شهادت یک مامور پلیس در پی درگیری با افراد مسلح در ایرانشهر + عکس شهید (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) تاکید عارف بر آمادگی ایران برای مبادله با اعضای اتحادیه اوراسیا با محوریت بخش خصوصی آغاز مذاکرات ترامپ و پوتین در آلاسکا + فیلم اولین تصویر از محمود علوی، وزیر سابق اطلاعات در بیمارستان «مروان برغوثی» کیست؟ | واکنش حماس به یورش بن‌گویر به سلول انفرادی نلسون ماندلای فلسطین دادستان واشنگتن علیه دولت ترامپ شکایت کرد واکنش تند رسایی به اظهارات اخیر استاندار مازندران درباره حجاب تهدید ترامپ علیه پوتین در ساعات پیش از آغاز مذاکره در آلاسکا انفجار واحد تولید مهمات در روسیه ۵ کشته برجای گذاشت پاسخ یک نماینده مجلس به اظهارات سخنگوی دولت درباره تعطیلی شنبه‌ها: می‌توانند دوشنبه یا سه‌شنبه را تعطیل کنند! مسمومیت ۵۰۰ نفر از نیروهای ارتش سوریه در حومه حلب شهادت ۵۱ فلسطینی طی ۲۴ ساعت اخیر در غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) گنبد آهنین هندی ساخته می‌شود چین با اقدام اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه مخالفت کرد قالیباف: پیش از آنکه نوبت سرزمین‌های بعدی برسد، به یاری فلسطین بشتابید حضور بیش از ۴ میلیون زائر خارجی در اربعین ۱۴۰۴ آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا در همه فتنه‌ها و توطئه‌ها علیه ایران شکست خورده است | بصیرت مردم مانع تحقق توطئه‌های دشمن شده است رئیس جمهور کره جنوبی برای احیای روابط با کره شمالی اعلام آمادگی کرد پوتین برای دیدار با ترامپ راهی آلاسکا شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نعیم قاسم: فلسطین قطب‌نما باقی خواهد ماند حملات جدید هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نخست وزیر روسیه با عارف دیدار کرد+ جزئیات (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) پیام عراقچی پس از حضور در مراسم اربعین ۵۳ پهپاد اوکراینی به دست روس‌ها سرنگون شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) خودکشی افسر اسرائیلی حاضر در جنگ غزه انفجارهای شدید در ادلب سوریه | ۶ نفر کشته و زخمی شدند ۳۲ شهید در حملات اسرائیل به غزه از بامداد پنجشنبه تاکنون (۲۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ثبت تعرض هواداران ترامپ به کنگره در دفتر تاریخ

  • کد خبر: ۵۵۹۱۴
  • ۲۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۴
ثبت تعرض هواداران ترامپ به کنگره در دفتر تاریخ
متصدیان «موزه ملی تاریخ آمریکا» هرآنچه از شورشیانی که هفته گذشته در حمایت از «دونالد ترامپ» به ساختمان کنگره یورش بردند، بر جای مانده بود را برای ثبت در تاریخ جمع‌آوری کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، متصدیان «موزه ملی تاریخ آمریکا» هرآنچه از شورشیانی که هفته گذشته در حمایت از «دونالد ترامپ» به ساختمان کنگره یورش بردند، بر جای مانده بود را برای ثبت در تاریخ جمع‌آوری کردند.

به نقل از روزنامه نشنال، پس از حمله خشونت‌بار هفته گذشته حامیان دونالد ترامپ به ساختمان کنگره آمریکا در واشنگتن، متصدیان موزه ملی تاریخ آمریکا فورا هر آنچه را از این تعرض به جا مانده بود، جمع‌آوری کردند؛ از پلاکارد و پوستر گرفته تا پرچم‌های رهاشده از جمله آیتم‌هایی هستند که متولیان این موزه برای اضافه کردن به آرشیو خود از محوطه نشنال مال (پارک ملی) در نزدیکی کنگره جمع کردند.

آنته‌آ ام. هانتگ مدیر این موزه با انتشار بیانیه‌ای گفت: ما به عنوان یک موسسه فرهنگی، به درک این که مردم آمریکا چگونه تغییر ایجاد می‌کنند، متعهدیم. شاخه تاریخ سیاسی و نظامی موزه از ابتدا مستندسازی انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ را آغاز کرده بود و حالا اشیا و داستانهایی که به نسل‌های آینده در به یادآوردن و درک بستر اجتماعی و تاریخی وقایع روز ششم ژانویه (روز اشغال کنگره آمریکا) و پیامدهای آن کمک خواهد کرد را نیز به این مجموعه اضافه می‌کند.

هانتگ در این بیانیه همچنین از مردم خواست هر آیتمی که به درد ثبت در تاریخ و آموزش آیندگان درباره این رویداد می‌خورد را حفظ کرده و با موزه به اشتراک بگذارند. این موزه تابستان گذشته نیز بنرها و پلاکاردهای مربوط به اعتراضات گسترده ضدنژادپرستی در آمریکا موسوم به جان سیاهپوستان اهمیت دارد را نیز برای آرشیو خود جمع‌آوری کرده بود.

به دنبال کشته شدن پنج نفر در جریان حملات چهارشنبه گذشته به کنگره آمریکا، تحقیقات فدرال در این باره به جریان افتاده و شبهاتی نیز درباره این که شورشیان چگونه توانستند از سد امنیتی این ساختمان دولتی عبور کنند، طرح شده است.

مقامات آمریکایی در تلاشند خسارات حاصل از این حمله را جبران کرده و ساختمان را از ردپای شورشیانی که با شکستن شیشه‌ها و تخریب راه خود را به کنگره باز کردند، پاک کنند. پاکسازی کنگره شامل پاک کردن دیوارنوشته‌ها و بقایای به جا مانده از اسپری فلفل، گاز اشک آور و کپسول‌های آتش‌نشانی خواهد بود. در جریان اشغال کنگره همچنین چند آیتم از جمله لپ‌تاپ‌های سناتورها و شماری از اسناد رسمی و اشیا تاریخی گم شدند.

افراط‌گرایان حامی دونالد ترامپ که با ادعاهای بی‌اساس وی درباره تقلب در پنجاه و نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تحریک شده بودند، چهارشنبه گذشته (۱۷ دی ۹۹) به کنگره آمریکا حمله و این ساختمان را که به گفته رویترز نماد دمکراسی این کشور است، اشغال کردند.

هم‌آهنگ با دولتمردان کشورهای مختلف، ورزشکاران آمریکایی و حتی پاپ فرانسیس، هالیوود نیز در واکنش به این شورش خشونت‌طلبانه ساکت ننشست. ستاره‌های معروف هالیوودی افرادی را که به کنگره یورش برده بودند، تروریست نامیدند و از واکنش مغرضانه نیروهای پلیس آمریکا به این شورش انتقاد کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->