رژیم صهیونیستی برای نخستین بار ترور شهید هنیه را بر عهده گرفت همتی فردا (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) به مجلس پاسخ می‌دهد زلنسکی مدعی شد: بیش از ۳۰۰۰ نیروی کره شمالی در کورسک روسیه کشته و زخمی شده‌اند هلاکت ۳۸ نظامی صهیونیست در شمال نوار غزه دولت جدید فرانسه معرفی شد| «فرانسوا بایرو» ۷۳ ساله بر کرسی نخست وزیری تکیه زد مشاور ترامپ: نیروهای آمریکایی نباید در سوریه باشند نیویورک تایمز مدعی شد: اوکراین پرسنل سازمان ملل را به گروگان گرفته است اردوغان: اسرائیل مجبور به عقب نشینی از خاک سوریه می‌شود حمله پهپادی ارتش یمن به دو پایگاه صهیونیستی (۳ دی ۱۴۰۳) نتانیاهو مدعی پیشرفت در توافق مبادله اسرا شد پوتین با بشار اسد دیدار می‌کند (۳ دی ۱۴۰۳) حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ (۳ دی ۱۴۰۳) معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی منصوب شد (۳ دی ۱۴۰۳) «ابومحمد الجولانی» با وزیر مشاور قطر در امورخارجه دیدار کرد تاکید پزشکیان بر عزم دولت ایران برای تکمیل راهگذر شمال-جنوب مخبر به شایعه استعفای پزشکیان واکنش نشان داد پزشکیان: باید از توسعه پایتخت جلوگیری کرد نتانیاهو بازهم به دادگاه رفت دولت لایحه اجرای معاهده منع تولید و به‌کارگیری سلاح‌های شیمیایی و انهدام آن‌ها را به مجلس تقدیم کرد قالیباف: برخی تحقیقات علمی دانشگاه امام حسین (ع) به مرحله تولید رسیده است سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی، هفته آخر دی ماه برگزار می‌شود تبدیل اتاق‌های اندیشه‌ورزی به سازمان‌های تحقیقاتی و مشاوره‌ای ‎ کمیسیون امنیت ملی مجلس خواستار برکناری ظریف با ورود دیوان عدالت اداری شد محسنی‌ اژه‌ای: نگذارید کار مردم در تعطیلاتی که پیش می‌آید، زمین بماند عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند سیدحسن خمینی: از آسیب‌های جهان امروز این است که دین را شُل می‌گیریم ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق
سرخط خبرها

نقد اصولگرایانه بر رفتار نمایندگان اصولگرا

  • کد خبر: ۵۸۸۴۵
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
نقد اصولگرایانه بر رفتار نمایندگان اصولگرا
دیدگاه‌های ۲ چهره اصولگرا درباره جمع‌آوری امضا از نمایندگان با موضوع انتخابات ۱۴۰۰
به گزارش شهرآرانیوز؛ انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ برای هر دو جناح اصولگرا و اصلاح‌طلب در کشور اهمیت ویژه‌ای دارد و آن‌ها برای توفیق در این رقابت می‌خواهند همه ظرفیت‌های خود را فعال کنند؛ در این‌بین جمعی از نمایندگان مجلس می‌خواهند در نامه‌ای رسمی به چهره‌های اصولگرا برای نامزدی در انتخابات از آن‌ها دعوت کنند. این خبر در‌حالی طی روز‌های گذشته در برخی رسانه‌ها منتشر شد که برخی از نمایندگان در‌حال جمع‌آوری امضا در این راستا هستند. این امر با واکنش‌ها و انتقاداتی در فضای مجازی و رسانه‌ای همراه شده؛ با‌این‌حال به نظر می‌رسد موجب تغییری در رویه نمایندگان نشده است.
 
گویی این ماجرا همچنان ادامه دارد و جمع‌کنندگان امضا تا شمارشان به ۲۰۰ نرسد، رضایت نمی‌دهند. درنتیجه شاهدیم بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان سیاسی حتی از میان جبهه اصولگرایان به طور مدام به وکلای ملت تذکر می‌دهند و خواستار آن هستند که تا دیر نشده، از این بدعت‌گذاری و تبدیل‌کردن پارلمان به یک ابزار انتخاباتی دست بردارند.


نمایندگان فقط به وظایف نمایندگی خود بپردازند

ابوالقاسم رئوفیان، فعال سیاسی اصولگرا و دبیرکل حزب ایران‌زمین، در گفتگو با «نامه‌نیوز» در نقد جمع آوری امضا از‌سوی نمایندگان مجلس برای دعوت از دو چهره اصولگرا برای نامزدی گفت: «به اعتقاد من این اقدام به همان میزانی بد است که نامه نوشتن و درخواست حضور‌نیافتن یک شخص دیگر در عرصه رقابت انتخاباتی. ما قبل از هر اقدامی باید درباره واکنش‌ها و پیامد‌های آن فکر کنیم.
 
امروز بیش از هر زمانی انتظار می‌رود که نمایندگان مجلس به وظایف حوزه نمایندگی خود بپردازند و با این قبیل اقدامات، از آن غفلت نکنند. به عقلای مجلس نیز توصیه می‌کنم که به این مهم دقت داشته و مراقبت کنند تا مجلس یازدهم بدعت گذار چنین رویه‌ای که مایه جا‌ماندن از انجام وظایف نمایندگی و اجحاف در حق مردم و کشور است نشود؛ زیرا به اعتقاد من نه مردم از این رویه راضی خواهند بود و نه رهبری.»‌


تحدید وظایف نظارتی نمایندگان

عباس سلیمی‌نمین، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصولگرا، نیز درباره پیامد‌های نامه حمایت جمعی از نمایندگان برای نامزدی برخی چهره‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری سال‌۱۴۰۰ به «نامه‌نیوز» گفت: «این مسئله یک علقه گروهی ایجاد می‌کند که بعد‌ها دست نمایندگان را در حوزه نظارت می‌بندد، چون هر‌گاه نقد کنند، پاسخ می‌شنوند «خودتان این رئیس‌جمهور را آوردید، پس چه می‌گویید؟»
 
صدور چنین نامه‌ای کار سنجیده‌ای نیست؛ چون وقتی قشر شایان‌توجهی از نمایندگان از شخصیتی دعوت می‌کنند، به این معنا خواهد بود که آن‌ها دارای تعلقات گروهی هستند. این تعلقات گروهی مانع از اجرای مسئولیت‌های نمایندگی به‌طور مؤثر خواهد بود. در‌واقع اثر بازدارندگی دارد.» وی افزود: «این نوع رفتار‌های سیاسی خودش به نظر من مردود است و موجب می‌شود که آدم‌ها به‌سمت کم‌کاری و عدم تحرک بروند، چون آن‌ها می‌گویند «ما هر کاری کنیم انگ می‌خوریم که کارمان انتخاباتی است، پس کاری نکنیم»؛ این به زیان مردم است.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->