پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یحیی مهاجمی که مدافع شد!

  • کد خبر: ۵۲۴۳۳
  • ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶
یحیی مهاجمی که مدافع شد!
سرمربی تیم پرسپولیس سرنوشت جالبی در دوران فوتبال خود تجربه کرده است.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، یحیی گل محمدی سرمربی تیم پرسپولیس در ابتدای دوران فوتبالش علاوه بر بازی کردن، به عنوان معلم هم در مدارس زبان انگلیسی تدریس می کرد.

گل محمدی که سال ها به عنوان یکی از مدافعان مطمئن و با فکر در فوتبال ایران مطرح بود در ابتدای فوتبال خود به عنوان مهاجم بازی می کرد!

مهاجم بودن گل محمدی موضوعی است که تا به حال در فضای رسانه‌ای و ورزشی کشور مطرح نشده اما جالب است که بدانیم سرمربی پرسپولیس قبل از اینکه یک مدافع قهار باشد یک مهاجم گلزن بود اما به دلیل شرایط فوتبالی مجبور به تغییر پست شد تا سالها مدافع مطمئنی برای فوتبال ایران باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->