اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترور خبرنگاران، حربه اسرائیل برای طولانی‌کردن جنگ در غزه سفیر پاکستان در تهران: مصمم به ارتقای حجم مبادلات تجاری با ایران به ۱۰ میلیارد دلار هستیم پزشکیان خبر داد: جلوگیری از سوزاندن ۷۰۰ میلیون دلار ثروت ملی در سال لاریجانی: توجه به مسائل منطقه‌ای راهبرد جمهوری اسلامی در امنیت ملی است دو تیم تروریستی در شمال و جنوب سیستان و بلوچستان متلاشی شدند صدراعظم آلمان: برگزاری نشست آلاسکا «خبر خوبی» بود سخنگوی وزارت خارجه: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
سرخط خبرها

قالیباف: انقلابی کسی است که در مسیر مشکلات مردم گام بردارد

  • کد خبر: ۵۷۵۴۷
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۵
قالیباف: انقلابی کسی است که در مسیر مشکلات مردم گام بردارد
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه مشکلات کشور به‌دلیل فاصله‌گرفتن از راه و مکتب امام (ره) است، گفت: امروز انقلابی و دل‌باخته مردم کسی است که در مسیر حل مشکلات مردم گام بردارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد باقر قالیباف روز دوشنبه در تجدید میثاق رئیس و هیئت رئیسه مجلس با آرمان‌های امام راحل در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) ضمن تبریک دهه فجر افزود: در اولین سالگردی که با اولین سال مجلس یازدهم است این توفیق را داریم که در این ایام در کنار مرقد مطهر حضرت امام (ره) مجددا با این مردم الهی مردی که در زندگی جز برای خدا کلامی نگفت و جز در راه خدا گامی برنداشت عهد و پیمان ببندیم.

 

وی در ادامه با بیان این که حضرت امام (ره) منطق و راهی روشن داشت گفت: امام بزرگوار ما بر سنت‌های الهی باور داشت. بنابراین اگر امروز فقط بخواهیم با چند جمله تعریف و تمجید و موزه و چند عکس و عبارت امام (ره) را خلاصه کنیم ظلم به امام، ‌راه و مکتب امام است.

 

قالیباف با تاکید بر این که امام (ره) یک حقیقت بود، افزود: امام (ره) زندگی واقعی، راه ملموس و عینی را در جهان امروز پیش پای همه گذاشت. امام توانست اسلام را دوباره در این مقطع تاریخ احیا کند و باعث عزت مسلمین در جهان شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امام به ما یاد داد و آموخت و نشان داد که اگر بر راه او مصمم و پای‌بند باشیم می‌توانیم با رژیم تا دندان مسلح منحوس پهلوی، زیاده‌خواهان، قدرت‌طلبان، زورگویان و مستکبران جهانی مبارزه کرده و نتیجه بگیریم.

 

وی یادآورشد: اگر امروز در اداره کارها دچار مشکلات کم و زیادی هستیم و چالش‌هایی وجود دارد و  مردم در زندگی روزمره خود این کم و کاستی‌ها و فشارها را می‌ببیند و تحمل می‌کنند به این جهت است که از مسیر و راه امام (ره) فاصله گرفته‌ایم.

 

قالیباف یادآور شد: امام معتقد بر مردباوری بود. او اعتقاد به محرومین و مستضعفین داشت. تلاش او بر این بود که باری از دوش زحمت‌کشان و مزدبگیران و کارگران بردارد. امام (ره) توجه به قشر محروم جامعه داشت و برای عدالت نهیب می‌زد و تلاش می کرد.

 

وی با بیان اینکه هرکجا دچار ضعف و اشکال هستیم، ریشه در فاصله گرفتن از افکار و مکتب امام دارد، ‌تصریح کرد: امروز برگشت به راه و مکتب امام (ره) راه موفقیت یکایک ما است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز انقلابی و دل‌باخته مردم کسی است که در مسیر حل مشکلات مردم گام بردارد و ما به عنوان یک مجلس انقلابی که این نام را از رهبر معظم انقلاب گرفته است باید سنگربان راه و مکتب امام (ره) باشیم.

 

قالیباف با بیان اینکه مجلس انقلابی، مجلسی است که دغدغه مردم داشته باشد، اظهار کرد: هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیون‌های مجلس امروز در حرم مطهر با امام(ه) بیعت کرده‌اند که به‌گونه‌ای عمل کنند که شرمنده مردم و فردای قیامت مدیون شهدا و امام شهدا نباشند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز باید یک خدمتگزار خوب برای مردم و به عنوان یک مجموعه‌ای در مجلس بتوانیم رهنمودهای رهبری و سیاست‌های ابلاغی که راه‌گشا برای آینده کشور است گام برداریم و به پیش برویم.

 

وی افزود: زمانی انقلابی هستیم که یک ایران قوی و با افتخار داشته باشیم. ایران قوی زمانی داریم که تک‌تک هر ایرانی قوی باشد. این باید هدف‌گذاری باشد و در این مسیر پیشرفت و عدالت حرکت کنیم و با این ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد بتوانیم کارآمدی دین در اداره جامعه را که آرمان و خواسته امام و فلسفه انقلاب بوده است، نشان داده و بتوانیم در عمل کارآمدی نظام سیاسی و انقلابی خود را که برخاسته از فرهنگ اهل بیت و قرانی است، اجرا کنیم.

 

رئیس مجلس در پایان گفت: امیدواریم که روح  پاک حضرت امام و شهدای مطهر ما و تلاش مجاهدان و دعای خیر مردم به‌خصوص خانواده های شهدا همراه ما باشد و ما با تلاش‌های مدبرانه و صادقانه و مجاهدانه در این مسیر امام و راه امام برای تحقق خواسته‌های مردم و رهبری گام برداریم.

 

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->