ویدئو| مدرسه اسلام شناسی حضرت زهرا(س) پایگاه فعالیت زنان انقلابی مشهد استرداد ۵۵ شیء فرهنگی‌تاریخی از ترکیه به ایران (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا مدارس مشهد و خراسان رضوی فردا (یکشنبه ۱۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آلودگی‌ هوا علت ۲۰ درصد مرگ‌ و میرها در اهواز است مدارس کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ مدارس کدام شهرستان‌های استان تهران فردا (یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تاکید یک پزشک: استفاده خودسرانه هر نوع دارو اعم از شیمیایی و گیاهی برای کودکان ممنوع است کشف ۱۲۰ کیلو مواد مخدر صنعتی در خراسان رضوی (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) راز قتل «نازگل» دختربچه ۷ ساله اصفهانی کشف شد+جزئیات توزیع واکسن «HPV» ایرانی در داروخانه‌ها (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) ساعت کاری دفاتر ثبت اسناد رسمی تعیین شد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) آخرین وضعیت ذخایر خونی کشور (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) صالحی امیری: بیش از ۸۰ درصد از گردشگران امنیت ایران را تایید می‌کنند چگونه ترکیه توانست در سال ۲۰۲۴ رکورد درآمد گردشگری را بشکند؟ چه بیماری‌هایی مانع سفر حج می‌شوند؟ کاهش سن دریافت گواهینامه موتورسیکلت به ۱۶ سال علائم ابتلا به مخملک در کودکان چیست؟ در روزهای آلوده، خوردن غذا‌های پرچرب ممنوع است آتش‌سوزی مرگ‌بار کالیفرنیای جنوبی بعد از ۲۴ روز، کاملاً مهار شد دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه انقلاب اسلامی: ۱۳۰ طرح راهبردی تا پایان این هفته در خراسان رضوی افتتاح می‌شود جامعه عشایر، دغدغه رئیس‌جمهور و دولت چهاردهم رسانه‌ صهیونیستی مدعی شد: ابوعبیده هنگام تحویل اسرا حضور داشت دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور: دولت برای حل مشکلات کشور، راهی جز استفاده از سمن‌ها ندارد کاهش ۵۰ درصدی قیمت دارو با حذف ارز ترجیحی به شرط تأمین مالی بیمه | علت اصلی کمبود بحرانی دارو، کاهش سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی است پیگیری قضایی ضرب‌وشتم دانشجوی دانشگاه صنعتی ارومیه توسط راننده سرویس | راننده خاطی اخراج شد آیین افتتاح ۳۳۰ پروژه محرومیت‌زدایی در دهه فجر ۱۴۰۳ | ۳۵۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند خراسان رضوی اهدا شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به دنگی در کشور ارائه شناسنامه سبک زندگی برای هر ایرانی اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) رشد ۲.۵ برابری آمار فرزندخواندگی در کشور شاخص آلودگی هوای تهران، امروز (شنبه، ۱۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سرطان دومین عامل مرگ و میر در جهان

  • کد خبر: ۵۷۲۰۴
  • ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۶
سرطان دومین عامل مرگ و میر در جهان
آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت، نشان می دهد سرطان دومین عامل مرگ و میر در جهان است و در سال ۲۰۱۸ میلادی از هر ۶ مرگ، یک مورد به دلیل سرطان بوده است.
به گزارش شهرآرانیوز، سرطان به دلیل رشد غیرطبیعی و غیرقابل کنترل سلول‌ها در اندام مختلف بدن شکل می‌گیرد. گاهی این سلول‌ها از مرز‌های معمول خود فراتر می‌روند و در اندام‌های دیگر گسترش می‌یابند. این فرآیند متاستاز نام دارد و عامل اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان است.

آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت در مورد سرطان


- سرطان دومین عامل مرگ و میر در جهان است.
- در سال ۲۰۱۸ میلادی از هر ۶ مرگ، یک مورد به دلیل سرطان بوده است.
-سرطان‌های ریه، پروستات، روده بزرگ و کبد شایع‌ترین انواع سرطان در مردان و سرطان‌های سینه، روده بزرگ، ریه، دهانه رحم و تیروئید، شایع‌ترین در زنان هستند.

سرطان در کودکان

سرطان یکی از مهمترین دلایل مرگ و میر در کودکان است و هر ساله در حدود ۳۰۰ هزار کودک و نوجوان در سراسر جهان سرطان تشخیص داده می‌شود.
سرطان خون، مغز، لنفوم و تومور‌های سخت در کودکان بسیار شایع هستند.

در کشور‌های ثروتمند حدود ۸۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، در حالی که این آمار در کشور‌های متوسط و فقیر حدود ۲۰ درصد است.

تشخیص به موقع و درمان موثر مهمترین عوامل نجات از سرطان است.
برخلاف بزرگسالان، اکثر سرطان‌های کودکان علت مشخصی ندارند و نمی‌توان آن‌ها را به عادت‌های غلط زندگی و شرایط محیطی ربط داد. البته برخی از عفونت‌های دوران کودکی مانند اچ آی وی و مالاریا را می‌توان عامل افزایش احتمال ابتلا به سرطان دانست.
بر اساس مطالعات، واکسیناسیون به موقع می‌تواند در کاهش ابتلا به سرطان در کودکان موثر باشد.

در ادامه این مطالعات آمده است که حدود ۱۰ درصد از سرطان‌های کودکان به عوامل ژنتیکی مربوط است.

بر اساس آمار منتشر شده در سایت بیزنس اینسایدر نشستن طولانی‌مدت و عدم تحرک، استفاده از رنگ‌موها، داروی کاهش وزن و مصرف آسپرین در سالمندان از جمله مهمترین عوامل بروز سرطان در سال ۲۰۲۰ میلادی بودند.

ارتباط سرطان و کووید ۱۹

بیماران مبتلا به سرطان به دلیل نقص ایمنی سیستمیک، در مقایسه با سایر گروه‌ها در برابر این بیماری آسیب‌پذیرترند. در واقع بر اساس تحقیقات علمی نزدیک به ۴ درصد از بیماران کووید۱۹ به نوعی از سرطان مبتلا هستند و این بیماری موجب بروز علایم شدید کووید ۱۹ یا مرگ بیمار می‌شود.

بر اساس آمار، کووید ۱۹ تمام بیماران سرطانی را به یک میزان تحت تاثیر قرار نمی‌دهد و بیماران مبتلا به برخی از انواع سرطان مانند سرطان خون و ریه و همچنین افرادی که برای درمان تومور جراحی شده‌اند، بیش از سایرین در معرض خطر قرار دارند.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->