تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی ! عزل سه مدیر در هلال احمر + جزئیات هشدار پژوهشگران: بی‌تحرکی و تنبلی به مغزتان آسیب می‌زند واژگونی خودرو در جاده سبزوار - نیشابور با یک فوتی و ۶ مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) انفجار مهیب گاز پیک‌نیک در مشهد با یک مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف ساختگی برای زورگیری پویش کافی نیست؛ راه‌ها را  ایمن کنید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست پیگیری وضعیت نوبت دهی بیمارستان تأمین اجتماعی مشهد | التیام درد‌های بیمارستان فارابی مشهد عدم پرداخت به‌موقع حق بیمه مشکلات جدی برای بحث درمانی بازنشستگان ایجاد کرده است + فیلم ریزش معدن مهاباد به دلیل بارش باران | یک معدن کار جان باخت (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در سامانه ثبت نام وام بازنشستگان | توضیحات صندوق بازنشستگی: بازنشستگان طی روز‌های آتی به سایت مراجعه کنند هدیه نوروزی بازنشستگان بانک تجارت واریز شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اولین توربین بادی سیمانی کشور در زابل نصب شد اورژانس کشور در نوروز بیش از ۲۰۰ هزار ماموریت انجام داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دمای روزانه در روز سه‌شنبه شبکه زیرزمینی مخازن سوخت قاچاق در ساحل جزیره قشم کشف و منهدم شد + فیلم افزایش چشمگیر استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی در سال ۱۴۰۴ ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟ درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ قاچاقچی حرفه‌ای با ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد دستگیر شد پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

سرطان دومین عامل مرگ و میر در جهان

  • کد خبر: ۵۷۲۰۴
  • ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۶
سرطان دومین عامل مرگ و میر در جهان
آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت، نشان می دهد سرطان دومین عامل مرگ و میر در جهان است و در سال ۲۰۱۸ میلادی از هر ۶ مرگ، یک مورد به دلیل سرطان بوده است.
به گزارش شهرآرانیوز، سرطان به دلیل رشد غیرطبیعی و غیرقابل کنترل سلول‌ها در اندام مختلف بدن شکل می‌گیرد. گاهی این سلول‌ها از مرز‌های معمول خود فراتر می‌روند و در اندام‌های دیگر گسترش می‌یابند. این فرآیند متاستاز نام دارد و عامل اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان است.

آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت در مورد سرطان


- سرطان دومین عامل مرگ و میر در جهان است.
- در سال ۲۰۱۸ میلادی از هر ۶ مرگ، یک مورد به دلیل سرطان بوده است.
-سرطان‌های ریه، پروستات، روده بزرگ و کبد شایع‌ترین انواع سرطان در مردان و سرطان‌های سینه، روده بزرگ، ریه، دهانه رحم و تیروئید، شایع‌ترین در زنان هستند.

سرطان در کودکان

سرطان یکی از مهمترین دلایل مرگ و میر در کودکان است و هر ساله در حدود ۳۰۰ هزار کودک و نوجوان در سراسر جهان سرطان تشخیص داده می‌شود.
سرطان خون، مغز، لنفوم و تومور‌های سخت در کودکان بسیار شایع هستند.

در کشور‌های ثروتمند حدود ۸۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، در حالی که این آمار در کشور‌های متوسط و فقیر حدود ۲۰ درصد است.

تشخیص به موقع و درمان موثر مهمترین عوامل نجات از سرطان است.
برخلاف بزرگسالان، اکثر سرطان‌های کودکان علت مشخصی ندارند و نمی‌توان آن‌ها را به عادت‌های غلط زندگی و شرایط محیطی ربط داد. البته برخی از عفونت‌های دوران کودکی مانند اچ آی وی و مالاریا را می‌توان عامل افزایش احتمال ابتلا به سرطان دانست.
بر اساس مطالعات، واکسیناسیون به موقع می‌تواند در کاهش ابتلا به سرطان در کودکان موثر باشد.

در ادامه این مطالعات آمده است که حدود ۱۰ درصد از سرطان‌های کودکان به عوامل ژنتیکی مربوط است.

بر اساس آمار منتشر شده در سایت بیزنس اینسایدر نشستن طولانی‌مدت و عدم تحرک، استفاده از رنگ‌موها، داروی کاهش وزن و مصرف آسپرین در سالمندان از جمله مهمترین عوامل بروز سرطان در سال ۲۰۲۰ میلادی بودند.

ارتباط سرطان و کووید ۱۹

بیماران مبتلا به سرطان به دلیل نقص ایمنی سیستمیک، در مقایسه با سایر گروه‌ها در برابر این بیماری آسیب‌پذیرترند. در واقع بر اساس تحقیقات علمی نزدیک به ۴ درصد از بیماران کووید۱۹ به نوعی از سرطان مبتلا هستند و این بیماری موجب بروز علایم شدید کووید ۱۹ یا مرگ بیمار می‌شود.

بر اساس آمار، کووید ۱۹ تمام بیماران سرطانی را به یک میزان تحت تاثیر قرار نمی‌دهد و بیماران مبتلا به برخی از انواع سرطان مانند سرطان خون و ریه و همچنین افرادی که برای درمان تومور جراحی شده‌اند، بیش از سایرین در معرض خطر قرار دارند.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->