واکنش ایران نسبت به کاهش سهم خود از بودجه کمیساریای عالی پناهندگان ترامپ مدعی شد که ایران مایل است توافق غزه به سرانجام برسد وزیر آموزش و پرورش با حضور در مجلس به سوالات نمایندگان پاسخ می‌دهد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) چرا پلیس گاهی اوقات دیر به محل حادثه می‌رسد؟ | مردم مسائل فوریتی و عادی را تفکیک کنند + فیلم حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه «جولانی» برای سرکوب کُردها، تجهیزات نظامی به حلب فرستاد انهدام شبکه جاسوسی مرتبط با موساد با هویت مجازی «جیمز بی‌دین» ابراز امیدواری وزیر خارجه فرانسه نسبت به تبادل زندانیان بین تهران و پاریس عراق در آستانه دریافت سامانه پدافند هوایی پیشرفته غزه: تعلیق فعالیت صلیب سرخ، خطرناک و غیرانسانی است پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت انصارالله‌: طرف‌های میانجیگر روی موضوع خلع سلاح حماس حساب نکنند ترامپ به انتخاب نخست‌وزیر زن در ژاپن واکنش نشان داد ضربات جدید مقاومت فلسطین به اسرائیلی‌ها در غزه سطح آماده‌باش ارتش اشغالگر از ترس عملیات ضدصهیونیستی افزایش یافت (۱۴ مهر ۱۴۰۴) آغاز گفتگوهای غیرمستقیم میان هیات‌ فلسطینی و رژیم صهیونیستی تناقض‌گویی‌های ترامپ در سالگرد نیروی دریایی آمریکا نماینده پارلمان فرانسه: «ماکرون» کشتی‌های امدادی به نوار غزه بفرستد مسئول فلسطینی: بعید است توافق سریعی درباره غزه حاصل شود جهاد اسلامی: مقاومت تا آزادی فلسطین ادامه دارد نتایج رسمی انتخابات نمایشی سوریه اعلام شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) گزارشی از ایرانیان دیپورت شده از آمریکا پزشکیان: اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در دستورکار باشد عراقچی به پول پاشی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی واکنش نشان داد اعتراض ایران به رأی دادگاه انگلیس در پرونده کرسنت پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی احتمال شنیده شدن صدای انفجار در شهرستان مبارکه اصفهان (۱۴ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ظریف: پایان حضور آمریکا در منطقه بهترین واکنش به ترور شهید سلیمانی است

  • کد خبر: ۵۷۷۹۳
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۸
ظریف: پایان حضور آمریکا در منطقه بهترین واکنش به ترور شهید سلیمانی است
در دیدار محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق که در راس هیأتی به کشورمان سفر کرده است، آخرین تحولات روابط دوجانبه و موضوعات منطقه ای و بین المللی مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ظریف در این دیدار با قدردانی از پیگیری روند قضایی ترور سرداران شهید سپهبد سلیمانی و ابو مهدی المهندس از سوی ودولت عراق، ابراز امیدواری کرد عاملان و آمران این اقدام جنایتکارانه از طریق پیگیریهای قضایی به سزای اعمال جنایتکارانه و خسارت بار خود برسند. وی گفت: پایان دادن به حضور نیروهای آمریکا در منطقه بهترین واکنش به این اقدام تروریستی خواهد بود.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با ابراز خرسندی از برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور، ابراز امیدواری کرد توافقات سفر ریاست محترم جمهور کشورمان به عراق در حوزه های مختلف دو جانبه در خصوص شهرک های صنعتی، بازارچه های مرزی، رفت و آمد تجار و زوار، حمل و نقل کالا و مطالبات و موضوعات بانکی در سریعترین زمان ممکن به نتیجه برسد.

 

فواد حسین وزیر امور خارجه عراق نیز در این دیدار رفت و آمدهای هیئت‌های دو کشور را نشانگر اهتمام دو طرف به روابط فیمابین دانست و با مرور بر موضوعات روابط دو کشور در حوزه های مختلف دیدگاه طرف عراقی در این موراد را تشریح کرد.

 

وزیر امور خارجه عراق در این دیدار توجه ویژه مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق نسبت به پیگیری و سازماندهی روابط دو کشور را مورد تاکید قرار داد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->