یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی
سرخط خبرها

عوارض نوشیدن بیش از حد «چای» برای بدن!

  • کد خبر: ۵۹۲۶۹
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۱
عوارض نوشیدن بیش از حد «چای» برای بدن!
یک مشاور تغذیه و رژیم شناسی درباره عوارض نوشیدن بیش از حد چای به بیان توضیحاتی پرداخت.

شهرآرانیوز - شهاب اولیایی رژیم شناس و متخصص تغذیه گفت: چایی‌ها برا اساس کیفیت حاوی موادی به نام آنتی اکسیدان‌ هستند. همچنین برخی مواد محرک مانند کافئین که سبب تحریک سیستم اعصاب مرکزی می‌شوند، در چای وجود دارد.

 

او در ادامه افزود: در واقع مصرف چای در مقادیر کم باعث رفع خستگی می‌شود؛ اما مصرف بیش از حد آن اختلالاتی مانند تپش قلب، استرس و اضطراب را ایجاد می‌کند. وجود برخی آنتی اکسیدان‌ها در چای باعث می‌شود رادیکال‌های آزاد ایجاد شده در بدن از بین بروند. بنابراین برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی نوشیدن چای با کیفیت و در حد تعادل می‌تواند موثر واقع شود.

 

این مشاور تغذیه بیان کرد: البته چای انواع و اقسام بسیار متنوعی دارد که در ادامه این مطلب به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم. چای سفید حالتی است که برگ و جوانه‌های تازه از چای پس از چیده شدن و تحت عمل اکسیداسیون قرار نگرفته اند. از دیگر اقسام آن می‌توان به چای سبز اشاره کرد که فرآیند اکسیداسیون تا مقدار کمی بر روی آن شکل گرفته است و آنتی اکسیدان‌های فراوانی به خود اختصاص داده است.

 

اولیایی گفت: در مرحله بعد به چای قرمز می‌رسیم که در واقع تمام برگ‌های آن اکسید می‌شوند. به هر میزان که فرآیند اکسیداسیون بیشتر شود، تغییرات مواد مغذی هم بیشتر خواهد شد.

 

اولیایی مطرح کرد: در واقع چای رسوب دهنده آهن است و یکی از علل کم خونی و فقرآهن در بیشتر مردم، مصرف بیش از حد چای محسوب می‌شود؛ بنابراین افردی که به کم خونی مبتلا هستند از جمله خانم‌ها نسبت به این موضوع دقت بیشتری داشته باشند و تا ۱ ساعت بعد از صرف غذا؛ چای ننوشند تا رسوب آهن صورت نگیرد.

 

او در ادامه افزود: افرادی که بیماری قلبی و عروقی دارند حتما از چای کم رنگ استفاده کنند؛ چرا که محرک سیستم عصبی است و می‌تواند تپش قلب را افزایش دهد. همچنین افرادی که سنگ کلیه دارند بهتر است از چای کمتر و کم رنگ استفاده کنند.

 

اولیایی در پایان تصریح کرد: برخی افراد در مصرف چای افراط می‌کنند که این زیاده روی می‌تواند یبوست و دفع آب بدن را افزایش دهد. در صورتی که چای به حد تعادل یعنی ۲ تا ۳ فنجان در روز مصرف شود می‌تواند برای سیستم بدن انسان مفید باشد. همچنین توصیه می‌کنیم فقط بر روی چای تمرکز نکنید و برای دریافت آنتی اکسیدان‌های مختلف از انواع دمنوش‌ها استفاده کنید تا مواد مفید به صورت متنوع وارد بدن شوند.

 

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->