‌های شبکه پدافندی کشور رژیم صهیونیستی به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان حمله کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ضرب‌العجل یک هفته‌ای کمیسیون اصل ۹۰ به بیمه مرکزی برای اجرای کامل سامانه املاک و اسکان ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان علی‌اف برای عادی‌سازی روابط با ایران شرط گذاشت! لایحه دوفوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی به دولت تصویب شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: نباید برای پیشبرد کار‌ها معطل منابع بمانیم شمار شهدای بمباران شجاعیه غزه به ۳۵ شهید افزایش یافت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حمله جدید یمنی‌ها به تل‌آویو و ناو هواپیمابر آمریکا (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ربیعی: واکسن ایرانی کرونا پس از دریافت کد اخلاقی وارد فاز بالینی می‌شود

  • کد خبر: ۵۱۳۵۹
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳
ربیعی: واکسن ایرانی کرونا پس از دریافت کد اخلاقی وارد فاز بالینی می‌شود
سخنگوی دولت با بیان اینکه انتظار می‌رود عملا مطالعات انسانی درباره واکسن کرونا در آذرماه آغاز شود، گفت: سایر گروه‌ها نیز به تدریج در هفته‌ها و ماه‌های آینده درصورت تأیید نتایج مطالعات پیش‌بالینی و اخذ مجوز کمیته اخلاق، مطالعات بالینی خود را آغاز می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز - علی ربیعی، سخنگوی دولت، پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری با خبرنگاران که به‌صورت مجازی و ویدئو‌کنفرانس برگزار شد، در پاسخ به سؤالی درباره ساخت واکسن داخلی کرونا و ورود به فاز انسانی آن گفت: ورود به فاز انسانی مطالعات نیازمند اخذ مجوز از کمیته اخلاق در پژوهش و کد اخلاق است.

 

وی ادامه داد: تاکنون دو گروه یا دو واکسن ایرانی طرح مطالعه بالینی و فاز انسانی خود را به کمیته اخلاق ارائه کرده‌اند که یک مورد موافقت کمیته اخلاق را اخذ کرده است و به‌زودی با صدور کد اخلاقی، فاز بالینی را شروع خواهد کرد.

 

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->