شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آلودگی هوای معضلی فرا شهری است

  • کد خبر: ۵۴۸۱۲
  • ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵
آلودگی هوای معضلی فرا شهری است
نائب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به معضلات آلودگی هوا گفت:یکی از معضلاتی که کلان شهر‌ها با آن دست و پنجه نرم می‌کنند بحث آلودگی هواست و حواشی آن اثراث منفی داشته است و باید فراتر از یک‌معضل شهری به آن بپردازیم.

جانقربان| شهرآرانیوز، حمیدرضا موحدی زاده در صد و شانزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد امروز ۱۵ دی ماه برگزار شد، افزود: مسئله آلودگی‌هوا را باید کنترل کنیم و با بحث حمل و نقل برقی، اصلاح هندسه گرافیکی و گسترش خدمات مترو به دنبال تغییر این شرایط بوده ایم.


به گفته وی، رشد جمعیت و تولید خودرو‌های غیر استاندارد از نظر سوخت هم خوانی با رشد و توسعه شهر نداشته است و همچنین استفاده از مازوت به این مسئله دامن زده است.


وی ادامه داد: تلاش‌های ما در این راستا ادامه دارد و کمیسیون‌های شورای اقدامات بهتری را انجام خواهند داد و سرانه فضای سبز را حدود ۵ متر مربع افزایش دادیم و بیش از ۱۶ متر مربع سرانه فضای سبز است.


موحدی زاده با بیان اینکه مسئله دیگر‌ کروناست که با مردم با این مسئله همراهی و همکاری لازم را انجام داده  و دیگر ماسک زدن به نوعی فرهنگ شده و در سبک‌زندگی راه یافته است، افزود: تا بهتر شدن شرایط ما این رویه را ادامه خواهیم داد و امیدواریم تا بهار ۱۴۰۰ شرایط تغییر کند.۴۳۸ میلیارد تومان در طول سال برای حوزه مقابله با کرونا هزینه کرده ایم و بیش از ۴۰ میلیارد تومان کمک مستقیم و حدود هزار میلیارد تومان درآمد‌هایی بود است که از دست داده ایم که همه برای حفظ سلامت مردم بوده است.

 

به گفته وی، در حوزه واکسن نیز ما به تولید داخلی اکتفا می‌کنیم و از تکنولوژی دیگر کشور‌ها نیز استفاده خواهیم کرد که امیدواریم در حوزه تدبیر دولت این کار انجام شود.

 

وی در ادامه به سالروز فوت جهان پهلوان تختی اشاره کرد و گفت: جهان پهلوان تختی در حوزه‌های مختلف سرآمد بود و هم در مسائل اجتماعی و هم در مسائل سیاسی فعالیت می‌کرد و مردم دار بود که امیدواریم منش او در بین پهلوانان ما گسترش یابد.

 

گفتنی است به همین مناسبت در جلسه امروز رئیس فدراسیون کشتی ایران، آقای دبیر از قهرمانان برجسته ایران و جهان و پهلوان حمید توکل دارنده اولین مدال جهانی برای خراسان در سال ۱۹۶۱ حضور یافتند و از این بزرگواران تقدیری به عمل آمد.

 

هزینه برای کشتی، سرمایه‌گذاری برای مبارزه با مواد مخدر است

علیرضا دبیر، رییس فدراسیون کشتی  در این جلسه گفت:کمک شوراها به ورزش بسیار بیشتر از دیگر ارگان‌ها به‌ویژه خود سازمان مربوط بوده است.


وی افزود: کشتی ورزشی است که در فرهنگ ما جا دارد و وارداتی نیست و همه با آن خاطره دارند و امروز همه کشورهایی که قهرمان جهان دارند، در حوزه دریای خزر ریشه دارند.


این قهرمان جهان خاطرنشان کرد: مشهد نیز در کشتی سرآمد است و قهرمانان نام‌آوری دارد و هرچه در این ورزش سرمایه‌گذاری شود، برای مقابله با مواد مخدر سرمایه‌گذاری شده است و نیاز به هزینه‌هایی مانند تأسیس گرم‌خانه‌ها را کاهش می‌دهد.

 

تخفیف‌های ویژه شهرداری مشهد به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب

در ادامه، جلسه علنی شورای شهر مشهد وارد دستور شد.

دستور کار اول در خصوص افزایش سقف تخفیف پرداخت مودیان بود که براساس آن به شهرداری مشهد اجازه داده می‌شود به مناسبت سالگرد پیروزی جمهوری اسلامی ایران تخفیف‌هایی را برای مودیان در نظر گیرد. اعطای۲۰ و ۲۲ درصد تخفیف به پرداخت نقدی عوارض در تاریخ‌های تعیین شده از بند‌های پیش بینی شده در این مصوبه است که با اکثریت آرا دو فوریت و همچنین کلیات آن تصویب شد.

 

گفتنی است تا از ۲۲ دی تا ۲۲ بهمن تخفیف ۲۴ درصدی و از ۲۳ بهمن تا آخر سال ۹۹ تخفیف ۲۰ درصدی در عوارض شهری لحاظ خواهد شد و شامل عوارض حمل ونقل ریلی، قبض عوارض خودرو‌های فعال در شهر مشهد، قبوض کسب و پیشه و همچنین بهای خدمات پسماند، بهای خدمات آتش‌نشانی و خدمات ایمنی مندرج در قبوض نوسازی و عمران شهری خواهد شد.

 

دیگر دستور کار در خصوص طرح تفضیلی پیشنهادی شمال غرب مشهد بود که با اکثریت آرا به تصویب رسید. براساس این لایحه بخشی از پرونده طرح‌های تفضیلی مشهد تکمیل خواهد شد.

 

دستور کار سوم نیز درخصوص لایحه نحوه تعیین املاک و اراضی واقع در طرح‌های دولتی و شهرداری‌ها بود. برمبنی این لایحه براساس متراژ از متقاضیان استفاده از این اراضی ۵، ۱۰، ۱۲، ۱۵ و ۲۰ درصد سهم ورود به محدوده دریافت خواهد شد.

 

این لایحه نیز به اتفاق آرا در کلیات تصویب شد.

 

آخرین دستور کار امروز شورای شهر مشهد در خصوص خرید ۱۰۰ دستگاه خودرو اتوبوس بود که این طرح در اردیبهشت ماه سال ۹۸ با پیش پرداخت ۲۰ درصدی انجام شده بود که باتوجه به تحریم‌ها شرکت مربوطه موفق به انجام تعهد نشده است. بنابر تصویب شورا با اکثریت آرا بنابراین شد که با مبلغ پرداخت شده ۲۵ دستگاه اتوبوس از شرکت مربوطه دریافت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->