اعتماد سرمربی پرسپولیس به گندوز؟ هزینه‌های تمام‌نشدنی بیفوما برای پرسپولیس مهاجم سابق پرسپولیس، مربی پیشنهادی به هاشمیان هاشمیان ستاره جوان را فراخواند پیشنهاد معاوضه پرسپولیس به تارتار نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و فرانسه(۲۸ تیر ۱۴۰۴)| چه شکست بدموقعی! استقلال رسما به دنبال عابدزاده پین به سپاهان سنجاق شد باشگاه‌های عربستانی آماده پیشنهاد ۳۰۲ میلیون یورویی به وینیسیوس روزبه چشمی: هواداران همیشه پشت استقلال هستند پرسپولیس در ترکیه ماندگار شد سرقت ۲۰ جام و مدال از خانه میشل پلاتینی رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد
سرخط خبرها

کوهیان: ۵ فوله شدن بازیکنان شرایط بازی را تغییر داد | اسماعیلی از بچه‌های خودم است

  • کد خبر: ۵۷۲۳۸
  • ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸
کوهیان: ۵ فوله شدن بازیکنان شرایط بازی را تغییر داد | اسماعیلی از بچه‌های خودم است
در ادامه رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال تیم ذوب آهن اصفهان با نتیجه 92 بر 89 مقابل شیمیدر شکست خورد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، فرزاد کوهیان سرمربی تیم بسکتبال ذوب آهن درباره اینکه چرا با وجود اینکه از شیمیدر جلو بودند اما در ادامه به این تیم باختند، گفتن: ببینید زمانی که امتیاز ما بالا بود بازیکنان پر امتیازمان به خاطر ۵ فوله شدن از زمین اخراج شدند و شرایط مهره را نسبت به قبل نداشتیم و طبیعی است که شرایط بازی هم عوض شود. ما فکر می‌کنم ۵ بازیکن مان را نداشتیم و همین در روند تیم تاثیر گذاشت.
او درباره مصدومیت فرید اصلانی هم گفت: فرید از ناحیه مچ پا آسیب شدید دید و امتحان کرد که به بازی برگردد، اما دردش آنقدر زیاد بود که نتوانست دوباره به میدان رود. سجاد هم در یک برخورد از ناحیه آشیل آسیب دید و با درد بازی می‌کرد.
کوهیان درباره درگیری لفظی با مهدی اسماعیلی هم گفت: اسماعیلی بازیکن من بوده و فکر میکنم ضربانش بالا بود و چیز خاصی نگفت. مهدی پسر بسیار خوب و از بچه‌های خودم است و به او علاقه دارم برای همین ناراحت نشدم.
سرمربی ذوب آهن درباره آینده این تیم در لیگ برتر گفت: در بسکتبال بازیکنان خارجی نقش مهمی را در تیم ایفا می‌کنند و اگر ان‌شاءلله باشگاه حمایت کند ما هم چشم انداز خوبی خواهیم داشت.
کوهیان درباره صحبت‌های سرپرست شیمیدر مبنی بر اینکه ذوبی‌ها صحبت‌هایی درباره داوری مطرح می‌کنند و همین باعث می‌شود داوری برگردد هم گفت: به نظر من ما باید یک راهکاری را برای مدیریت حاشیه‌های بازی پیدا کنیم چراکه خیلی مواقع حواشی در مسابقه بین تیم‌ها تاثیر می‌گذارد. متاسفانه این هم بخشی از آن حواشی است که برخوردی با آن نمی‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->