یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند
سرخط خبرها

اگر پروتئین کافی نخورید چه اتفاقی در بدنتان می‌افتد؟

  • کد خبر: ۵۳۰۶۳
  • ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۲
اگر پروتئین کافی نخورید چه اتفاقی در بدنتان می‌افتد؟
در این گزارش می‌خوانیم که عدم دریافت پروتئین کافی چه مشکلاتی در بدن ایجاد می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، پروتئین برای زندگی روزمره بسیار مهم است. بدون آن، بدن نمی‌تواند به درستی کار کند. در این گزارش مشاهده می‌کنید که دریافت ناکافی پروتئین چه مشکلاتی را ایجاد می‌کند.

۱. از دست دادن توده عضلانی
متأسفانه، حتی فقط سطح متوسطی از کمبود پروتئین می‌تواند منجر به تحلیل رفتن عضلات شود. در حقیقت، تحقیقات بار‌ها تایید کرده‌اند که از دست دادن عضلات با سرعت بیشتری اتفاق می‌افتد اگر پروتئین کمتری مصرف کنید. همچنین اعتقاد بر این است که مصرف پروتئین بیشتر می‌تواند میزان تحلیل رفتن عضلات مربوط به سن را کاهش دهد.

۲. افزایش مصرف کالری
کمبود پروتئین اغلب به این معناست که شما آن را با انواع دیگر غذا‌هایی که کالری بیشتری دارند جبران می‌کنید. در کمبود‌های خفیف، احتمالاً کالری بیشتری مصرف خواهید کرد، به چند دلیل، از جمله اینکه پروتئین سیرکننده‌تر است.

۳. تجمع چربی بالاتر در کبد
سلول‌های کبد می‌توانند به مرور زمان چربی جمع کنند و منجر به یک بیماری خطرناک به نام بیماری کبد چرب شوند. با کمال تعجب، این بیماری از جهاتی با کمبود پروتئین ارتباط دارد. محققان بر این باورند که این ارتباط ممکن است به دلیل اختلال در پروتئین‌های مسئول انتقال چربی به بدن باشد؛ و کمبود سنتز آن‌ها می‌تواند منجر به باقی ماندن رسوبات چربی در کبد شود.

۴. خطر شکستگی استخوان
بسیاری از ما پروتئین را با استخوان مرتبط نمی‌دانیم، اما واقعیت این است که حتی کمبود متوسط آن نیز استخوان‌ها را در معرض خطر قرار می‌دهد.

۵. عفونت‌های شدیدتر
آیا می‌دانید کمبود پروتئین می‌تواند به سیستم ایمنی بدن آسیب برساند؟ اگر به اندازه کافی ماده مغذی مصرف نکنید، بیشتر در معرض ابتلا به ویروس‌ها و عوارض هر نوع عفونت هستید.

۶. مشکلات مو، ناخن و پوست
اگر در حد جزئی یا متوسط کمبود پروتئین دارید، بعید به نظر می‌رسد مشکلات ظاهری را تجربه کنید. اما اگر به شدت کمبود دارید، ممکن است علائم نیاز‌های تغذیه‌ای برآورده نشده را در قسمت‌هایی از بدن که از پروتئین ساخته شده‌اند از جمله ناخن‌ها، مو و پوست مشاهده کنید.

۷. ادِم (ورم بدن)
ادِم بیماری است که در آن بدن متورم می‌شود. این بیماری در بعضی موارد بی‌ضرر است و در برخی دیگر، می‌تواند علامت یک مشکل جدی باشد یا حتی به خودی خود خطرناک باشد. اکثر دانشمندان براین باورند که ادم نتیجه کمبود آلبومین در خون است.

آلبومین بیشترین پروتئین موجود در قسمت مایع خون است و عملکرد‌های مختلفی دارد. کمبود مصرف پروتئین منجر به کاهش سطح آلبومین سرم می‌شود. آلبومین سرم، به دلیل کم بودن نمی‌تواند وظایف خود را به طور دقیق انجام دهد و باعث ایجاد فشار آنکوتیک نامتعادل می‌شود. فشار آنکوتیک برای کشیدن مایعات به جریان خون و دور شدن از مکان‌های دیگر بسیار ضعیف می‌شود. همین موضوع منجر به تورم در آن قسمت‌ها می‌شود.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->