حامد کرزی، طالبان و چهره‌های شناخته شده افغانستان حمله اسرائیل به ایران را محکوم کردند شعر شاعر افغانستانی در رثای شهدای حمله رژیم صهیونیستی | سلامی را گرفتی، آرزوی او شهادت بود شگفتی در هفته سوم لیگ برتر فوتسال افغانستان | نتیجه دیدار نورزاد نمیروز و اتحاد هرات + فیلم ادامه بازی‌های چهارمین دوره لیگ برتر فوتسال افغانستان | خانه تکانی اتحاد هرات + نتایج تیم فوتسال اتحاد هرات سرمربی و بازیکنان ایرانی خود را اخراج کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) پیروزی پرگل تیم صداقت مقابل ظاهر اسد در دربی لیگ برتر فوتسال افغانستان (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) انتقاد عضو مجلس نمایندگان آمریکا از ارسال هفته‌ای ۴۰ میلیون دلار برای طالبان معاون سازمان بهزیستی: برخلاف تصور رایج درباره کودکان کار، اکثر آن‌ها ایرانی‌ هستند وزارت خارجه ایالات متحده: دارندگان ویزای «اس‌آی‌وی» از ممنوعیت ورود به آمریکا معاف هستند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) ادامه هیجان در لیگ برتر فوتسال افغانستان | حریفان امتیازات را تقسیم کردند نتیجه بازی تیم ملی فوتبال افغانستان و سوریه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + خلاصه بازی بروجردی: بحث اخراج دسته‌جمعی اتباع مطرح نیست | اتباع مجاز اخراج نمی‌شوند امضای تفاهم‌نامه میان یونیسف و مرکز امور اتباع وزارت کشور برای حمایت از کودکان مهاجر پیروزی پرگل نورزاد نیمروز در هفته دوم لیگ برتر فوتسال افغانستان (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سرکنسول پیشین ایران در هرات: زبان فارسی همواره نماد وحدت و پیوند بین اقوام در افغانستان بوده است سخنگوی صنعت آب: مذاکره با افغانستان برای حقابه هیرمند نتیجه ملموسی نداشته است تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتبال افغانستان و روسیه در انتخابی جام ملت‌های آسیا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) خلاصه بازی صداقت کابل و آریا فورج در لیگ برتر فوتسال افغانستان + فیلم (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ادامه فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان | صداقت با یک پیروزی پرگل به جام بازگشت + جدول نتایج
سرخط خبرها

واکنش یک مقام وزارت خارجه و سفارت افغانستان به مسدود‌شدن کارت بانکی مهاجران

  • کد خبر: ۵۲۷۸۹
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶
واکنش یک مقام وزارت خارجه و سفارت افغانستان به مسدود‌شدن کارت بانکی مهاجران
در روزهایی که همدلی و همبستگی بین ایران و افغانستان پررنگ‌تر از همیشه است و دو کشور به‌تازگی پروژه راه آهن هرات-‌خواف را افتتاح کرده‌اند، مسدود‌شدن کارت بانکی تعداد زیادی از مهاجران افغانستانی مقیم ایران آن‌ها را با مشکلاتی همراه کرده است.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز – در حالی که این روزها موج سوم بیماری کرونا در اوج است و وزارت بهداشت تاکید می‌کند که در خانه بمانید. اما برخی بانک‌ها کارت بانکی تعداد زیادی از مهاجران افغانستانی را مسدود کرده است، افرادی که سرپرست‌ خانواده هستند و  اکثرا فقط یک کارت بانکی دارند.

 

کارت بانکی مهاجران افغانستانی درحالی مسدود شده است که اداره کل امور اتباع وزارت کشور به تازگی از صدور ابلاغیه جدید بانک مرکزی به تمام بانک‌ها برای صدور کارت‌ها و انجام امور بانکی برای تمام اتباع خارجی دارای مداراک اقامتی معتبر در ایران خبر داده بود.

 


بیشتر بخوانید: وزارت کشور: مجوز تمدید و صدور کارت‌های بانکی اتباع خارجی صادر شد


 

بانک‌ها موظف هستند به مهاجران قانونی خدمات ارائه دهند

 

درهمین حال؛ سفارت جمهوری اسلامی افغانستان در تهران با انتشار اطلاعیه‌ای در این باره می‌گوید: به دلیل مراجعه و تماس‌های تلفنی عده‌ای از مهاجرین محترم افغان مقیم ایران، مبنی بر مسدود شدن کارت‌های عابربانک‌شان طی روزهای اخیر، این سفارت با پیگیری موضوع فوق از مجاری دیپلماتیک با در میان گذاشتن این معضل با وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی، موضوع را در اسرع وقت دنبال کرد.

 

این سفارتخانه در ادامه نوشته است: پس از پیگیری‌ها، مسئولین محترم جمهوری اسلامی ایران اظهار داشتند که طبق آخرین ابلاغیه بانک مرکزی، تمامی بانکها موظف هستند برای افغان‌های دارای مدارک معتبر اقامتی، حساب بانکی افتتاح کرده و کارت عابربانک در اختیارشان قرار دهند. در صورتی که شعبه‌ای از این دستورالعمل پیروی ننماید، مهاجرین با اطلاع دقیق از شعبه و محل مورد نظر، دفتر امور مهاجرین این سفارت را در جریان قرار دهند تا به اطلاع بخش نظارت بانک مرکزی رسانیده و مورد پیگیری قرار گیرد.

 

این سفارت از پیگیری‌های همه جانبه مسئولین ادارات ذی‌ربط جمهوری اسلامي ايران نسبت به این موضوع اظهار سپاس و قدردانی می‌نماید.

 

مشکل به زودی حل خواهد شد

 

همچنین سید رسول موسوی، مديركل غرب آسيا وزارت خارجه در واکنش به بروز این مشکل از تلاش برای حل مشكل كارت اعتباری مهاجران افغانستانی خبر داده است.

 

موسوي در تویيتر خود نوشته است: ‏خبر خوب برای افغان‌های مقيم ايران. برخی از بانک‌ها به دلیل محدودیت‌های قانونی کارت اعتباری به مهاجرین نمی‌دادند، با پیگیری‌های انجام شده، این مشکل به زودی حل خواهد شد.‏ من مشکلات خواهران و برادران مهاجر خصوصاً در زمان شیوع بیماری کرونا را کاملا درک می‌کنم.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->