پزشکیان: صلح و اعتماد گمشده‌های امروز بشر هستند قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیراندازی مجدد پاکستان در مرز کشمیر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از بحث‌های حاشیه‌ای و غیرمهم در عمل، نه در حرف، پرهیز کنیم
سرخط خبرها

قالیباف: انقلابی کسی است که در مسیر مشکلات مردم گام بردارد

  • کد خبر: ۵۷۵۴۷
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۵
قالیباف: انقلابی کسی است که در مسیر مشکلات مردم گام بردارد
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه مشکلات کشور به‌دلیل فاصله‌گرفتن از راه و مکتب امام (ره) است، گفت: امروز انقلابی و دل‌باخته مردم کسی است که در مسیر حل مشکلات مردم گام بردارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد باقر قالیباف روز دوشنبه در تجدید میثاق رئیس و هیئت رئیسه مجلس با آرمان‌های امام راحل در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) ضمن تبریک دهه فجر افزود: در اولین سالگردی که با اولین سال مجلس یازدهم است این توفیق را داریم که در این ایام در کنار مرقد مطهر حضرت امام (ره) مجددا با این مردم الهی مردی که در زندگی جز برای خدا کلامی نگفت و جز در راه خدا گامی برنداشت عهد و پیمان ببندیم.

 

وی در ادامه با بیان این که حضرت امام (ره) منطق و راهی روشن داشت گفت: امام بزرگوار ما بر سنت‌های الهی باور داشت. بنابراین اگر امروز فقط بخواهیم با چند جمله تعریف و تمجید و موزه و چند عکس و عبارت امام (ره) را خلاصه کنیم ظلم به امام، ‌راه و مکتب امام است.

 

قالیباف با تاکید بر این که امام (ره) یک حقیقت بود، افزود: امام (ره) زندگی واقعی، راه ملموس و عینی را در جهان امروز پیش پای همه گذاشت. امام توانست اسلام را دوباره در این مقطع تاریخ احیا کند و باعث عزت مسلمین در جهان شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امام به ما یاد داد و آموخت و نشان داد که اگر بر راه او مصمم و پای‌بند باشیم می‌توانیم با رژیم تا دندان مسلح منحوس پهلوی، زیاده‌خواهان، قدرت‌طلبان، زورگویان و مستکبران جهانی مبارزه کرده و نتیجه بگیریم.

 

وی یادآورشد: اگر امروز در اداره کارها دچار مشکلات کم و زیادی هستیم و چالش‌هایی وجود دارد و  مردم در زندگی روزمره خود این کم و کاستی‌ها و فشارها را می‌ببیند و تحمل می‌کنند به این جهت است که از مسیر و راه امام (ره) فاصله گرفته‌ایم.

 

قالیباف یادآور شد: امام معتقد بر مردباوری بود. او اعتقاد به محرومین و مستضعفین داشت. تلاش او بر این بود که باری از دوش زحمت‌کشان و مزدبگیران و کارگران بردارد. امام (ره) توجه به قشر محروم جامعه داشت و برای عدالت نهیب می‌زد و تلاش می کرد.

 

وی با بیان اینکه هرکجا دچار ضعف و اشکال هستیم، ریشه در فاصله گرفتن از افکار و مکتب امام دارد، ‌تصریح کرد: امروز برگشت به راه و مکتب امام (ره) راه موفقیت یکایک ما است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز انقلابی و دل‌باخته مردم کسی است که در مسیر حل مشکلات مردم گام بردارد و ما به عنوان یک مجلس انقلابی که این نام را از رهبر معظم انقلاب گرفته است باید سنگربان راه و مکتب امام (ره) باشیم.

 

قالیباف با بیان اینکه مجلس انقلابی، مجلسی است که دغدغه مردم داشته باشد، اظهار کرد: هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیون‌های مجلس امروز در حرم مطهر با امام(ه) بیعت کرده‌اند که به‌گونه‌ای عمل کنند که شرمنده مردم و فردای قیامت مدیون شهدا و امام شهدا نباشند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز باید یک خدمتگزار خوب برای مردم و به عنوان یک مجموعه‌ای در مجلس بتوانیم رهنمودهای رهبری و سیاست‌های ابلاغی که راه‌گشا برای آینده کشور است گام برداریم و به پیش برویم.

 

وی افزود: زمانی انقلابی هستیم که یک ایران قوی و با افتخار داشته باشیم. ایران قوی زمانی داریم که تک‌تک هر ایرانی قوی باشد. این باید هدف‌گذاری باشد و در این مسیر پیشرفت و عدالت حرکت کنیم و با این ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد بتوانیم کارآمدی دین در اداره جامعه را که آرمان و خواسته امام و فلسفه انقلاب بوده است، نشان داده و بتوانیم در عمل کارآمدی نظام سیاسی و انقلابی خود را که برخاسته از فرهنگ اهل بیت و قرانی است، اجرا کنیم.

 

رئیس مجلس در پایان گفت: امیدواریم که روح  پاک حضرت امام و شهدای مطهر ما و تلاش مجاهدان و دعای خیر مردم به‌خصوص خانواده های شهدا همراه ما باشد و ما با تلاش‌های مدبرانه و صادقانه و مجاهدانه در این مسیر امام و راه امام برای تحقق خواسته‌های مردم و رهبری گام برداریم.

 

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->