فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرات ندارد در ۷۲ سالگی کنار خط بایستد معاون سیاسی‌امنیتی استانداری خراسان‌رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت بازگشت بوسکتس تازه بارسلونا استعدادکشی در چلسی از عمادرضا تا بیرانوند و آلوز؛ پرونده‌های خاکستری
سرخط خبرها

احمد سعادتمند مقصر اصلی افزایش قرارداد بازیکنان استقلال!

  • کد خبر: ۵۸۰۵۱
  • ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۳
احمد سعادتمند مقصر اصلی افزایش قرارداد بازیکنان استقلال!
قرارداد وریا غفوری در زمان مدیرعاملی سعادتمند وبه خواست این مدیر افزایش پیدا کرده، اما درکمال تعجب مدیران کنونی استقلال از وریا غفوری به کمیته اخلاق شکایت کرده اند تا این قرارداد را کاهش دهد. آیا این اقدام پذیرفتنی است؟

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، درشرایطی که باشگاه استقلال در اقدامی عجیب و تامل برانگیز از وریا غفوری به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال شکایت کرده و خواستار توضیح این بازیکن نسبت به افزایش قرارداد خود شده که احمد سعادتمند، مدیرعامل سابق عامل اصلی افزایش قراردادهای بازیکنان استقلال است. باشگاه استقلال بدون توجه به اینکه مدیرعامل سابق با استفاده از مهر باشگاه و حق امضاء چنین اقدامی را انجام داده است از کاپیتان خود شکایت کرده اند درحالی که این اقدام به طرز مشهودی نادیده گرفتن تصمیم های قانونی مدیرعامل سابق است و اگر مدیران کنونی اعتقاد دارند قرارداد بازیکنان نباید افزایش می یافته یا نباید مسئولیتی دراین باشگاه می پذیرفتند و یا اینکه همان ابتدای فصل باید سعادتمند را به مراجع تصمیم گیرنده ارجاع می دانند تا درباره تصمیم های هزینه برش پاسخگو باشد.

ابهام درباره این ماجرا وقتی بیشتر می شود که می بینیم اسماعیل خلیل زاده، رئیس کنونی هیات مدیره استقلال درآن زمان که سعادتمند قراردادها را افزایش داده به عنوان رئیس هیات مدیره در استقلال فعالیت می کرده. بدون شک هیچ مدیرعاملی بدون اجازه رئیس هیات مدیره و دیگر اعضای هیات مدیره تصمیمی را اتخاذ نمی کند و روشن نیست که مدیران کنونی استقلال روی چه ضوابطی اقدام به شکایت از وریا کرده اند درحالی که امضاء و تایید خلیل زاده نیز پشت این قرارداد دیده می شود. شکایتی که بعید است به نقطه روشنی برسد و از لحاظ حقوقی باشگاه استقلال باید پایبند به قراردادی باشد که مهر و امضای مدیرش پای آن قرار دارد. دراین ماجرا به نظر می رسد که موضوع دیگری میان مدیران باشگاه استقلال و وریا غفوری به وجود آمده وآن ها سعی می کنند با این حربه آقای کاپیتان را از این باشگاه دور و دورتر کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->