تلاش برای ماندگاری در تحصیل

  • کد خبر: ۵۸۱۵
  • ۰۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۱
تلاش برای ماندگاری در تحصیل
حمایت‌های بنیاد خیریه خطیب از دانش‌آموزان بی‌بضاعت شانزده‌ساله شد

نیشابوری
خبرنگارشهرآرا محله

تحت‌پوشش گرفتن 600خانواده، نتیجه تلاش‌های شانزده‌ساله بنیاد خیریه خطیب در کوچه چهارباغ است. خیریه‌‌ای که تأمین‌کننده نیازهای ضروری این خانواده‌ها در موضوع‌های مختلف به‌خصوص درمان و تحصیل است. به عنوان نمونه در حوزه تحصیل، 200دانش‌آموز کم‌بضاعت زیرنظر خیریه تحصیل می‌کنند که نخبه‌های هر پایه در طول سال هر نیازی داشته‌باشند از سوی خیریه تأمین می‌شود و سایر دانش‌آموزان هم از نظر اقلام آموزشی هم‌زمان با مهر بسته می‌گیرند و نیازشان رفع می‌شود.
امسال هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی جدید بنیاد خیریه پروفسور سید‌رضا خطیب نیز 200بسته ویژه تحصیل به دانش‌آموزان بی‌بضاعت تحت‌پوشش اهدا کرد؛ بسته‌هایی که همه لوازم موردنیاز تحصیل از دبستان تا پایان دبیرستان در آن دیده شده است.
آن‌طور که سیداحمد خطیب، مدیرعامل بنیاد خیریه و متولی موقوفات خطیب می‌گوید: به 150دانش‌آموز ملزومات تحصیل تعلق گرفته تا خانواده آن‌ها به دلیل کم‌پولی مانع تحصیلشان نشوند.
وی ادامه‌ می‌دهد: البته طوری نیست که کمک‌ها به این دانش‌آموزان فقط به آغاز سال‌تحصیلی معطوف شود؛ بلکه همیشه کنار خانواده آن‌ها هستیم. مثلا اگر خانواده‌ای از سر ناچاری و وضعیت بد اقتصادی قصد ترک تحصیل فرزندش و کار در سنین پایین فرد را داشته باشد، در حد توانمان کمک مالی می‌کنیم تا از این وضعیت خارج شده و جلو تحصیل یک دانش‌آموز گرفته نشود.

 

50دانش‌آموز نخبه
خیریه پروفسور خطیب بخشی دارد با نام فرزندان دکتر؛ همان بخشی که نام 50دانش‌آموز و دانشجوی نخبه در آن ثبت شده است.
احمد خطیب تعداد این افراد را 50نفر می‌خواند و می‌گوید: این 50نفر دانش‌آموز و دانشجو هستند که همچون سایر دانش‌آموزان برای مهرماه بسته تحصیلی می‌گیرند؛ البته یک تفاوتی با 150دانش‌آموز دیگر دارند، آن هم نخبه بودن آن‌هاست.
به گفته وی دانش‌آموزان تحت‌پوشش با پایان سال تحصیلی کارنامه خود را به خیریه می‌دهند و درصورت بالا بودن نمرات به فهرست نخبه‌ها اضافه می‌شوند. هر دانش‌آموزی هم که در این فهرست قراربگیرد نه تنها بسته تحصیلی سالانه دریافت می‌کند، بلکه تمام هزینه‌های تحصیل او از دانشگاه تا دکترا را پروفسور خطیب و بنیاد او به طور کامل تأمین می‌کنند.
وی ادامه‌ می‌دهد: این دانش‌آموزان نخبه اگر نیاز به کلاس‌های اضافه، کمک مالی، حمایت از خانواده و... داشته باشند به وسیله خیریه تأمین می‌شود و از ابتدایی تا هر مقطعی که ادامه بدهند همراهشان خواهیم بود. مثلا اکنون دانشجوی کارشناسی ارشد داریم که در دانشگاه علامه طباطبایی تحصیل می‌کند و برای تأمین مخارج تحصیل مستقیم زیرنظر بنیاد قرار دارد.
طبقه گفته‌های او بچه‌های این بنیاد تا هر زمان که ادامه تحصیل بدهند و حتی اگر در دانشگا‌ه‌های خارج از کشور قبول شوند هزینه‌هایشان تأمین خواهد شد.

 

خانه پدری
آن‌طور که احمد خطیب می‌گوید: همه هزینه‌های این بنیاد خیریه از محل موقوفات خطیب تأمین می‌شود. موقوفاتی که بعد از راه‌اندازی بنیاد در سال1382 از سوی پروفسور خطیب برای انجام کارهای خیر تعیین شده است.
وی ادامه می‌دهد: این بنیاد خیریه در محل خانه پدری پروفسور خطیب که مسجد گوهرشاد بود راه‌اندازی شد و شامل هتل و درمانگاه است. درآمد هتل صرف امور درمانی بیماران نیازمند و حمایت از خانواده‌های تحت‌پوشش این مؤسسه می‌شود و در این میان دانش‌آموزان ممتاز از حمایت ویژه برخوردار می‌شوند.
پروفسور خطیب هرسال با آغاز سال تحصیلی جدید به مشهد سفر می‌کند تا دیداری با دانش‌آموزان تحت‌پوشش به‌خصوص نخبه‌ها داشته باشد. دیداری که در آن دانش‌آموزان از نیازهایشان می‌گویند و دغدغه‌هایی که در مسیر تحصیل دارند تا بنیاد برطرف کند. امسال نیز این نشست صمیمی طی چند هفته آینده برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.