جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

درخواست میلیچ برای افزایش زمان قرارداد با استقلال

  • کد خبر: ۵۱۴۹۳
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
درخواست میلیچ برای افزایش زمان قرارداد با استقلال
هرویه میلیچ از مسئولان باشگاه استقلال خواسته قراردادش را به میزان ۲ فصل دیگر با استقلال افزایش دهند.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، برخلاف محمد نادری که انتقاد‌های بسیاری را متوجه خود می‌بیند، هرویه میلیچ توانسته نظر مساعد اعضای کادرفنی استقلال را هم به دست آورد و محبوبیت بیشتری را هم میان هواداران استقلال تجربه کند.

از باشگاه استقلال خبر می‌رسد که مذاکراتی با هرویه میلیچ برای تمدید قرارداد انجام شده است. میلیچ که از مدت‌ها قبل قصد داشت خانواده اش را به ایران بیاورد حالا انتظار می‌کشد که وعده باشگاه استقلال عمی شده وقراردادش را برای یک یا حتی دو فصل دیگر با استقلال تمدید کند.

میلیچ در این راستا به شهرآرانیوز می‌گوید: «من مدت‌ها قبل گفته بودم که دوست دارم قراردادم را با استقلال تمدید کنم. حتی صحبت از تمدید قرارداد برا ۲ فصل هم شده بود که من موافقتم را نشان دادم. تا الان، اما باشگاه استقلال نسبت به تمدید قراردادم اقدامی نکرده است. با این حال من به توافق خوشبین هستم و برای همین هم خانواده ام را از کراوسی به ایران آورده ام تا در کنارم باشنند. من برای تمدید قرارداد برای ۲ فصل دیگر هم آمادگی دارم و دوست دارم این اتفاق به سرعت رخ دهد تا بتوانم برای خانواده ام در ایران برنامه ریزی داشته باشم.» 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->